Moderator: GM
Tak samo tekst "Let's get the females" powinien przejść do klasyki z samej racji faktu przebicia się z poważnej space opery do typowego języka rodem z żargonu młodzieży. A potem już tylko: "mamy nieupoważnione...eeee, lądowanie"
Dawno się tak nie pośmiałem, czyli mimo wad gra wraca na właściwy tor. Różnorodność broni to również niemały plus. Rzeźnia po obładowaniu żołnierzy pociskami ze Scorpiona osiąga wyżyny poezji 
. Jeśli faktycznie jest tak wesoło, to jednak się myliłem i w DLC Citadel można śmiało grać w trakcie pierwszego podejścia (ale tak pod koniec) 
#pelikan

. W dwójeczce z quarianeczką poznaliśmy się bliżej
. Ale później zrozumiała, że Liara jest mą prawdziwą miłością 
Za pierwszym razem to była wpadka, każdy chce chociaż ten raz z kosmitką...takiego cyborga jak Shepard zadowoli tylko podrasowana molekularnie Miranda 

Gillian napisał(a):Taaa, Tali. W dwójeczce z quarianeczką poznaliśmy się bliżej
. W dwójeczce z Tali, ale trójka już należała do Liary <3
Tidus93x napisał(a):Gillian napisał(a):Taaa, Tali. W dwójeczce z quarianeczką poznaliśmy się bliżej
MY STORY EXACTLY!. W dwójeczce z Tali, ale trójka już należała do Liary <3

SaladinAI napisał(a):Ukorz się przed BOGIEM!Spoiler:

SaladinAI napisał(a):Zedytowałem, średnio się teraz orientuje z adresami plików w bazie.
Scena jest tak zajebista, że musiałem strzelić słitfocie Shepardowi

Twilite radził żeby robić przerwy między poszczególnymi odsłonami ale kto by go tam słuchał.

. Nigdy jednak nie robiłem new game + w jedynce. Nie wiedziałem jak to wpłynie na konsekwencje w dwójce. Znacznie ciekawiej było zresztą stworzyć nową postać.Gillian napisał(a):, zapomnieć o wadach,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości