Czego obecnie nienawidzicie/co Was wkurza

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Re: Czego obecnie nienawidzicie/co Was wkurza

Postprzez SALADYN » Cz wrz 27, 12 04:28

Rozkopywanie i to dosłownie katastrofy smoleńskiej, pieprze to cyfry już nie przedłużam, na kompie jakiś filtr trzasnę, będę też musiał sabotować głośniki radiowęzła w robocie i znowu będzie błoga niewiedza.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez kALWa888 » Cz wrz 27, 12 17:41

To jeszcze jęczą o tym smoleńsku? Ileż można -.-

Nienawidzę mojej roboty i szefów moich. Złodzieje pierdykane.
Obrazek
Obrazek
kALWa888
Liquid Snake

Postprzez RafalKa » Cz wrz 27, 12 20:43

Infernal Warrior napisał(a):I jeszcze mają czelność używać tych swoich brzęczących dzwonków żebyś im spieprzał z drogi na trawę no bo oni przecież jadą, mają pojazd, są lepsi.

W takim momencie aż się prosi o "daj kamienia"

Sam jestem rowerzystą i niestety to prawda ;/ na szczęście nie wszyscy są tacy
Co lepsze to za minutę sami psioczą na kierowców samochodów,i tutaj też nie wszyscy to chamy, ot takie błędne koło.... :scratch:
Obrazek
RafalKa
Pyro Bison

Gram: MGS4, Syphon Filter1

Postprzez ArecaS » Pt wrz 28, 12 17:13

Jak to było? "Jako pieszy narzeka się na kierowców. Jako kierowca - na pieszych. Ale zawsze narzeka się na rowerzystów." :P
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez uci » So wrz 29, 12 09:07

i motocyklistów;)
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SALADYN » So wrz 29, 12 20:59

uci napisał(a):i motocyklistów;)

Tam zaraz nienawidzić taki motocyklista co to sobie po ulicy jedzie w stylu wruum to raczej nikogo nie razi ale taki co to robi wruuuuuuuuuuuuuuuuum to już raczej prosi się o lincz przez kierowców.
SALADYN

Postprzez Adamska » So sty 12, 13 07:29

wkurza mnie to, ze zycie juz nie jest takie beztroskie jak za czasow, kiedy zakladalem tu profil ;D piąteczka dla tych co tu wytrwali, bo widze, ze stare mordy jeszcze daja rade, az milo popatrzec ;d
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Simon » So sty 12, 13 08:00

Taaa ni ma lekko.
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez Solidny » So sty 12, 13 16:30

Adamska napisał(a):wkurza mnie to, ze zycie juz nie jest takie beztroskie jak za czasow, kiedy zakladalem tu profil ;D piąteczka dla tych co tu wytrwali, bo widze, ze stare mordy jeszcze daja rade, az milo popatrzec ;d

Mnie wkurza że nie wiem skąd masz tyle postów :flower:
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez Pabian01 » So sty 12, 13 16:52

Lata mijają, w moim przypadku będzie już chyba z 7 lat :P . Ilość jego postów wynika stąd, że po przenosinach na gram.pl (chyba dobrze pamiętam) coś się posypało. Nie tylko on ma tyle postów i rangę BB ;)
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez Tidus93x » So sty 12, 13 17:39

Co nie jest!? Życie jest piękne, tak piękne, że aż chce się skoczyć z mostu :D
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez Adamska » So sty 12, 13 22:15

Solidny napisał(a):
Adamska napisał(a):wkurza mnie to, ze zycie juz nie jest takie beztroskie jak za czasow, kiedy zakladalem tu profil ;D piąteczka dla tych co tu wytrwali, bo widze, ze stare mordy jeszcze daja rade, az milo popatrzec ;d

Mnie wkurza że nie wiem skąd masz tyle postów :flower:

kul mi dał *.^

za kare :D
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Tidus93x » Śr sty 16, 13 18:26

Obecnie? Wkurza mnie brak neta w mieszkaniu, przesiaduję w McDonaldzie XD. Normalnie to bym progu takiego fastfooda nie przestąpił, ale sytuacja jak zawsze zweryfikowała moje plany...
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez Gillian » Śr sty 16, 13 18:45

Haha, też tak miałem jakiś czas. Potem się okazało, że jakiś sąsiad sieci nie zabezpieczył i w oknie stawiało się laptopa :)
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Faja » Pt mar 08, 13 15:08

Będą przekleństwa więc czujcie się ostrzeżeni.

Dziś odpaliłem sobie Real Racing na swoim HTC One X. Nie dość, że musiałem go ściągać z jakiś nieoficjalnych źródeł, gdyż na Google Play dostaje komunikat, że mój telefon nie jest kompatybilny, to jeszcze musiałem ściągać prawie 1GB danych, co akurat jest normalne więc przemilczę. Odpalam grę i co? I jawnogrzesznica działa bez problemów, więc dlaczego ja się pytam EA twierdzi, że jest inaczej do хуй wacława. Dostaje 35 tysięcy wirtualnej waluty oraz 25 monet na start. Se myśle ok, gra za darmo, nie ma co narzekać. Odpalam, pierwsze co muszę zrobić to zakupić auto, którym będę jeździć. Really jawnogrzesznica? Pierwsze co trza zrobić to wydać wirtualną walutę? Nic to, do wyboru 4 autka, z czego stać mnie tylko na 2, noż kurrrrrrwaaaaaa. Kupiłem Nissana, bo jakbym się zdecydował kupić Focusa to zostałoby mi 2 tysiące. Orajt, pierwszy wyścig i jestem pierwszy, se myśle zajebiście, grafika piękna, bateria nie schodzi tak jak w innych grach, fajnie się jeździ. Lecę dalej, kolejny wyścig i nagle komunikat - zabrakło oleju w silniku, trza dolać. Orajt, klikam na dolanie, i nagle komunikat, że muszę poczekać 15 minut. Se myślę spoko, mam robotę to w pracy więc poczekam. Odpalam po kwadransie, olej uzupełniony. Lecę dalej, kolejny wyścig, nowy poziom. Kolejny event tym razem na bicie rekordu prędkości i nie mogę za cholerę pokonać granicy potrzebnej na złoto. Odpuszczam lecę dalej, znowu złoto. Potem kolejny poziom, kolejny event, wyścig tym razem miejsce 3, i nagle komunikat, że mogę ulepszyć silnik, więc ulepszam, wirtualnej waluty coraz mniej. Po kolejnych dwóch wyścigach komunikat, że coś mi się zdupiło i muszę naprawić, więc klikam naprawę i widzę czas naprawy jawnogrzesznica 6 godzin. chromole, wyjebałem z telefonu bo szkoda nerwów. Teraz najlepsze. Z ciekawości sprawdziłem ile musiałbym zapłacić za 1 milion wirtualnej waluty i wyszło, że 350 PLN. Milion ten starcza na zakup 4 dobrych bryk. Bryk w grze jest koło 70. Policzyć łatwo. хуй wam EA w dupę po samo gardło.

Teraz wypowiedź jakiegoś typa z EA, która mnie rozdupiła:

Jorgensen posłużył się przykładem jednej z ich najnowszych gier na iOS Real Racing, zauważając, że można w nią grać bez zapłacenia chociażby grosza:
"Możesz w nią grać przez trzy lata i nie wydać ani grosza lub ulepszyć ją i czerpać o wiele więcej radości. Klienci to uwielbiają."

Dlatego nie kupuję niczego od EA i niczego nigdy nie kupię.
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez Gillian » Pt mar 08, 13 15:56

Gry w modelu F2P i tak nikogo, więc nie ma co głupiej polityki w kategorii gier mobolnych rzutować na całośc działalności firmy.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Simon » Pt mar 08, 13 17:38

Jak widac nie do konca nikogo.
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez Tidus93x » Pt mar 08, 13 22:47

Pojechali po całości.
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez SALADYN » Cz mar 14, 13 09:05

Reklamy na youtube, rozumiem że trzeba zarabiać bo strona działa za darmo ale czemu co każdy filmik reklama !!!??
SALADYN

Postprzez Faja » Cz mar 14, 13 09:06

Da się zablokować podobno, ale w sumie mnie to nie przeszkadza
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez Tidus93x » Cz mar 14, 13 10:38

SALADYN napisał(a):Reklamy na youtube, rozumiem że trzeba zarabiać bo strona działa za darmo ale czemu co każdy filmik reklama !!!??

Żeby tylko tyle! Mi się zdarza otworzyć filmik i mi mówi, że będą dwie kilkuminutowe przerwy reklamowe. DAFUQ ja się pytam!? Szlag mnie już trafia z tymi reklamami.
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez ArecaS » Cz mar 14, 13 12:27

Pamiętajcie, że to strona komercyjna. Jakoś zarabiać muszą, a że mają pozycję monopolisty, to mogą sobie pozwolić na więcej. Jeśli wam to nie pasuje, to polecam bojkot. Co, coś nie tak? :)

...albo AdBlockera w Firefoxie i jest spokój.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Koz'i » Cz mar 14, 13 12:44

A mnie wkurza to, że wszystko czego uczyliśmy się w dzieciństwie to nieprawda. Uczą nas że jest bóg, że gdy mamy dobre stopnie w szkole to osiągamy sukces, że dobro zawsze zwycięża ze złem...I gdy się tak dostaje kubeł zimnej wody w wieku dwudziestu paru lat, to się okazuje, że żyjemy w dziczy. Liczą się znajomości, nepotyzm, korupcja. Życie to wyścig szczurów. Wyścig w którym każdy zostawia za sobą wszystkie ważne wartości, a na mecie czeka na niego tylko śmierć.
Heh, depresyjnie trochę zabrzmiało. Trza stać twardo na nogach po prostu! ;)
Koz'i
Coward Duck

Postprzez Tidus93x » Cz mar 14, 13 13:01

ArecaS napisał(a):
...albo AdBlockera w Firefoxie i jest spokój.

Oby to podziałało...
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez ArecaS » Cz mar 14, 13 13:12

Koz'i napisał(a):A mnie wkurza to, że wszystko czego uczyliśmy się w dzieciństwie to nieprawda. Uczą nas że jest bóg, że gdy mamy dobre stopnie w szkole to osiągamy sukces, że dobro zawsze zwycięża ze złem...I gdy się tak dostaje kubeł zimnej wody w wieku dwudziestu paru lat, to się okazuje, że żyjemy w dziczy. Liczą się znajomości, nepotyzm, korupcja. Życie to wyścig szczurów. Wyścig w którym każdy zostawia za sobą wszystkie ważne wartości, a na mecie czeka na niego tylko śmierć.
Heh, depresyjnie trochę zabrzmiało. Trza stać twardo na nogach po prostu! ;)

Dwie rzeczy mnie tu zaintrygowały:
1) Skąd wiesz, że Boga nie ma, skoro ani jego obecności, ani nieobecności obiektywnie stwierdzić nie można? :) Z jakiegoś powodu to się wiarą nazywa.
2) Post nie depresyjny, a bardzo dziecięco-naiwny jak na osobę ponad dwudziestoletnią.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Koz'i » Cz mar 14, 13 13:20

Chodzi mi o to, że gdy w wieku dwudzestu paru lat jest się już w tym bagnie po uszy. Zapierdala się od rana do nocy po pare marnych złotych i wtedy widzi się kontrast tego co w dzieciństwie a co teraz i wraz z tym widzi się brak pokrycia tych dwóch spraw.
Co do boga to nie piszę już nic.
Koz'i
Coward Duck

Postprzez ArecaS » Cz mar 14, 13 13:22

Ale to nadal dość dziecinne patrzenie na świat: albo czerń, albo biel. Ja już nie mówię o szarościach, ale tu nawet nie ma miejsca na koegzystowanie czerni i bieli. :P
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Koz'i » Cz mar 14, 13 13:43

Dziecinny jest twój argument nr 1. Równie dobrze ja jako niewierzący mógłbym spytać Ciebie o to samo. I mógłbym Ciebie zapytać czy wierzysz w Smoka Spaghetti? Jakbyś odparł, że nie, to bym też spytał z zatkniętymi dziurkami od nosa.

Skąd wiesz, że Smoka Spaghetti nie ma, skoro ani jego obecności, ani nieobecności obiektywnie stwierdzić nie można? :) Z jakiegoś powodu to się wiarą nazywa.

(link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%8 ... _Spaghetti )

Sorry nie miało być o religii, ale piszesz mi, żem dziecinny to mnie wkurzyłeś. :) A jeszcze wracając do tego dziecinnego podejścia. Co jest złego że patrzę na swoje życie w ujęciu całościowym? To podejście za sobą wiele skrywa: słaby system szkolny i to jakie polskie rządy są nieudolne i nie przygotowują młodzieży do życia. W wieku parunastu lat uczymy się pierdół. Znamy wszystkie rodzaje chmur na niebie, wiemy że Werter był beksą, a nie umiemy samemu wypełnić PIT-a ani nie znamy zasad zakładania własnej działalności. Może mój post rzeczywiście dziecinnie zabrzmiał, ale sam pracuję z młodzieżą i widzę jak 3/4 z nich przyszłego życia po prostu nie ogarnie.
Koz'i
Coward Duck

