- Zazwyczaj gdy zasypiam musze byc czyms przykryty np. koldra. Chocby nawet w lato, czesto przykrywam sie poszewka od koldry lub przescieradlem. Dziwne ale boje sie gdy leze tak bez przykrycia na lozku.
- Czasem zapominam czy zamknalem drzwi od domu, i wracam, czesto nawet z odleglych miejsc, tylko po to aby dowiedziec sie ze drzwi sa jednak zamkniete.
- Gdy ogladam z kims film jaki widzialem nie moge powstrzymac sie od komentarzy. Dokladnie tak samo jest w przypadkach gdy ogladam film jakiego jeszcze nie widzialem ale nie zabardzo traktuje go powaznie.
- Potrafie siedziec godzinami przygotowywujac sprzet ( impregnujac kurtke, buty, woskujac liny, odrdzewiajac haki, czyszczac plecak, forumjac sploty ), tylko po to aby wyjsc z domu z psami przed blok i z powrotem.
- W autobusie obojetnie jak bardzo bylbym zmeczony zawsze znajde sile sie rozejrzec, popatrzec na ludzi i znalesc sobie kogos na kim zawiesze na chwile wzrok aby skomentowac go sobie po cichu.
- Nie lubie zasypiac z otwartymi na osciez drzwiami od mojego pokoju. Moga byc zamkniete, moga byc uchylone lekko lub bardzo lecz nie otwarte na osciez.
- Mam pretensje do lkwiatow ze musze je podlewac.
- Mieszkam w polsce.
- Na dodatek nie pije.
- Potrafie wyjsc biegac po parku po to zeby wrocic do domu i siadwlszy na podlodze poczuc jak to fajnie jest usiasc tak w ogole.
- Gdy wstaje rano, czesto ciagnie mnie do komputera aby sprawdzic co sie sciagnelo. Wiec pierwsze co czesto robie, to otwierajac oczy wlaczam monitor i sprawdzam jaki mamy stan procentowy, potem wracam do lozka i sie budze powoli.
- Lubie gdy klawiatura jest czysta, chociaz nigdy jej nie czyszcze. Tak w ogole to dziwie sie ze inni maja brudne klawiatury
i byloby tego jeszcze troche ale musze wyjsc z psami.

I bardzo dobrze