Curtis napisał(a):Ja myslę, że z czasem kiedy gra się "przegryzie" wielu ludzi zmieni swój stosunek do V.
To trochę tak jak z Sons of Liberty...
https://www.youtube.com/watch?v=KO4Tusk_V2k
Mało kto potrafi wypowiadać się tak rzeczowo o MGSie na YT

Curtis ja tej sceny nie widziałem ale wnioskuję że ma ona miejsce w misji 13. Jeżeli będziesz ją zaliczać w nocy to dzieciaki będą spały w jednej z chat. W dzień mają szkolenie w otwartej części wioski i może trzeba podkraść się blisko żeby scenka się uaktywniła? Ja zawsze ich omijam.
Faja, żadne kasety nie zmienią faktu że twist jest naciągany jak guma z majtek. Równie dobrze Venom mógłby być kolejnym klonem/cyborgiem a i tak będzie to motyw z dupy.
Gdzieś widziałem nagrany przez kogoś filmik - misja 13 albo 18. Nie jest to cutscene, możesz sobie ową scenkę rodzajową obejrzeć przez lornetkę. Osobiście nie sprawdzałem, w misji 13 cisnąłem przez sawannę prosto do celu :F

mistrzostwo
:D

Krotka pilka: BB i Medyk byli w spiaczce te 9 lat (BB jakies dwa tygodnie czy cos krocej - torszke nacoagane) i nagle jak sie obudzili to Skull Face atakuje szpital. ok. wiec przez 9 lat nie mogl zlokalizowac BB ale jak ten sie obudzil to nagle go znalazl. o co kaman bo nie lapie, to tez wlasnie jest takie na sile.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości