Suomi993 napisał(a):Kolego(Pozwolę Sobie), tłumaczyłem w kółko gościowi na przykładzie, że rzadko ściągałem i jak była w sytuacja z grą Dark Souls, to potem ją kupiłem i tłumaczyłem, że też może być taka sytuacja z Metal Gear Solid V phantom pain o ile będzie na PS3. Lecz teraz po dalszej analizie, nawet jak będzie na PC, to kupię, bo będzie taniej i lepiej wyglądać od PS4. Co nie zmienia faktu, że każdy orze, jak może i znajdą się tacy, co nie będą mieli hajsu na zakup gry, tylko ściągną (NIE MÓWIE O SOBIE SEED). A skoro mowa o buractwie, to dla mnie to jest buractwo, jak temat się skończył naprawdę dawno temu, to potem wybudza i próbuje obrazić gościa, bo on nie lubi piratów. Nie powiem, jakich osób nie lubię, bo skończyło by się to kłótnią, a na forum kłótnia jest po prostu CHU****OWA.
Zgodnie z regulaminem powinieneś wylecieć na zbity pysk pierwszy raz kiedy wspomniałeś o piraceniu MGSa.
I proszę nie równaj wszystkich do siebie - nie zwracam ci uwagi, bo "nie lubię piratów" (OMG jaki argument, dramat swoją drogą…), a dlatego, że mam tu status admina jakby nie było.
Także dostajesz ostrzeżenie od admina. Ciesz się że nie wlepię drugiego za bezpodstawne osądzanie o "obrażanie" (Jezu, co my w drugiej klasie szkoły podstawowej jesteśmy?).
I uwaga ode mnie - jeśli u kogoś jest krucho z kasą, to albo nie gra w ogóle (bo go przecież nie stać), albo próbuje ten stan zmienić (dorobić sobie, dokształcić się, zmienić pracę, zawód…). A nie płacze, że nie ma hajsu...