Dziwactwa.

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez liquid kaczor » So gru 23, 06 21:23

-Lubie zime, ale irytuje mnie ujemna temperatura i śnieg dłużej niż 14 dni pod rząd
-Jesli nie pada przez dłurzej niż 14 dni to odczuwam brak ktorego nie potrafie wyjasnić
-Jak rozmawiam z kimś nowym, albo kogo znam dosć słado to wyobrażam sobie jak go/ją bije (pięścią gaz-rurką, czymkolwiek) albo zastanawiam sie co by bylo gdybym tą osobę uderzył.
-Nigdy nie wiąże butów, jak są zawiązane to czuje sie dziwnie.
-Denerwuje mnie, że sznurówki w butach są takie długie bo nie ma gdzie ich schować
-Jak kupuje nowe buty to mieniam sznurówki na inny kolor tylko po to żeby zaraz spowrotem wtroczyć te które były najpierw
-Nie wyłączam kompa przez tydzień tylko dlatego, że rano musze czekać aż sie znów włączy
-Nienawidze mieć opisu na gg po polsku
-Czesto jak z kimś rozmawiam to zapominam polskich słów, ale znam ich odpowiedniki po angielsku,
-Czesto jestem wykożystywany jako słownik pol-ang, jeszcze czesciej znam angielski wyraz ale nie porafie powiedziec co znaczy po polsku,
-Spie srednio 6h na dobe
-Czasem siedze przed kompem tylko po to aby widzec wygaszacz ekranu
-Uwielbiem jeździć CBR'ką podczas dzeszu, lub tuż po.
-Za kazdym razem jak zaliczyłem 'szlifa' wiedziałem, że sie przewróce mimo to nie zrobiłem nic żeby temy zapobiec ( na szczescie tylko 3 razy)
-Czesto sni mi sie następny dzień, rozmowy z kolegami itp. dzień po każdym z takich snów wygląda dokładnie tak jak mi sie snił (zadzwiajace sa miny nauczycieli/kolegów jak przerywam im w momecie w którym zaczynają mówić i odpowiadam na nie zadane jeszcze pytania)
-Mam już kilka uwag za 'cynizm i nie odpowiednie zwracanie sie do nauczycieli' ale nie potrafie sie powstrzymać przed komentarzem
-Na pytanie "co?" zawsze odpowidam "WIOSŁO" albo "WIADRO" nie ważne komu i kiedy (jedna z tych uwag jest za wiadro do drektora :D )
-jak jestem u kogoś i widze innego skina w winampie niż mój to bardzo chce go zmnić, jak nie ma takiego jak mój to go ściągam i instaluje. Jak wychodze to zawsze zmieniam na ten który był, chociaż bardzo mnie to denerwuje
-Nie nawidze sie łamać opłatkiem i składać życzeń, bo zawsze wyobrazam sobie że te życzenia są nie szczere i wymuszone
-Nie lubie swiąt bo na kolacji musze porozmawiać ze wszytkimi
-zawsze na apelach wyobrazam sobie jak szkole przejmują terroryści
-w szkole siadam w ostatniej/przedosatatniej ławce i prosze o dyktowanie z tablicy tłumacząc że nie założyłem soczewek
-kiedy cos mówie to zawsze myśle po angielsku
-jesli ktoś dzwonie do mnie z zastrzeżonego lub nieznanego numeru to czekam długo a poźniej odbieram bardzo nie chetnie
-jak ja dzwonie gdziekolwiek to zawsze zastregam sobie numer
-wszystkie telefony odbieram niechetnie
-ostatnio bardzo czesto witam ludzi "hello nigga', co ich najcześciej denerwuje
-jeśli wiem ze ktos nie umie angielskiego dobrze to nie moge sie powstrymać przed zagadnieciem do niego w jezyku wyspiarzy
-jeśli coś jest za darmo, to biore to za kazdym razem nawet jesli wyrzycam to do najbliższego kosza
-jak widze kogos z ulatkami to chowam ręce do kieszeni
-wszystkie moje spodnie są 'cargo' bo nie lubie nieć zajętych górnych kieszeni
-nigdy nie nosze ze sobą kluczy
-jeśli jedzenie jest za darmo to jem mimo ze nie jestem głodny
-pije tylko wode malinowo-jeżynową z lodówki, żadnej innnej mineralnej nie wezne do ust
-nie nawidze czakać na kogoś więc przychodze 5-7 min po czasie, czesto z tego powodu ide wolniej, lub do okoła
-znam 90% tekstów z Bad Boys 2 i the Fast and The Furious na pamieć
-jak oglądam jakiś film to czuje potrzebę posidania skruptu tego filmu, skrypt ten usuwam jak tylko film obejże

jak sobie jeszcze coś przypone/zauważe to dam znać
Ostatnio edytowano Pn sty 29, 07 02:56 przez liquid kaczor, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez kotlet_schabowy » N gru 24, 06 01:04

Ja za to zawsze staram się brać ulotki, bo wiem, że im więcej się ich pozbędą, tym szybciej / więcej zarobią, a nie sprawia mi problemu doniesienie ich do najbliższego kosza.
Również jak za darmo, to jem / biorę, nawet jak nie mam ochoty (pole do popisu mam na różnych targach czy festynach, kiedyś z targów książek wynieśliśmy chyba z 20 rodzajó różnych naklejek, kalendarzy, ulotek, folderów, cukierków dużo, gadżetów, soundtrack MPO z grą na PC we flash'u i tak dalej :D).
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez solid_stolec » N gru 24, 06 01:47

nie przeczytałem wszystkiego, ale niektóre 'kwiatki' mnie urzekły. :wink:
przecież to nie są aż takie dziwactwa tylko konsekwencje zejścia człowieka z drzewa na ziemię.
niektóre z 'dziwactw' wydają mi się wypisane na siłę, byle więcej i 'dziwniej', ludzie!
(to tylko moja subiektywna opinia, więc proszę się nie gniewać :wink: )

moję (nie-)dziwactwa:
-piję ( whisky & women, yeah! )
-palę ( papierosy rzecz jasna :wink: )
-słucham muzyki ( mam ponad 500 płyt )
-mam lekki 'tytoniowy kaszelek'
-na kacu ciężko mi znieść większe skupiska ludzi, zaczynam się stresować
-uwielbiam sagę metal gear
-mam włosy do pasa
-studiuję prawo
-moje iq wynosi ~130, co nie przeszkodziło mi w powtarzaniu roku :roll:
-mam sentyment do filmu 'terminator: elektroniczny morderca' i serii kreskówek pt. 'wojownicze żółwie ninja'
-momentami myślę po angielsku
-jestem płetwonurkiem ( aktualnie mam 'przerwę' :wink: )
-lubię billa hicksa i pablo francisco
-czytam książki zawierające jedynie informacje, nie lubię fabuły w literaturze ( przepadam za książkami o iii rzeszy i organizacji ss )
-nie jestem polakiem-katolikiem
-nie wiem dlaczego urodziłem się w tym kraju, myślę że dana mi była misja ( joke )

to chyba wszystko co przychodzi mi na myśl. :)
chainsaw gutsfuck.
solid_stolec
Running Man

Postprzez Gac666x » Wt gru 26, 06 02:42

No wiec i ja sie podziele:

- Pomimo, że nastawiam budzik na 7:00 to budzę się o 6:59 praktycznie 1-5 sekund przed budzikiem, zegarek w mózgu czy jasnowidz?

- Nie mam pamieci do imion, twarzy, telefonów, filmów, muzyki itp. ale do rzeczy typu: "tego dnia gdy mialem 2 lata jadłem bułkę bawiąc się klockami Lego" pamietam doskonale. Mam pamięc do gier, hmm... nałóg.

- Uważam się z debila i idiotę, na szczęście mam świadomość, że jest też niższy szczebel.

- Jestem samotnikiem, dlatego nie dzwonię, nie piszę i łatwo zrywam kontakty, to smutne w sumie. Do tego nie lubię tłumów, ani imprez.

- Nie piję alkoholu i nie palę, ale był okres kiedy nadużywałem nie tylko tego. Jednakże nie uważam to za dziwactwo, a wyrośnięcie z głupich zabaw.

- Noszę ze sobą nóż przy pasie z ostrzem niedozwolonym przez prawo ze względu na długość. Nigdy nie musiałem go użyć i mam nadzieje, że nie bede musiał.

- Przyjemność i szczęście sprawiają mi 3 rzeczy. Komputer, dziewczyna i Pepsi. Tak dokładnie w tej kolejności i miejsce drugie musiało się z tym pogodzić.

- Jestem alergikiem i nie nawidzę gdy ludzie myślą, że wiedzą lepiej. Czasem mam ochote podzielić się alergią i kazać im zjeść chociażby marchewkę w moim imieniu, krzyż na drogę.

- Lubię bawić się ogniem, moje powołanie to chyba miotacz płomieni, nie wiem.

- Teraz tego nie robię, ale gdy byłem młodszy to przebijałem skórę na rękach szpilkami, agrafkami dla zabawy i uciechy klasy. Nie lubię piercingu, szczególnie u kobiet.

- Nie boję się igieł strzykawek, gdy jedna praktykantka pobierała mi krew, a ja jej powiedziałem, że skrobie mi po kości to było nawet saysfakcjonujące. (??? mozna to uznać za dziwactwo?).

- Gdy mi coś nie wyjdzie, gdy palne coś głupiego lub gdy palnie ktoś coś głupiego to w 95% przypadków kwituję to przywaleniem czołem (aż mi się w głowie zawiruje) w najbliższą twardą rzecz, chyba po to by zemdleć i przemilczeć sytuacje (nigdy skutecznie), w pozostałych 4% wale w czoło z dłoni w 1% strzelam sobie z liścia... kilkanaście razy.

- Miewam Deja Vu, cholernie wkurzające.

- Mam depresję i chętnie bym stąd zniknął, to nie świat dla mnie, obudźcie mnie w lepszych czasach. Ewentualnie moge polecieć na Marsa... sam.

Aha tak na przyszłość może wypisujcie największe wasze dziwactwa, a nie wszystko co sie nawinie?
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez FOX HUND » Wt gru 26, 06 16:25

Podczas grania w PES 6 w Lidze Mistrzów z kompem dopada mnie szał.
Widze faule tam gdzie ich nie powinno być(na moją korzyść), wkurzam się na moich zawodników gdyż nie potrafią celnie sztrzelać jak strzelą mi gola to uderzam we wszystkie możliwe rzeczy reką z prawie całej siły(gdybym uderzył na max'a to żal byłoby mi zniszczonego przedmiotu) 8)
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez wredny » Śr gru 27, 06 03:55

No wiec... yyy

-zawsze budze sie przed budzikiem , ale tylko kiedy jest nastawiony , kiedy nie jest - zasypiam ,

-zawsze wstaje o 7:10 (wyjatki swieta, weekendy itp)

-codziennie pije kilka herbat , mietowych :>

- lubie spac , ale takze puzno klasc sie do lozka :>

to tyle jak na razie...
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Adamska » Śr sty 03, 07 19:51

Najdziwniejsze na poczatek, ale to prawda:

-w podstawówce ułozyłem sobie i zapamietałem 29 cyfrowy kod i wpisuje go na klawiaturze pierwszego telefonu jaki znajde w nowym miejscu, w którym jestem (np. budka telefoniczna w rzymie albo telefon hotelowy w paryżu były jednymi z moich pierwszych zdobyczy)
-często snią mi się sny, w których "główna rolę" odgrywają zęby np. wypadają mi albo się łamią
-wszystkie imiona, nazwiska, ksywki, restauracje itp. w spisie telefonów w komórce mam zapisana całe wielkimi literami, a jesli JAKIMŚ CUDEM jest inaczej to od razu to zmieniam
-denerwuje mnie gdy jakies nazwy ulic albo inne publicznie widywane nazwy sa ściśle związane z religią np. Al. Najświetszej Maryi Panny lub Restauracja XII Apostołów albo jak ktoś mówi do mnie rzeczy w stylu "niech cie bóg błogosławi" itp.
-nie lubie, a nawet denerwuje mnie to jak ktoś zmienia ustalone angielskie nazwy na polskia np. na piosenkę Zeppelin'ów Stairway To Heaven mówi Schody Do Nieba
-podobają mi się stare, zniszczone budynki, fabryki z brudnej cegły z powybijanymi, pożółkłymi i zasmolonymi szybami itp.
-gdy czyscze sobie uszy i za głęboko wepchne sobie wacik to zaczynam kaszlec
-gdy ktos podaje mi kakao musze miec 2 łyżeczki: jedna do zdejmowania kozuchów, a drugo do mieszania, zeby zapobiec ich powstaniu

Narazie tyle :roll:
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Gac666x » Śr sty 03, 07 20:17

"-często snią mi się sny, w których "główna rolę" odgrywają zęby np. wypadają mi albo się łamią "

AAAAAAAAAAAAAAARGHHH... nie przypominaj mi O_O.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Infernal Warrior » Śr sty 03, 07 22:21

Nie wiem czy to mozna zaliczyc do dziwactwa ale:
- Nie spotkalem jeszcze laski ktorej bym sie podobal choc troche. Dzis dla mojego kumpla pojebala mnie kolejna laska. Myslalem ze cos z tego bedzie, bylismy na dobrej drodze - nagle wszystko pryslo. Jeszcze wczoraj mowila mi ze mam u Niej ogromne szanse, ze jej sie podobam, dzis o 16:00 powiedziala mojemu kumplowi ze chce z nim motac. Sory za offtopa ale musialem sie wyplakac. To byla jedyna osoba na ktorej zalezalo mi jak nigdy dotad. To jest moje dziwactwo. Nie ma poprostu laski ktora mnie nie zrani i ze mna bedzie. :cry: :cry: :cry:
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Gac666x » Śr sty 03, 07 22:32

Stary miałem ten sam problem w twoim wieku ;] z tym nie ma się co spieszyć, więc nie pękaj i bądź twardy. Zresztą dziewczynom w takim wieku to tylko backdoor boysi się podobają ;). W wieku 17-20 lat znajdziesz sobie kogoś naprawde wspaniałego i będziesz dziękował jeszcze. Tak było ze mną, teraz mija 3,5 roku :).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Śr sty 03, 07 22:38

No ja popieram Gaca. Teraz byloby 3.5 roku rowniez, skonczylo sie na 3. No ale nie jest powiedziane, ze Ty tez tak skonczysz;] Swoja droga popatrz... Lecisz na laske teraz, chcesz ja za reke potrzymac i chcesz zeby Cie przytulila ale... jesli sie z kim jest, to raczej po to, zeby z nim spedzic reszte zycia. A w Twoim wieku raczej nic z tego nie wyjdzie, wiec nie rozpaczaj zbytnio. Wiadomo, ze to boli, ale uwierz mi, ze sa gorsze rzeczy niz to co Cie spotkalo i ludzie z nimi zyja.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Bizon » Cz sty 04, 07 15:57

Dobra, to ja przerwę ten offtop :)

- Żaden z kolegów nie rozumie moich upodobań muzycznych. Nie znajduję wiele fajnego w nowej muzyce, dlatego słucham starej np. Ray Charles. Znajomi się ze mnie śmieją, ale mi to nie przeszkadza :)

- Gdy idę gdzieś sam (np. do kościoła) i wielu ludzi się na mnie patrzy zazwyczaj (nie wiem dlaczego) drapie się po nosie.

- Często mogę lekko sterować moimi snami (przynajmniej tak myślę).

- Czasami śni mi się że nie mogę ustać na nogach, cały czas walam się po ziemi, a gdy chce sie wyprostować bardzo gwałtownie upadam na ziemię.

Póki co, to tyle...

PS Infernal sorry że przerywam waszą gadkę, ale to nie ten temat. Wiedz jednak że cię rozumiem i nie załamuj się :)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez solidus grabczas » Cz sty 04, 07 17:01

może to wydać się normalne ale mnie na takie to nie wygląda
-nigdy nie całowałem się z dziewczyną
-nigdy nie miałem dziewczyny (za 4 miechy i jeden dzień będę miał 16tkę)
-nie lubię świąt
-piję co najwyżej dla smaku tzn czasem drink czy jakieś piwo ty reds czy karmi
-wódka i piwo zwykłe jest bleeeee
-nie lubię chodzić na imprezy do tego stopnia że nie idę na bal końcowo gimnazjalny
-nienawidzę świąt bożego narodzenia
-gdy słyszę kolędy jak mogę o drazu opuszczam pomieszczenie tak żeby ich nie słyszeć
jak przypomne to dowale
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Infernal Warrior » Cz sty 04, 07 19:20

Grabczas, czytajac Twojego posta zobaczylem siebie. Jestem prawie taki jak Ty.
Tez nie mialem laski, zreszta to widac w moim poprzednim poscie. Nigdy nawet nie przytulilem dziewczyny. Pije tak jak Ty i chyba zaraz pojde sie upic. Poprzednia noc cala przeplakalem. :cry: :cry:
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Sage » Cz sty 04, 07 21:13

ludzie, czy to naprawdę takie dziwne, nie mieć żadnej udanej miłości w tym wieku? zresztą, na co wy liczycie? jak długo może trwać miłość nastolatków?

a żeby nie było offt0p4:

- im dłużej śpię, tym bardziej jestem zmęczony, a jeśli śpię krótko jestem wypoczęty na około 3-4 godziny
- jeśli mam jakieś anime w wersji angielskiej, to prawdopodobnie nawet go nie ruszę, chyba że nie jestem w stanie zdobyć wersji japońskiej.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Infernal Warrior » Cz sty 04, 07 21:55

Sage, ja probowalem wiele razy - bez skutku. Ja tej milosci nastolatkow nigdy nie doswiadczylem, nikt mi jej nie dal, a gdy juz myslalem ze pojawil sie ktos inny. To ona sie mna zabawila i zostawila. Zamotala mi tylko w glowie - pomimo tego wciaz za nia szaleje ( nie wiem co sie ze mna dzieje ).

- Zasne tylko lezac na lewym boku.
- Nigdy nie spalem dluzej niz do 9:00
- Gdy jestem zdenerwowany, podlamany robie pompki. Potrafie jednego dnia zrobic nawet 300 ( to nie jakis tam rekord i sie tym nie podniecam ). Oczywiscie seriami.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez solid_stolec » Cz sty 04, 07 22:10

matko, jak wy się nad sobą użalacie. :roll: dajcie spokój, jesteście facetami!
co prawda nie miałem takich problemów jak wy, ale może to kwestia tego iż siedzicie cały czas w domu? na każdą kobietę jest sposób. musicie się nauczyć podchodzenia, tych swoistych 'godów'.
myślę, że to przychodzi z wiekiem, jedni zaczynają wcześniej, drudzy później. znam osoby wśród moich rówieśników, którzy pomimo tego że skończyli 21 lat lub więcej - nigdy nie mieli dziewczyny.
także cheer up chłopaki, na wszystko jest czas.

wracając do tematu:
-czasami mam tak, że obdzieram etykietki ze szklanych butelek podczas ich opróżniania
-przez kilka lat prowadziłem dziennik
chainsaw gutsfuck.
solid_stolec
Running Man

Postprzez Sage » Cz sty 04, 07 22:44

Zróbmy to tak, zbiorę wasze wypowiedzi i założę nowy temat =.=

- źle się czuję, jeśli zostawię w domu zegarek/empetrójkę/dogtagi
- cały czas walczę ze sobą o zafarbowanie sobie włosów na różowo. Gdyby nie to że mogłyby tego nie wytrzymać pewnie dawno bym to zrobił
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Boras » Cz sty 11, 07 11:51

Solid Stolec zgodze sie z tobą ze zawsze jest jakis sposob na podryw i to nie jest wcale takie straszne jesli sie tego chce:P a tak pozatym to zapomnialem dodac ze jesli pije cokolwiek z czego kolwiek i to cos ma etykietkę to juz po wypiciu tego czegos juz tej etykietki niebedzie mialo podobno mam tak od dziecka:D
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez Andreew » Wt sty 16, 07 18:05

-gdy ktos przeklina mam ochote mu dowalić, choc sam czesto przeklinam
-często piszę odpowiedzi na forach, gdy ktoś mnie wnerwi. pisze jakieś poł godziny, ukladam sobie piękną wypowiedz, po czym wszystko kasuję
-nienawidzę bajerowania gitarą. koles siada na szkolnym korytarzu gra dwoma akordami, ślina mu leci z pyska, a jakieś pryszczate baby sie do niego tulą
-potrafie siedzieś w kiblu 2 godziny czytając jakąś durną ksiązkę
-często budzię sie w nocy i nie mogę zasnąc bo mysle o jakiś bzdetach. wtedy w staję gapię się na pkin i wracam pod kołdrę.
-nie umiem spać bez otwartego okna, mam wrażenie, że się duszę
-uwielbiam oglądać klipy boys-bandów, aby się z nich pośmiać
-często siedzię pare godzin przed komputerem, nie robiąc absolutnie nic.
-dostaję szału gdy ktoś nie zrobi to o co go proszę, choćby o podniesienie długopisu z podłogi.
-gdy wychodze wcześniej ze szkoły niż inni, boję się, ze za rogu wyskoczy jakiś policjant i zaciągnie mnie do szkoły/

to narazie chyba tyle... fajnie komuś o tym powiedzieć...oczywiście anonimowo
:P
Obrazek
Andreew
Arnold

Postprzez Anik » Cz sty 18, 07 15:16

Nie wiedziałam gdzie to wcisnąć...sądze że będzie dobrze :P
Wkurza mnie jak n-ty raz słysze że gry i konsole zabijają, ostatnio na oniecie "ten palant" napisała, że Gameboy zabił 7latka (...to był prąd..no ale cóź), a dzisiaj że Final Fantasy 7 jest niebezpieczne... ja musze uciec z Polski... nawet w kartonowym pudleXD ("jeżeli bedziesz wyjątkowo traktował swoje pudło, ono ci się odwdzięczy" ^_^; taaa...)

Edit
Jakby ktoś z adminów przeniósł to w odpowiednie miejsce, to bym była wdzięczna
Anik
Crying Wolf

Postprzez Boras » Cz kwi 12, 07 12:38

Wracajac do dziwactw... chcialbym pokazac czyjąś(MOZE I NAWET CHORĄ) wizje na ukazywanie uczuć poprzez body piercing...

LINK ZAWIERA ZDJECIA OBSCENICZNE, MIJAJĄCE SIE Z DOBRYM SMAKIEM, DLATEGO TEZ PROSZE SIE DOGŁĘBNIE ZASTANOWIC CZY KTÓRYŚ Z FORUMOWICZOW CHCE TAKOWY OBEJŻEĆ. WSTĘP OCZYWISCIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ...

http://www.photoblog.pl/heartcore/3311136 :happy8:
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez solidus grabczas » Cz kwi 12, 07 15:23

to jest chore jak ona ma chłopa to jemu za gust Nobla powinni dać za idiotyzm
solidus grabczas
Fatman

Postprzez ppompa » Cz kwi 12, 07 17:31

a to moje dziwactwa:
- jezeli z kims ide musze isc z prawej strony
- mam poduszke z ktora sie nie rozstaje i nie umiem zasnac na innej
- lubie robic rzeczy ktore rozsmiesza innych nawet jezeli po calym wydarzeniu beda uwazali mnie za kompletnego idiote
- nie lubie jak ktos ma cos mojego dluzej niz 4 dni
- gdy spie w samochodzie/ pociagu/ w domu w dzien to po wstaniu mam odruchy wymiotne
- mialem operacje na lewym jadrze:D
Porządne kredki nie leżą na trawie...
ppompa
Arnold

Postprzez Bizon » Cz kwi 12, 07 18:03

ppompa napisał(a):- mialem operacje na lewym jadrze:D

Ej bez takich! :wink:
Bizon

Postprzez ppompa » Cz kwi 12, 07 18:28

ale kiedy ja naprawde ja mialem.
Porządne kredki nie leżą na trawie...
ppompa
Arnold

Postprzez Old Snake » Cz kwi 12, 07 22:08

Ale to akurat nie zalicza się do dziwactw, bo ktoś może powiedzieć że miał złamaną noge.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez solidus grabczas » Pt kwi 13, 07 06:37

Mam kolegę (nie podam danych) co wogóle jednego jądra nie ma i się jakoś tym nie chwali (ja się dowiedziałem po 10 latach znajomości ;) )
solidus grabczas
Fatman

Postprzez kul2 » Pt kwi 13, 07 09:19

Tak, porozmawiajmy sobie teraz o tym kto ile ma jader, czy ma i kiedy sie o tym dowiedzial, to z pewnoscia zaciesni relacje pomiedzy nami.
Proponuje po kazdym poscie dotyczacym tego ze ktos ma mniej/wiecej jader niz miec powinien wpisywac sie mowiac zeby sie nie martwil i jestesmy z nim!

ppompa jestem z Toba!
kolego grabczasa nie przejmuj sie!

Litosci ludzie, jezeli dalej dyskusje beda na tak zenujacym poziomie wezme sie do ostrzejszego moderowania, a uwierzcie mi, naprawde tego nie chcecie.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » Pt kwi 13, 07 14:47

ok, jak ktoś ma problemy z jądrami niech to zostawi dla siebie, a ja dodam że:

- słuchanie muzyki z płyt winylowych jest dla mnie 100 razy lepsze od MP3
- potrafię przez parę minut patrzeć się w jedno miejsce w bezruchu, jedynie mrugając oczami
- mój komputer ma 6 lat, ale nadal za każdym razem gdy mam w łapach jakąś nową produkcję testuję ją by zobaczyć czy mój "badziew" się jeszcze do czegoś nadaje
Bizon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik