moze to tez byc element zaskoczenia, idzie sobie taki napastnik i patrzy a tam siie ktos czolga wiec chce do niego podejść a tam bamm koles za rog robi mu K.O. 

Gdyby ognisty kolo chciał coś im zrobić to by zrobił, a nie znikał w korytarzu, także pomoc Mantisa bardzo naciągana
Faja napisał(a):Gdyby ognisty kolo chciał coś im zrobić to by zrobił, a nie znikał w korytarzu, także pomoc Mantisa bardzo naciągana
tomcraft napisał(a):Mantis nie mial możliwości robienia takich rzeczy

tomcraft napisał(a):Tak ale jak ludzie narzekali na brak mgs w colekcji hd była odp, ze mgs ma za słabe tekstury i trzebaby bylo ja zrobić na nowo. Wiec zapytali o twin snake i odp. Była prosta ta czesci nie należy i nie jest w 10% wizja kojimy wiec i nie należy w moim przekonaniu do kanonu.
. Fantazja nie zna granic hehe ;p
Tyle, że propanolol ma pewne efekty uboczne. Polecam wikipedię.Kaldas napisał(a):Mnie ciekawi co BB powiedział tej lekarce jak podeszła do niego po jego przebudzeniu, ze aż tak raptem się zdziwiła i wybiegła z pokoju.

SALADYN napisał(a):Kaldas napisał(a):Mnie ciekawi co BB powiedział tej lekarce jak podeszła do niego po jego przebudzeniu, ze aż tak raptem się zdziwiła i wybiegła z pokoju.
Raczej nic jej nie powiedział a wybiegła z pokoju po lekarza bo jej pacjent z 9 letniej śpiączki się nagle wybudził, nic w tym dziwnego.
Co prawda Kojima sobie sam ustala która gra ma być w kanonie to jednak TTS z niej nie ma jak wykopać jednocześnie uznając jej pierwowzór za kanoniczny, brak tej części w kolekcji HD to zdecydowanie problemy natury prawnej o których wspomniał Twilite.

uci napisał(a):Wrócę do pierwszego zwiastuna PP - widac tam jak Ishmael (głos Shuterlanda ! ) - wciąga BB pod łóżko żeby go nie zobaczył jeden z żołnierzy dobijający pacjenta, chowa go przy oknie, czy zapala się w korytarzu. Nie wierze żeby to była jakaś iluzja, prędzej uwierzę że to ojciec Sasakiego. To że nie prowadzi BB za rękę to efekt
1 - tego że uczymy się w tej scenie sterowania
2 - Sprawdza teren jednocześnie czekając aż zastrzyk zacznie działać.
. I Ismael musiałby być zdolny do walki gdyby natknął się na kogoś. No dobra, więc mniejsza o to. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości