Przypuszczenia - wrzesien/pazdziernik

W celach porządkowych.

Postprzez kotlet_schabowy » Pn wrz 10, 07 00:49

ColonelAI napisał(a):Solidus nie miałby co robić w tej części. Big Boss rozumie, ale Solidus? Chyba, że znowu chce stworzyć niezależny kraj i wytępić Patriotów...

Raiden dosyć poważnie poharatał Solidusa. Nie wiem jak gruby musiałby być ten kostium. Nawet w trybie wspomagającym.

MGS zawsze miał elementy fantastyczne. Nie chcę aby technologia przykryła te elementy w czwórce.

Równie dobrze ktoś mógłby po MGS 1 powiedzieć, że Liquid zrobił już swoje, a tu niespodzianka, i to jaka ! Co do pocharatania, to nie pocharatał go na tyle, by nawet rozciąć porządnie ten egzoszkielet. Mi za dowód przeżycia Solidusa wystarczy to, że po upadku jeszcze się ruszał (systemy ruchowe sprawne na dodatek) i nie ma dowodu na jego śmierć :). Tak wogóle to Solidus to jedna z moich ulubionych postaci w serii i liczę na jego powót.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Radykalny » Pn wrz 10, 07 08:34

Solidus może w sumie wrócić nawet było by to logiczniejsze niż powrót Big Bossa. Ale jeśli ten ostatni miałby wrócić to absolutnie nie powinno dojść pomiędzy nim a Snakiem do walki takie rozwiązanie było by trochę idiotyczne w świetle tego co widzieliśmy w trójce.
"Wszystko jest gotowe podany każdy schemat wystarczy siąść na dupie i po prostu patrzeć w ekran"
Radykalny
Machinegun Kid

Postprzez ColonelAI » Pn wrz 10, 07 15:05

Doszedłem do wniosku, że mimo wszystko bardzo ciekawa byłoby spotkanie dzieci Big Bossa z ich ojcem.

Doszedłem także do tego, że zasady rządzące prawdziwym światem nie zawsze działają w MGS. Wiedziałem o tym wcześniej, ale zawsze liczę na to, że jeśli jakaś postać ma skończyć z żywotem to niech skończy :).

MGS4 ma największy potencjał ze wszystkich części więc miejmy nadzieję, że KP sprosta zadaniu.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Blady » Pn wrz 10, 07 15:22

Mi najbardziej podobał się koncept, który zaproponował sam David Hayter. Otóż zasugerował on w rozmowie z Paytonem, że cudowne byłoby pokazanie działań ojciec-syn tak jak w Ojcu Chrzestnym 2, co muszę przyznać, byłoby ciekawe- wykonujemy jedną misję jako Solid, żeby dowiedzieć się o podobnej sytuacji, która przydarzyła się Big Bossowi.

Swoją drogą

Zastanówcie się, jaki był cel powstania MGS3. Nie, nie powiem, że zadowolenie chętnych krwi i eksplozji fanów amerykańskich pełnych testosteronu gier w stylu Gears of War, którzy uważali pokazówki w MGS2 za zbyt długie, fabułę za niezrozumiałą, Raidena za homo, a gameplay zbyt nastawiony na unikanie wyprucia pełnego maga z M4 w krocze 3 metrowego strażnika z mchem zamiast wątroby- mianowicie uważam, że Kojima stworzył MGS3, żebyśmy lepiej zrozumieli Big Bossa. To dla mnie oczywiste, że jakiś sposób Big Boss pojawi się w MGS4, czy to jako mentor Solida, czy fakt, że Snake chcąc nie chcąc pójdzie w ślady ojca, bowiem tylko dzięki temu MGS3 będzie miał jakiekolwiek znaczenie w fabule sagi.

Bo na razie, chcesz tego czy nie, znaczenia żadnego nie ma. No, może miałby delikatne, gdyby BB naprawdę założył OH po misji Snake Eater, jednak skoro nadal jest patriotą w PO (chociaż patriotą zadającym pytania) to wynika z tego jasno, że Snake Eater żadnego znaczenia w rozwoju fabuły gier z SOLID w tytule NIE MA.
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.
Blady
Uber Big Boss

Postprzez ColonelAI » Pn wrz 10, 07 15:29

Ja też tak uważam. Kojima nie bez powodu tak ładnie pokazał nam postać Big Bossa. Dlatego wydaje mi się ciekawszy powrót BB niż Solidusa. Jeśli miałbym już wybierać. Chciałbym konfrontacji całej rodziny Big Bossa.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez uci » Pn wrz 10, 07 22:47

O ile będzie coś takiego jak powrót BB.

druga sprawa, skoro od śmierci do ozywienia foxa mineło niewiele czasu, a on miał takie "odjazdy" jakie widzieliśmy w grze, to boje się pomyśleć jakie "ataki" mógłby mieć BB, który jest trupem znacznie dłużej niż Fox. Przerażajace;)

Pomyślcie też ze dla BB Solid to ciągle agent wysłany przez Patriotów który zniszczył jego OH i ZL, który zabił jego, foxa i wielu innych.
Pewnie prędzej by pragnął zemsty niż współpracy z Solidem, moze potem dopiero gdyby dowiedzial się wszystkiego o SOlidzie itp. móglby z nim zacząć działać, ale uważam ze prędzej pragnąłby osiagnąć własne cele.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez drakkainen » Śr wrz 12, 07 14:59

Radykalny napisał(a):Solidus może w sumie wrócić nawet było by to logiczniejsze niż powrót Big Bossa.

No dobra ale ile jeszcze martwi będą wskrzeszani na potrzeby tej serii. Solid umrze w 4 części by powrócic za 5 lat w 6 i tak dalej...
ColonelAI napisał(a):Ja też tak uważam. Kojima nie bez powodu tak ładnie pokazał nam postać Big Bossa. Dlatego wydaje mi się ciekawszy powrót BB niż Solidusa. Jeśli miałbym już wybierać. Chciałbym konfrontacji całej rodziny Big Bossa.

A najlepsze jest to że 2 z nich jest oficjalnie martwych, 1 zmartwychwstały i jeden umierający. Przypomina mi sie scena na Arsenal Gear kiedy spotkało sie 3 braci i Liquid co zrobił zwyczajnie nawiał. Gdyby teraz Big Boss miał sie spotkać ze swojimi 3 synami to Fajt byłby że hej[...]Wątpie by ktokolwiek zabrał by teraz głos bo Liquid (inferior gene) za wszelką cene dążył by do zlikwidowania reszty ''rodzinki'' , co zresztą udało by mu sie na Arsenalu gdyby nie Fortune. Jeśli Big Boss powróci to albo jako duch którym Snejka będzie straszyć Screaming Mantis (laleczka Sorrow) albo od EVY Snejk dowie sie prawdy, jakim człowiekiem był BB.
Blady napisał(a):Zastanówcie się, jaki był cel powstania MGS3.

Cel był chociażby taki że Kojima że Kojima czekał ze swoją historią na rozwój odpowiedniej technologii by mógł to wszystko należycie przedstawić, czekał na PS3 a może nawet na bardziej rozwiniętą platformę, więc w międzyczasie zapodał Snake Eater by fani nie zapomnieli i jak to sie mówi w środowisku pisarskim nazwisko wciąż było świeże. Gry video ewoluują szybciej niż filmy więc wyobrażcie sobie remake całej serii za 15 lat.
Dorzucając 3 grosze w 3 BB jest Solo sneaking agent czy kimś takim w MPO uczy dowodzić drużyną (squad leader) z kolei Snejk od zawsze był one-person army a w 4 będziemy mogli opowiedzieć po jednej z lokalnych stron konfliktu. Ciekawe czy bedzie to jakiś bardziej rozbudowany wątek - choćby w epizodzie.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.
drakkainen
Red Blaster

Postprzez ColonelAI » Śr wrz 12, 07 15:40

drakkainen napisał(a):Wątpie by ktokolwiek zabrał by teraz głos bo Liquid (inferior gene) za wszelką cene dążył by do zlikwidowania reszty ''rodzinki'' , co zresztą udało by mu sie na Arsenalu gdyby nie Fortune.

Mam nadzieję, że Liquid jest wykształconym człowiekiem i potrafiłby porozmawiać z własną familią. Dobrze by było gdyby potrafił poskromić swój gniew. Jeśli Liquid wytrzymałby i nie dokonał na wszystkich egzekucji mogłoby by być bardzo ciekawie.

Fox też był oficjalnie martwy.
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez drakkainen » Śr wrz 12, 07 15:51

Ciekawi mnie jak będzie rozłożony czas w tej części, skoro Snejk ma umrzec za pół roku to czy akcja gry pokaże cały ten czas i czy po śmierci Snejka będziemy grać kimś innym - BB???
ColonelAI napisał(a):Jeśli Liquid wytrzymałby i nie dokonał na wszystkich egzekucji mogłoby by być bardzo ciekawie.

Najciekawsza scena tortur w serii hehe, bo scena tortur musi być: tylko nie na Snejku - bo jak on to wytrzyma. No, toby było przegięcie ale BTW ciekawe czy Liquid odczuwa co to znaczy stare ciało? W końcu zestarzał sie mniej naturalnie niż Solid.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.
drakkainen
Red Blaster

Postprzez ColonelAI » Śr wrz 12, 07 16:07

drakkainen napisał(a):Ciekawi mnie jak będzie rozłożony czas w tej części, skoro Snejk ma umrzec za pół roku to czy akcja gry pokaże cały ten czas i czy po śmierci Snejka będziemy grać kimś innym - BB???
ColonelAI napisał(a):Jeśli Liquid wytrzymałby i nie dokonał na wszystkich egzekucji mogłoby by być bardzo ciekawie.

Najciekawsza scena tortur w serii hehe, bo scena tortur musi być: tylko nie na Snejku - bo jak on to wytrzyma. No, toby było przegięcie ale BTW ciekawe czy Liquid odczuwa co to znaczy stare ciało? W końcu zestarzał sie mniej naturalnie niż Solid.

Ja obstawiam na mężczyznę w masce i blond włosami. Jeśli chodzi o Liquid Ocelota to kto tam wie? Ja myślę, że ciało to Ocelot, a dusza to Liquid. Raczej nie ma prawa odczuwać starego ciała.
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez SaladinAI » Śr wrz 12, 07 16:20

No dobra ale ile jeszcze martwi będą wskrzeszani na potrzeby tej serii. Solid umrze w 4 części by powrócic za 5 lat w 6 i tak dalej...

No ale przecież nikt nigdzie nie powiedział że Solidus nie żyje.

Ciekawi mnie jak będzie rozłożony czas w tej części, skoro Snejk ma umrzec za pół roku to czy akcja gry pokaże cały ten czas i czy po śmierci Snejka będziemy grać kimś innym - BB???

Po śmierci Snejka to już będzie koniec gry. Aczkolwiek bardzo możliwe że Kojima zechce nam przedstawić proces starzenia się Solida: np. na arcie z E3 jest zarówno młodszy Snejk z brodą oraz jego starsza wersja z wąsami.

Jeśli chodzi o Liquid Ocelota to kto tam wie? Ja myślę, że ciało to Ocelot, a dusza to Liquid. Raczej nie ma prawa odczuwać starego ciała.

Wytłumaczysz mi na jakiej zasadzie Liquid, w pełni kontrolując ciało Ocelota, nie ma prawa odczuwać bólu?
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez drakkainen » Śr wrz 12, 07 16:28

ColonelAI napisał(a):Ja obstawiam na mężczyznę w masce i blond włosami.

Nie wiem gdzie to ktoś sugerował ale ponoć ten gościu to Raiden przed ''wypadkiem'' zaś wszystkie sceny z Jackiem R. w egzoszkielecie dzieją sie znacznie póżniej (a może to brat bliżniak Raidena o którym nic nie wiemy? :iconbiggrin: ).
drakkainen napisał(a):ciekawe czy Liquid odczuwa co to znaczy stare ciało?

Bo Snake tak - ponoć w trakcie gry będzie wbijał sobie siakieś igły, brał jakieś tablety (od tego mu pewnie siadał będzie stopniowo głos i nie tylko...). Tyle że najwyżej w scenkach, bo sie HK przestraszył że rating gry pójdzie w górę:18+, a szkoda bo to naprawde fajny motyw :happy7: a pozatym coś takiego było już w poprzedniej części, tyle że tam mieliśmy bóle żołądka a nie skutki przedawkowania. Może w trakcie walki z Mantis trza będzie coś łykać by nie oszaleć, bo napewno będzie chciała jakoś psychicznie na Sneja wpłynąc.
No ale przecież nikt nigdzie nie powiedział że Solidus nie żyje.

No chyba że tak, ale jak by nie umarł na pomniku swojego idola w MGS2 to dopiero by było naciągane a pozatym cała ta scena straciła by na znaczeniu jak z Fortune, gdyby ona również przeżyla ale o tym już było.
Saladin01 napisał(a):Wytłumaczysz mi na jakiej zasadzie Liquid, w pełni kontrolując ciało Ocelota, nie ma prawa odczuwać bólu?

Nanomaszyny - cholera wie jakto z nimi tak naprawde jest.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.
drakkainen
Red Blaster

Postprzez ColonelAI » Śr wrz 12, 07 16:34

Saladin01 napisał(a):Wytłumaczysz mi na jakiej zasadzie Liquid, w pełni kontrolując ciało Ocelota, nie ma prawa odczuwać bólu?

Napisałem, że Liquid to dusza. Ból czyje Ocelot jako ciało. Liquid je kontroluje, ale nie musi czuć bólu. Tak to sobie wymyśliłem.

A wytłumacz mi w jaki sposób Liquid kontroluje Ocelota? MGS jest metafizyczny.
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez SaladinAI » Śr wrz 12, 07 17:05

Może za pomocą nanomaszyn które za jego życia kopiowały procesy neuronowe zachodzące w jego mózgu które to później w ciele Ocelota mogły blokować działalność neuronów w jego mózgu. Ale czy to jest możliwe to już inna kwestia. Wiemy natomiast że Liquid za życia pragnął wyzwolić się spod losu umierającego klonu Big Bossa dlatego też mógł mieć plan który pozwoli mu przetrwać na innym poziomie egzystencji.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Bizon » Śr wrz 12, 07 17:26

drakkainen napisał(a):ColonelAI napisał/a:
Ja obstawiam na mężczyznę w masce i blond włosami.

Nie wiem gdzie to ktoś sugerował ale ponoć ten gościu to Raiden przed ''wypadkiem'' zaś wszystkie sceny z Jackiem R. w egzoszkielecie dzieją sie znacznie póżniej (a może to brat bliżniak Raidena o którym nic nie wiemy? :iconbiggrin: ).
drakkainen napisał/a:

Z tego co pamiętam, to Kojima zawsze podkreślał, że Solid Snake będzie jedyną grywalną postacią.
Snake umrze i będzie koniec gry (jak zwykle ;)), a wy byście chcieli jeszcze jakiegoś blondyna ;)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez ColonelAI » Śr wrz 12, 07 17:34

Bizon napisał(a):Z tego co pamiętam, to Kojima zawsze podkreślał, że Solid Snake będzie jedyną grywalną postacią.
Snake umrze i będzie koniec gry (jak zwykle ;)), a wy byście chcieli jeszcze jakiegoś blondyna ;)

Tak jak w dwójce. ;)
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Pabian01 » Śr wrz 12, 07 18:36

Tak, zgadzam sie z tym ze to bedzie koniec. Tylko ze zakonczenie jakie zobaczymy... to bedzie cos. Poruszajace jak w MGS i wypelnine info po brzegi jak w MGS3. Ehhh gdzie ten marzec? ;]
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez drakkainen » Śr wrz 12, 07 20:31

Inna sprawa że w MGS4 ma sie pojawić bardzo dużo postaci z całej serii, masa cytatów, odniesień i tym podobnych, a każdej z tych postaci musi być poświęcona odpowiednia ilość czasu antenowego więc wniosek że kontynuacja całej tej historii jest tylko kwestią czasu.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.
drakkainen
Red Blaster

Postprzez uci » Śr wrz 12, 07 23:18

Ale znów weź pod wuage ze w 4 pojawiają siew szystkie postaci właśnie po to by opowiedzieć co mają do opowiedzenia i zakończyć w końcu historie tak by nie pozostało zadnych pytań (choć mało w to wierze by po endingu nie pojawiły się jakies pytania).

A moze Liquid i Solidus znali sie wczesniej, Liquid przecież zawsze wiedział więcej niż nam się wydaje i może współpracował z Solidusem jeszcze przed SM, a ten po śmierci Liquida załatwil mu przeniesienie w ciało Ocelota ( o ile pamietam to SOlidus odpowiadał za operacje w Lyon), mając jednocześnie nadzieje że trzeci z braci opanuje ciało Ocelota, a tego ze zarówno Liquid jak i Ocelot to dzialajacy tylko na własny rachunek osoby, nie mógł przewidzieć, jak i tego ze Liquid zechce się go pozbyć w końcu. Cóż wydaje mi się to dość logiczne.

Co do blondyna w kominiarce, wydaje mi się ze to nie moze być raiden z dość prostego powodu. Otóż raiden miał w swoim ciele więcej nanomaszyn i innych cybernetycznych dodatków niż większość PCM Liquida w MGS4, więc po odpaleniu tego sygnału atakującego nano, też powinien zacząć się zwijać i skręcać, a jednak nic się z nim nie dzieje, widac ze to jakiś Rookie, nawet bez nano. A że ma jasne włosy, cóz ten kolor włosów posiada dość spora liczba postaci w serii.

A co do BB jako nowego cyborga, jak dla mnie to była przesada, bo w sumie po co?
Nagle ożywiać martwego od około 20 lat żolnierza, tak mi się wydaje że gdyby to było takie potrzebne to by go ożywiono np. w MGS1 zamiast grey foxa ( bo w końcu BB był lepszym żolnierzem niz fox), ale to co pozostało z BB przerobiono w terapie genowa na super żolnierzy, pozatym jego ciało mają Patrioci, a oni chyba nie widzieli by sensu w ożywianiu swojego wroga w postaci cyborga.
uci
Uber Big Boss

Postprzez kotlet_schabowy » Śr wrz 12, 07 23:44

drakkainen napisał(a): Wątpie by ktokolwiek zabrał by teraz głos bo Liquid (inferior gene) za wszelką cene dążył by do zlikwidowania reszty ''rodzinki'' , co zresztą udało by mu sie na Arsenalu gdyby nie Fortune.

Liquid nie ma recesywnych genów, tylko dominujące. Co do Arsenala, to akurat atak, od którego uchroniła wszystkich Fortune, to dokonanie Ocelota a nie Liquida. Ba, Liquid powstrzymał ciało Ocelota od ataku laserem !

uci napisał(a):A moze Liquid i Solidus znali sie wczesniej, Liquid przecież zawsze wiedział więcej niż nam się wydaje i może współpracował z Solidusem jeszcze przed SM, a ten po śmierci Liquida załatwil mu przeniesienie w ciało Ocelota ( o ile pamietam to SOlidus odpowiadał za operacje w Lyon), mając jednocześnie nadzieje że trzeci z braci opanuje ciało Ocelota, a tego ze zarówno Liquid jak i Ocelot to dzialajacy tylko na własny rachunek osoby, nie mógł przewidzieć, jak i tego ze Liquid zechce się go pozbyć w końcu. Cóż wydaje mi się to dość logiczne.

Zwróć uwagę na zdziwienie Solidusa, gdy przemawia na Arsenalu Liquid : widać, że nie miał pojęcia na temat "afery" z umysłem Liquida. Jednak myślę, że znali się wcześniej.

Osobiście wolałbym Liquida jako sprzymierzeńca (jako takiego), niż znowu cel. Zakończenie MGS 2 wskazywało, że ma jednak w miarę zdrowe podejście do sytuacji ("im off to bury The Patriots for good"). Nic jednak nie jest jeszcze pewne. Powrót Big Bossa to moje MGSowe marzenie.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Gillian » Śr wrz 12, 07 23:51

kotlet_schabowy napisał(a):Liquid nie ma recesywnych genów, tylko dominujące.

http://www.metalgearsolid.us/forum/view ... 98&start=0
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez uci » Cz wrz 13, 07 01:19

cóz Solidus mógł być zaskoczony tym że Liquid tak szybko zaczął przejmowac całkowitą kontrole ( do tej pory widzial tylko jak dłoń czasem szaleje), ewentualnie że przejęcie kontroli lub odrodzenie Liquida wyszło inaczej niż tego chciał. Z drugiej strony wyrównanie rachunków z Liquidem i ocelotem sprawia iż watpie by stał się on postacią sprzymierzoną.
uci
Uber Big Boss

Postprzez kotlet_schabowy » Cz wrz 13, 07 16:02

Zupełnie tego tak nie widzę (stosunki Solidus : Ręka Liquida) =, same wypowiedzi o tym świadczą :
"It cant be"
"You were in his arm ? How ?"
Co do kwestii wpływu Solidusa na przeszczep, to według scenki na AG to Liquid decydował o wybraniu Ocelota na "nosiciela".

Co do genów : no ciekawe ciekawe, jakoś mi to umknęło, a szkoda. Jednak w kwestiach "wypływających" czysto z gry, to ostatecznie "stanęło" na tym, że Liquid jest dominujący (chodzi mi po prostu o informacje w grze).
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez SaladinAI » Cz wrz 13, 07 16:52

Okazało się że to nie Sigint jest narratorem trailer z GC - jest to zupełnie nowa postać którą zobaczymy w nowym trailerze. Zdaje się także że czarnoskóra kobieta będąca członkinią BATBU pochodzi z Sudanu.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez ColonelAI » Cz wrz 13, 07 17:04

Saladin01 napisał(a):Okazało się że to nie Sigint jest narratorem trailer z GC - jest to zupełnie nowa postać którą zobaczymy w nowym trailerze. Zdaje się także że czarnoskóra kobieta będąca członkinią BATBU pochodzi z Sudanu.

Ja wiedziałem o tym od początku. Narrator ma inny głos.

Za tydzień wszystkie wątpliwości o tym czym będzie nowy MG zostaną rozwiane.
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Gac666xx » Cz wrz 13, 07 17:13

No jak mógł to być sigint... Nawet tego na chwile nie brałem pod uwagę. Fakt, że był młody wtedy i teraz miałby koło 60-80 lat, ale ten głos nie dość, że inny to też brzmi na dość młodą osobę. Jednakże chyba też będzie czarnoskóry.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ColonelAI » Cz wrz 13, 07 17:38

Gac666 napisał(a):No jak mógł to być sigint... Nawet tego na chwile nie brałem pod uwagę. Fakt, że był młody wtedy i teraz miałby koło 60-80 lat, ale ten głos nie dość, że inny to też brzmi na dość młodą osobę. Jednakże chyba też będzie czarnoskóry.

Możliwe, że ten z ekipy Meryl.
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez drakkainen » Cz wrz 13, 07 19:09

Saladin01 napisał(a):Okazało się że to nie Sigint jest narratorem trailer z GC - jest to zupełnie nowa postać którą zobaczymy w nowym trailerze.

Ten pomysł z Sigintem to chyba z nudów, nie no za dużo by było wtedy emerytów.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.
drakkainen
Red Blaster

Postprzez SaladinAI » Cz wrz 13, 07 20:01

Duże grono osób m.in na forach zagranicznych twierdziło że to właśnie głos Siginta jest w tym trailerze, natomiast skoro to nie on to jeśli ta osoba jest czarnoskóra to być może jest to Ed.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Cz wrz 13, 07 22:32

ale zawsze moze być Voice actor który pofkładał głos Siginta ;) kto wie?
Cóż ale skoro się mówi o całkiem nowej postaci, więc pewnie i ten kolo z grupy Meryl odpada, bo jego juz poznaliśmy.

A skoro ciemnoskóra BAB pochodzi z Sudanu to mozna skreślić Fortune z listy członkiń BaB :)
uci
Uber Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ARCHIWUM