Postprzez Wombat » Cz mar 14, 13 13:45

Mnie wkurza, ze komunizm w dzisiejszych czasach ma się dobrze. Już nie będe pisał o Korei bo tam to juz kompletna lipa, ale na naszym podwórku komuchy grzeją dupska(i nie chodzi mi tylko o polityków). Podczas Święta Niepodległości antifa lata se z sierpem i młotem,koszuleczki z Che Guevarą,ciagłenajazdy na kośćiół(jeśli chodzi o propagandę to antyklerykały maja lepszą jak za stalina[celowo z małej])jaki to on niedobry,jak to on ludzmi manipuluje, katole to zmanipulowane a ci co niechodza do koscioła to "wolne umysły" ble ble ble...W internecie oczywiscie filmy z urbanem i ludzie którzy pisza: "nie obchodzi mnie jego przeszłosć, jest smieszny i to mi wystarczy". Komuchy które winny wisieć albo siedzieć w pierdlach są pokazywane w telewizji. O dziwo ludzie "łagodniej" patrza na sierp i młot, gdyby któs ze swastyką wyskoczył to by siedział(w 100% słusznie), ale jak kto sierp i młot pokazuje to jakos tak nikt nie reaguje.
Ogolnie to cała lewica mnie wkurza- pod przykrywka toleracnji, równosci kryja sie mordy które sprzedawały Polskę kacapom, które dzisiaj pier d o l ą, ze flaga, ze godło niepotrzebne, a jak ktoś się nie zgadza- KATOL, CIEMNOGRÓD, FASZYSTA(o dziwo faszyzm, nazizm to ustroje lewicowe)
Lewicowcy chca zrobić jedna, wielka, tolerancyjną Europe, bez granic, jedna waluta(nie kojarzy wam sie to z czyms?), mówia, ze odrzucenie kultury, wartosci danego kraju to rozwój...Dzis patriotyzm wielu kojarzy sie z czyms złym, z laniem w morde innych narodów a to tak nie jest, ale jak widać manipulacja w mediach działa nad wyraz dobrze(szczególnie poczytajcie czasem GW albo zerknijcie okiem na TVN).
O wkurza mnie też zamydlanie ludziom oczu- pół roku temu była mała Madzia(oczywiscie szkoda mi niewinnego dziecka ale ile mozna to pokazywać) teraz-zwiazki partnerskie. Ludzie głoduja na ulicach, coraz większe bezrobocie, zamiast patrzec jak pomoc w panstwie to oni pokazuja dewiacje i zboczenia.

uff jak dobrze czasem cos z siebie wyrzucić :)
A i chciałem dodać, ze nie jestem katolem, narodwocem. Po prostu tak patrzę na sprawę :)
"Życie mnie nie ominęło. Usiadło mi na głowie"- Al Bundy
Wombat
The Sorrow

Postprzez ArecaS » Cz mar 14, 13 13:55

Koz'i napisał(a):Dziecinny jest twój argument nr 1. Równie dobrze ja jako niewierzący mógłbym spytać Ciebie o to samo. I mógłbym Ciebie zapytać czy wierzysz w Smoka Spaghetti? Jakbyś odparł, że nie, to bym też spytał z zatkniętymi dziurkami od nosa.

Skąd wiesz, że Smoka Spaghetti nie ma, skoro ani jego obecności, ani nieobecności obiektywnie stwierdzić nie można? :) Z jakiegoś powodu to się wiarą nazywa.

(link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%8 ... _Spaghetti )

Sorry nie miało być o religii, ale piszesz mi, żem dziecinny to mnie wkurzyłeś. :) A jeszcze wracając do tego dziecinnego podejścia. Co jest złego że patrzę na swoje życie w ujęciu całościowym? To podejście za sobą wiele skrywa: słaby system szkolny i to jakie polskie rządy są nieudolne i nie przygotowują młodzieży do życia. W wieku parunastu lat uczymy się pierdół. Znamy wszystkie rodzaje chmur na niebie, wiemy że Werter był beksą, a nie umiemy samemu wypełnić PIT-a ani nie znamy zasad zakładania własnej działalności. Może mój post rzeczywiście dziecinnie zabrzmiał, ale sam pracuję z młodzieżą i widzę jak 3/4 z nich przyszłego życia po prostu nie ogarnie.

Ale ja nie próbuję teraz udowodnić istnienia Boga, ani nieistnienia Latającego Potwora Spaghetti (choć przykład akurat lipny - geneza mówi wiele o tej "religii"). To by było dziecinne. Troszeczkę tylko żal mi ludzi, którzy obiektywnego dowodu na nieistnienie Boga szukają w tym, że "dorosłe życie jest be", a sprawiają wrażenie nie rozumieć sedna problemu. Tak przynajmniej zabrzmiał pierwszy post.

Natomiast jeśli ogólnie wiarę w jakąkolwiek religię masz za dziecinność- no cóż, w takim razie dalsza dyskusja na ten temat rzeczywiście nie ma większego sensu.

Patrzysz całościowo? Czy upraszczasz zrzucając wszystko na nieudolny rząd i kiepski system szkolny? Wiesz, ja żadnej z tych rzeczy nie będę bronił. Tylko jest tak jak sam napisałeś: "Trza stać twardo na nogach po prostu!" Jak ktoś sam się swoim życiem nie zainteresuje, to szkoła mu gówno da. Wiadomo, że życie się nie będzie nad nikim litowało, no ale litości - spotyka się też ludzi, którzy są w porządku, czasem świeci słońce - generalnie pozytywy też można znaleźć. ;)
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik