Zancudo napisał(a):Ground Zeroes to istniejąca forma wersji demonstracyjnej, w dodatku płatna, więc po co mieliby wydawać darmowe demo The Phantom Pain? Nie ma to sensu ani z marketingowej, ani tym bardziej konsumenckiej perspektywy.

) i co więcej, mogłem posłuchać jak całość prezentowała się z punktu widzenia Paz. Ciekawe. Bardzo podobała mi się misja z ratowaniem Kojimy - skurczybyk ma naprawdę kompleks wielkości, ale za to m.in. go lubię. Nieźle się pośmiałem jak zobaczyłem że ktoś kogo niosę ma jego czuprynę. Położyłem go na ziemi, zobaczyłem jego twarz i parsknąłem. Fajne, fajne. No ale nie czekam na TPP. Nie czuję tego szału. Wiem, że będzie lepsze niż GZ, o wiele. Ale po tym co zobaczyłem w GZ, zacząłem się trochę martwić. Nic, pogram jeszcze i podzielę się wrażeniami. O ile się zmienią.Gillian napisał(a):Kupiłem sobie wersję na PS4, bo zaczęły się pojawiać w miarę rozsądnych cenach i przeszedłem dziś główną misję. Jest to moje bodajże 4 podejście i znowu bawiłem się znakomicie (czas 2:20 spokojnym tempem bez alarmu). Potencjał tej skradanki jest ogromny. TPP zmiażdży!
. Jeśli jest to jakiś wyznacznik, to TPP pewnie będzie miało na liczniku tyle co przeciętne MMO
.

Gillian napisał(a):Jest to moje bodajże 4 podejście i znowu bawiłem się znakomicie (czas 2:20 spokojnym tempem bez alarmu).
. I fakt, Ubisoft mógłby podpatrzeć coś do GZ i wydać nam w przyszłości Splinter Cella na jakiego zasługujemy, bo choć Blacklist było naprawdę solidne (buehe
) to nadal czułem, że gra prowadzi mnie po sznurku..Gillian napisał(a):Jeśli GZ nie robi szału to która skradanka robi?
Pabian01 napisał(a):Nie jestem pewny, ale to że strażnicy zaczynają poszukiwania po zniknięciu Paz jest nieuniknione. Co masz na myśli pisząc "zabezpieczyć cele"?
Gillian napisał(a):Pabian01 napisał(a):Nie jestem pewny, ale to że strażnicy zaczynają poszukiwania po zniknięciu Paz jest nieuniknione. Co masz na myśli pisząc "zabezpieczyć cele"?
Wydaje mi się, że jest regularny patrol, który sprawdza celę Paz. Ja ich nie upilnowałem i zauważyli, że jej nie ma. Gdybym ich uśpił i generalnie zlikwidował część strażników, którzy tam się kręcą, to może nikt by zniknięcia nie zauważył?
Bizon napisał(a):Gillian napisał(a):Pabian01 napisał(a):Nie jestem pewny, ale to że strażnicy zaczynają poszukiwania po zniknięciu Paz jest nieuniknione. Co masz na myśli pisząc "zabezpieczyć cele"?
Wydaje mi się, że jest regularny patrol, który sprawdza celę Paz. Ja ich nie upilnowałem i zauważyli, że jej nie ma. Gdybym ich uśpił i generalnie zlikwidował część strażników, którzy tam się kręcą, to może nikt by zniknięcia nie zauważył?
Jest skrypt, który zarządza poszukiwania kiedy oddalisz się z Paz od celi na odpowiednią odległość, więc pozbywanie się patroli na wiele się nie zda. Chyba, że się mylę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości