Moderator: GM

). Oby była możliwość wyłączenia tego.

. Szacunek dla twórców za przetrwanie tylu lat. Nie wiem jak to ugryźć, bo niby chcę zignorować te lata hype'u i podejść do tego jak do "kolejnej przygody od Uedy", ale nawet to zdanie niesie ze sobą ogromne oczekiwania. No nic. Ważne, że nadchodzi 

. Fajnie, że pokazali trochę więcej typowego gameplay'u (tzw. akcja z sekundy na sekundę), to sceptycy się uspokoją.Solidny napisał(a):Tak poza tym to nie wiem czy to realnie jest potrzebne, gra była swego czasu rewolucyjna, teraz to po prostu nostalgia.

ArecaS napisał(a):Natomiast dziwię się, że nikt nawet nie wspomniał o nowym trailerze SF5, na którym gra w końcu nie wygląda jak kolejna inkarnacja SF4. Niby nadal zbyt mało pokazali by było się czym jarać, ale mają moją ciekawość.

SALADYN napisał(a):- cztery nowe gry twórców Hotline Miami, platformer w stylu Ninja Gaiden/Strider, cRPG i dwa beat'em up'y, wszystkie w oldschoolowej oprawie i w typowym dla devolver brutalnym stylu. Developer ma u mnie spory kredyt zaufania więc te gry również mają plusy na start ale nie uprzedzajmy faktów.
- Horizon, na początku wyglądało to jak reklamówka programu o możliwej postapokalipsie dla discovery czy innego history channel. Potem zobaczyłem mieszaninę Uncharted, Tomb Raidera i Enslaved. Nie widać w tym żadnej fabuły póki co a gameplay średni, czuje w tym kolejne The Order, ładną pocztówkę do pooglądania.
Gillian napisał(a):Najlepsze E3 od nie pamiętam kiedy. Niemalże zero pierdół, promowania jakichś tv, kinektów srinektów i innego badziewia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości