Moderator: GM

Solidny napisał(a):Ktoś obadał wszystkie dodatki? Chciałem sobie odświeżyć serię z nimi, ale ich łączna cena to tyle co nowa gra. Co robić? Jak żyć?

Solidny napisał(a):Ktoś obadał wszystkie dodatki? Chciałem sobie odświeżyć serię z nimi, ale ich łączna cena to tyle co nowa gra. Co robić? Jak żyć?

. Nawet jakiś Pinnacle station z jedynki. Kiedyś kupiłem Arrival, ale... nic z niego nie pamiętam, tylko że wysadziłem system. No nic, może kupię jeden i za rok lub więcej odświeżę serię kupując kolejny. Z perspektywy czasu mniej boli 
Faja napisał(a):Nieco? Powiedziałbym, że prawie wszystko

A pamiętam, że niektórzy mieli problem jak wyciekł dubbing Javika, który brzmiał jak rastafarianin.

Gillian Seed napisał(a):Ja wciąż czekam na trylogię zawierającą wszystkie DLC. Może wydanie Ultra HD na next genach

Gillian Seed napisał(a):Solidny, nie rozpędziłeś się? Pojawia się pytanie, w które dodatki zagrać, a nie które zespoilować.

. kupiłem kolekcjonerkę dopiero po zagraniu w zwykłą wersję... I trójeczka czeka na drugie przejście.
Gillian napisał(a):Coz, Mass Effect to taka gra, w ktora trzeba bylo grac te 5/6/7 lat temu, by w pelni sie zachwycic, bo wowczas szokowala chocby oprawa.
SaladinAI napisał(a):a już w ogóle Purgatory nie ma w sobie nic z pieprzu Afterlife. Gdzie te tancerki, ogień, zatrute alko? Może za dużo oczekuje od pierwszych godzin.
. No dobra, może nie dziwne, ale jednak musi być oczywsity kontrast między tymi miejscówkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości