Suomi993 napisał(a):Te Biological resources najlepiej sprzedawać, bo jest ich dużo i w Twojej bazie dużo tego produkują. 10k jednostek i masz milion GMP.
Tak BTW ukończyłem już Grę fabularną... Jestem skonsternowany tym co się stało... Teraz słucham nowych nagrań.
SALADYN napisał(a):Zawsze możecie sobie na PW posłodzić bo tutaj jeszcze długo nie będzie można.
A skoro jesteśmy przy materiałach, na lotnisku w Afryce jest hangar a w nim trzy kontenery z cennymi materiałami. Problem w tym że są pod dachem i nie ma ich jak ruszyć.
Metyl napisał(a):Pytanie: zrobiłem misję nr 52 (w wiadomym celu) i - zgodnie z planem - odblokowała mi się misja nr 53. Przez dłuższy czas jej nie robiłem i... zniknęła z listy ! Misji 52 nie mogę powtórzyć a 53 nie ma ! Ktoś się zetknął z taką sytuacją ? Czy ta misja "wróci" ?!... Obecnie jestem po misji 35 (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie)
(...)
Po zrobieniu Side Op nr 145 "zaginiona" 53 wróciła - WTF ?...
Suomi993 napisał(a):A wracając do tematu fabuły. Ponoć jest jeszcze jeden epizod. Tylko nie wiem jak go odblokować. Niektóre sceny z trailera mnie ominęły. Np. ten krzyczący Big Boss przy spalonych dzieciach i większość momentów jak ten róg jest większy. Na PPE piszą, że to będzie DLC do MGSV, a inni piszą, że trzeba wszystkie Side opsy zrobić.
Zielakpl napisał(a):oraz nie trafiłem też na to przejścia bossa i pokazania jego wcieleń (jak wyglądał w mgs3, pw, potem gz itp.)
Ocwelot napisał(a):Jaki znowu bonusowy dysk :x
shalashaska napisał(a):jAK ZATRZYMAĆ pHANTOM cIGAR?
Tidus93x napisał(a):Panowie, muszę się do czegoś przyznać...
Posiadanie DD mocno mnie przyzwyczaiło do lenistwa i parcia przed siebie, a że wyciągnęli mnie z innej misji to się nawet nie zorientowałem, jak mnie znaleźli i zaciućkali.
Stąd moje pytanie, czy ktoś wie jakie konsekwencje poniosłem za przegraną? Coś straciłem?
shalashaska napisał(a):Gram na PC i próbowałem różne klawisze wciskać.
Zancudo napisał(a):Po prostu wciśnij prawą gałkę analogową (lub jej odpowiednik na klawiaturze).
Tidus93x napisał(a):Panowie, muszę się do czegoś przyznać...
Posiadanie DD mocno mnie przyzwyczaiło do lenistwa i parcia przed siebie, a że wyciągnęli mnie z innej misji to się nawet nie zorientowałem, jak mnie znaleźli i zaciućkali.
Stąd moje pytanie, czy ktoś wie jakie konsekwencje poniosłem za przegraną? Coś straciłem?
shalashaska napisał(a):jAK ZATRZYMAĆ pHANTOM cIGAR?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość