ArecaS napisał(a):A to w końcu można MB Coins zdobyć za free?
Ocwelot napisał(a):Oprócz wszystkich target practice mam jednak jeszcze ciągle "na biało z kropką" misję odbicia jednego zakładnika, tej lasencji co się darła jak idiotka kiedy dookoła był hałas. Co ja poradzę, że sowieccy żołnierze robią hałas, kiedy robię im dziury w głowie ._. Ale czemu akurat ta misja też mi jest sugerowana jako "zrób se jeszcze raz"?
Żeby nie było, odhaczenie zostaje, tylko są wiecznie podświetlone i dodają się do liczby sajdopsów do zrobienia.
Tidus93x napisał(a):Ocwelot napisał(a):Oprócz wszystkich target practice mam jednak jeszcze ciągle "na biało z kropką" misję odbicia jednego zakładnika, tej lasencji co się darła jak idiotka kiedy dookoła był hałas. Co ja poradzę, że sowieccy żołnierze robią hałas, kiedy robię im dziury w głowie ._. Ale czemu akurat ta misja też mi jest sugerowana jako "zrób se jeszcze raz"?
Żeby nie było, odhaczenie zostaje, tylko są wiecznie podświetlone i dodają się do liczby sajdopsów do zrobienia.
O TO TA MISJA, CO MNIE SZLAG TRAFIAŁ. I też mi została podświetlona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości