Gillian Seed napisał(a):Chyba w trailerze było info, że pogoda ma być real time.
Spuczan napisał(a):Nie chciałbym już nieograniczonych kieszeni. Nie chcę niewidzialnego plecaczka. Chcę wybrać odpowiedni ekwipunek które naprawdę mi się przyda a nie zabierać milion rzeczy z których i tak nie skorzystam. Dlatego jestem za limitem. To nie Duke albo Quake w którym fajnie było mieć wszystkie bronie pod ręką. Nie zabieramy wyrzutni rakiet jak mamy się skradać.

SALADYN napisał(a):Nie chodzi mi o gromadzenie. wyrywasz AK żołnierzowi, opróżniasz magazynek w kierunku gościa z RPG którego zabierasz z truchła i niszczysz z jego pomocą KTO, z pojazdu zdejmujesz pekaśke i kosisz posiłki zrzucone z śmigłowca.
Gillian Seed napisał(a):SALADYN napisał(a):Nie chodzi mi o gromadzenie. wyrywasz AK żołnierzowi, opróżniasz magazynek w kierunku gościa z RPG którego zabierasz z truchła i niszczysz z jego pomocą KTO, z pojazdu zdejmujesz pekaśke i kosisz posiłki zrzucone z śmigłowca.
Brzmi to jak pierwsza lepsza współczesna szczelanka. Nie chce tego w MGSie...
a ostatnie przypomina trochę ten pierścień zagrożeń, też z 4ki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość