-Jesli nie pada przez dłurzej niż 14 dni to odczuwam brak ktorego nie potrafie wyjasnić
-Jak rozmawiam z kimś nowym, albo kogo znam dosć słado to wyobrażam sobie jak go/ją bije (pięścią gaz-rurką, czymkolwiek) albo zastanawiam sie co by bylo gdybym tą osobę uderzył.
-Nigdy nie wiąże butów, jak są zawiązane to czuje sie dziwnie.
-Denerwuje mnie, że sznurówki w butach są takie długie bo nie ma gdzie ich schować
-Jak kupuje nowe buty to mieniam sznurówki na inny kolor tylko po to żeby zaraz spowrotem wtroczyć te które były najpierw
-Nie wyłączam kompa przez tydzień tylko dlatego, że rano musze czekać aż sie znów włączy
-Nienawidze mieć opisu na gg po polsku
-Czesto jak z kimś rozmawiam to zapominam polskich słów, ale znam ich odpowiedniki po angielsku,
-Czesto jestem wykożystywany jako słownik pol-ang, jeszcze czesciej znam angielski wyraz ale nie porafie powiedziec co znaczy po polsku,
-Spie srednio 6h na dobe
-Czasem siedze przed kompem tylko po to aby widzec wygaszacz ekranu
-Uwielbiem jeździć CBR'ką podczas dzeszu, lub tuż po.
-Za kazdym razem jak zaliczyłem 'szlifa' wiedziałem, że sie przewróce mimo to nie zrobiłem nic żeby temy zapobiec ( na szczescie tylko 3 razy)
-Czesto sni mi sie następny dzień, rozmowy z kolegami itp. dzień po każdym z takich snów wygląda dokładnie tak jak mi sie snił (zadzwiajace sa miny nauczycieli/kolegów jak przerywam im w momecie w którym zaczynają mówić i odpowiadam na nie zadane jeszcze pytania)
-Mam już kilka uwag za 'cynizm i nie odpowiednie zwracanie sie do nauczycieli' ale nie potrafie sie powstrzymać przed komentarzem
-Na pytanie "co?" zawsze odpowidam "WIOSŁO" albo "WIADRO" nie ważne komu i kiedy (jedna z tych uwag jest za wiadro do drektora
)
-jak jestem u kogoś i widze innego skina w winampie niż mój to bardzo chce go zmnić, jak nie ma takiego jak mój to go ściągam i instaluje. Jak wychodze to zawsze zmieniam na ten który był, chociaż bardzo mnie to denerwuje
-Nie nawidze sie łamać opłatkiem i składać życzeń, bo zawsze wyobrazam sobie że te życzenia są nie szczere i wymuszone
-Nie lubie swiąt bo na kolacji musze porozmawiać ze wszytkimi
-zawsze na apelach wyobrazam sobie jak szkole przejmują terroryści
-w szkole siadam w ostatniej/przedosatatniej ławce i prosze o dyktowanie z tablicy tłumacząc że nie założyłem soczewek
-kiedy cos mówie to zawsze myśle po angielsku
-jesli ktoś dzwonie do mnie z zastrzeżonego lub nieznanego numeru to czekam długo a poźniej odbieram bardzo nie chetnie
-jak ja dzwonie gdziekolwiek to zawsze zastregam sobie numer
-wszystkie telefony odbieram niechetnie
-ostatnio bardzo czesto witam ludzi "hello nigga', co ich najcześciej denerwuje
-jeśli wiem ze ktos nie umie angielskiego dobrze to nie moge sie powstrymać przed zagadnieciem do niego w jezyku wyspiarzy
-jeśli coś jest za darmo, to biore to za kazdym razem nawet jesli wyrzycam to do najbliższego kosza
-jak widze kogos z ulatkami to chowam ręce do kieszeni
-wszystkie moje spodnie są 'cargo' bo nie lubie nieć zajętych górnych kieszeni
-nigdy nie nosze ze sobą kluczy
-jeśli jedzenie jest za darmo to jem mimo ze nie jestem głodny
-pije tylko wode malinowo-jeżynową z lodówki, żadnej innnej mineralnej nie wezne do ust
-nie nawidze czakać na kogoś więc przychodze 5-7 min po czasie, czesto z tego powodu ide wolniej, lub do okoła
-znam 90% tekstów z Bad Boys 2 i the Fast and The Furious na pamieć
-jak oglądam jakiś film to czuje potrzebę posidania skruptu tego filmu, skrypt ten usuwam jak tylko film obejże
jak sobie jeszcze coś przypone/zauważe to dam znać

. W wieku 17-20 lat znajdziesz sobie kogoś naprawde wspaniałego i będziesz dziękował jeszcze. Tak było ze mną, teraz mija 3,5 roku