.shalashaska napisał(a):Jestem mocno zawiedziony że będzie lepiej wyglądać na PC. Owszem mój PC pociągnie to z palcem w dupie ale lepiej mi się gra na PS4 + TV.
shalashaska napisał(a):Jestem mocno zawiedziony że będzie lepiej wyglądać na PC. Owszem mój PC pociągnie to z palcem w dupie ale lepiej mi się gra na PS4 + TV.
Bizon napisał(a):Swoją drogą, czy ja jestem ślepy, czy ja w tych wymaganiach nie widzę wygładzania krawędzi?
Bizon napisał(a):Różnica nie jest na tyle odczuwalna, żeby odmawiać sobie przyjemności przesiadywania przed konsolą - nie oszukujmy się, że to jest jakaś nowa jakość.
Mimo to PS4 i XO nie są nie wiadomo jakimi potworami i myślę, że za dążenie do pokazania maksimum mocy Fox Engine na PC należą się Koji Pro pokłony.
Ogólnie ta wersja zbliża się graficznie do tego, co pokazano nam dwa lata temu jako "work-in-progress" na PC - http://youtu.be/SV537LLrnlo?t=9m22s.

Gac666 napisał(a):shalashaska napisał(a):Jestem mocno zawiedziony że będzie lepiej wyglądać na PC. Owszem mój PC pociągnie to z palcem w dupie ale lepiej mi się gra na PS4 + TV.
To co za problem podłączyć pada i tv? Ja tak połowę Dark Souls przeszedłem.

Faja napisał(a):Gac666 napisał(a):shalashaska napisał(a):Jestem mocno zawiedziony że będzie lepiej wyglądać na PC. Owszem mój PC pociągnie to z palcem w dupie ale lepiej mi się gra na PS4 + TV.
To co za problem podłączyć pada i tv? Ja tak połowę Dark Souls przeszedłem.
Problem może być taki, że komp dwa pokoje dalej niż TV.

Gac666 napisał(a):
Ponawiam pytanie inaczej sformułowane. Co za problem podpiąc komputer pod TV ;] ?

Faja napisał(a):chyba sobie zakupię nowy TV do kompa, bo monitor stary, nie FullHD, bez HDMI
, ja sobie nie wyobrażam grania na non fHD monitorze ;P, albo czymkolwiek mniejszym od 22".

. Natomiast 32" podłączona jest zawsze wtedy kiedy gram ze znajomymi na kanapie w w jakiegos couch coopa albo chociażby Heroes of Might & Magic 3/5
.

shalashaska napisał(a):zresztą konsola jest wygodniejsza i praktyczniejsza, wkładasz płytę i grasz.

. Zaś to granie tuż po włożeniu płytki to od czasów PS3 można sobie włożyć między bajki, bo updateów jest od хуй, chyba że wolisz grać w nie spatchowane gry, ale tego już komentować nie będę ;].

shalashaska napisał(a):http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/metal-gear-solid-v-ground-zeroes/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-pc-vs-playstation-4-comparison-1.html
), oraz widać niektóre dalsze światła (np. na heliporcie) - na konsoli renderują się dopiero jak podejdziemy bliżej.
.

Tylko nadal nie ma jasności kiedy będzie premiera 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości