SALADYN napisał(a):Akurat ma to praktyczne zastosowanie, pamiętacie Evę i i jej C96 ? Puszczając serię w ten sposób łatwiej kontrolujesz odrzut i wykorzystujesz go do horyzontalnego pokrycia terenu pociskami. Oczywiście na dłuższą metę jest to niepraktyczne ale gdy trzeba szybko unieszkodliwić kilka bezbronnych celów to czemu nie. Zauważcie że w ten sposób trzymają tylko SMG, z karabinów korzystają już normalnie.
Przestańcie się też czepiać tego celowania Big Bossa ślepym okiem. Zazwyczaj strzelając z odległości kilku metrów, jak ma to często miejsce w MGSV, nie trzeba nawet korzystać z muszki i szczerbinki a tylko zrównać wzrok z lufą karabinu i puścić serię.
SaladinAI napisał(a):Jakieś taktyczne zastosowanie czy tylko chcą być tacy spektakularni gangsta-nigga-shit?
SALADYN napisał(a):Czytałem gdzieś że strzelając w ten sposób najlepiej jest naciskać spust środkowym palcem a wskazujący oprzeć na ramie broni. Raczej jest to bzdura, nie wiem nawet czy dałbym radę pociągnąć za spust środkowym palcem w pistolecie zabawce a co dopiero w prawdziwej broni. Mimo wszystko fajnie przeczytać że ktoś sprawdza teorie w praktyce.
Jak strzelałem z хуй Glocka 18 to w pewnym momencie środkowym, o dziwo szło dużo lepiej xD.
Cichsson napisał(a):Środkowym spokojnie się da. Wietnamczycy snajperom ucinali palce wskazująceChcąc nie chcąc musieli środkowym, bo łatwiej zmienić palec niż od nowa się uczyć wszystkiego na drugą stronę ciała.
Jak strzelałem z хуй Glocka 18 to w pewnym momencie środkowym, o dziwo szło dużo lepiej xD.
Glock taki chałowy nie jest, choć może chodzi Ci o konkretnie daną sztukęA co do środkowego, może masz lepiej wyćwiczony
Angello napisał(a):Gratulacje dla tego Pana, sam byłem świadkiem takiego zdarzenia jak na koniec roku musieliśmy wystrzelać nadmiar amunicji. Na początku było normalne strzelanie, każdy mógł naparzać z różnych broni ile tylko dusza zapragnie i jeden z oficerów już chyba z głupoty chciał się popisać i własnie źle chwycił broń a co najgorsze miał ustawione na ogień ciągły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości