Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
.
SniperShit napisał(a):Bardziej odpwiada mi to sterowanie w Splinetr Cellu, w MGS czesto, robie co innego niz to co zamierzam.
. Miejmy nadzieję, że te podglądówki akcji w MGS4 są przejawem tego, iż Kojima też to zauważył.Bizon napisał(a):Kamera miejscami przeszkadzała (Snake Eater), ale i tak wolę chyba to niż tą TPP.
Ale już za długo gram w MGS'y by narzekać na kamerę. po prostu już się przyzwyczaiłem.
:)
pajda napisał(a):Słuchaj a propos kamery warto Twoim/Waszym zdaniem kupić o wiele wiele droższego subsistance tylko ze względu na kmere , bo z innych dodatków tak bym nie korzystał tj. online?
PS: ja grupowanie wyłączyłem w MGS2:)
.
SniperShit napisał(a):CQC trzeba uwarzac aby nie scisnac za mocno po odrazu podrzyna gardlo...

Hal Emmerich napisał(a):To, co wymienili niektórzy z Was, to albo mało znaczące błahostki (problemy z przyleganiem do przeszkód, phi), kwestie, które można racjonalnie wyjaśnić (małomówny Big Boss? toż to introwertyk ślepo wykonującym swoje zadania; wybuchający bossowie - nic nie jest tym, czym się wydaje), albo zwyczajne rozminięcie się gustów (charakterystyczny klimat "epoki szpiegów").
Na szczęście wymienione przeze mnie wady nie są w stanie przyćmić blasku Snake Eatera, który z powodzeniem uzupełnia dotychczasowy przekaz całej sagi o Scene.
Hal Emmerich napisał(a): To, co wymienili niektórzy z Was, to albo mało znaczące błahostki (problemy z przyleganiem do przeszkód, phi),.
ja poprostu nie lubie Bonda;) i to wszystko jest takie ...sciagniete(sorry, nie mam chwilowo dostepu do polskich liter)Sashh napisał(a):Lucky napisał(a):Mi sie nie podobaja motywy z Jamesa Bonda
W00t? Jeśli chodzi o te nawiązania i aluzje, to jeden z najlepszych motywików tej gry.

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości