World of Warcraft

Moderator: GM

World of Warcraft

Postprzez plastus » Śr lis 28, 07 17:33

Kto gra?Jakieś uwagi?Do tematu :D

Ja moją przygode z WoW zacząłem 18 dni temu,po kupnie Burning Crusade.Ale może miesiąc wcześniej kuzyn dał mi swoją oryginalną podstawę wowa,i rzucił szybkie "Rzucam" :D
W końcu dostałem dodatek,i się zaczeło.Gram Alliance,Human,Warrior level 17 :D
Kto kim gra?
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Śr lis 28, 07 20:09

No ja osobiście grałem półtorej roku. Pół roku na prywatnym i rok na oficjalnym. Od 30 czerwca nie gram robiąc sobie przerwe. Po dzisiejszej grze w RF Online (dla testu) stwierdzam iż wszystko oprócz WoW ssie jeśli chodzi o MMO i zapewne niedługo wrócę do gry. Szczególnie, że ma wyjść nowy dodatek :).

Moja główna postać:

Gacu - Orc Fury Warrior LvL 70
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... eak&n=Gacu
Alty:

Gatsugore - Undead Rogue Lvl 16
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Gatsugore
Gatsuroth - Blood Elf Paladin Lvl 12
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Gatsuroth
Gatsuren - Tauren Hunter Lvl 16
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Gatsuren

Dodatkowo ze mną grała moja dziewczyna przez ten sam okres czasu, a to jej postać:

Aganya - Troll Holy Priest lvl 68
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... k&n=Aganya

I musze dodać iż jest ona większą maniaczką WoW, bo nawet kupiła sobie Collectors
Edition do TBC i żałowała, że do podstawowej wersji nie ma.

Jeśli o samą grę chodzi. Urzekł mnie fakt iż jest tu ponad 6000 questów w grze i ta liczba z każdym patchem rośnie. Nie ma nudnego levelowania postaci na potworach, ponieważ bardziej opłacalne (przedmioty, złoto, reputacja i doświadczenie) są po prostu wykonywane questy.

Świetny system Party, świetne Raidy oraz fabuła, mówi samo za siebie. Konflikt między Horde, a Alliance nie jest tylko w grze ludzie walczą nawet w prawdziwym świecie ;).

Główny plus to system podnoszenia przedmiotów. Nie ma czegoś takiego, że ty zabijesz potwora i ktoś ci przedmiot po prostu ukradnie. Zawsze musisz przeszukać ciało zabitego potwora by zdobyć jego rzeczy i nikt nie ma dostępu do tego chyba, że jesteś w party i jest ustawione "wszystko dla wszystkich".

Nie ma tracenia doświadczenia po śmierci... Hoho pamiętam jak grałem w L2 i tydzień robiłem LvL 33, po czym po 10 minutach zostałem zabity przez innego gracza i cofnąłem się spowrotem do 32 oraz straciłem zbroje, bo wypadła... Woot! Nie, tutaj czegoś takiego nie ma.

Jest kilka rodzajów serverów. PvP, gdzie Horde walczy z Alliance, NonPvP gdzie Horde walczy z Alliance ale tylko wtedy jeśli mają na to ochotę oraz RPG i PvPRPG gdzie jest to samo, ale gracze dodatkowo starają się wcielać w swoje postacie, jest wtedy bardzo klimatycznie.

Każdy ma dostęp do banku, a także do sklepu typu "allegro" gdzie można handlować. Nie trzeba stać i drzeć się na cały server, że chcesz sprzedać "złamaną siekierę + 3 do ssania", bo za ciebie robi to gra w takim właśnie domu aukcyjnym.
Gra jest prosta w obsłudze i jak chce to jest skomplikowana, wszystko zależy od tego jak bardzo chcesz się w nią wgryźć. Czyli dla każdego coś miłego, nikt nic nie zmusza.

Gra jest dla każdego. Dosłownie, w gildii miałem gościa, który miał 56 lat i bardzo lubił WoW i był całkiem dobry :). Nie ma tu sytuacji obrzucania się mięchem, a jak się zdarzy to zawsze można zgłosić to do Mistrza gry, który upomni gracza o złym zachowaniu. Zaś jak nie masz na to ochoty to po prostu dodajesz pajaca do zakładki "Ignoruj" i po krzyku.

Ogromny świat, całe mnóstwo przedmiotów. Wszystko jest przemyślane i nie ma takich sytuacji iż musisz wziąć pożyczkę w gildii by stać cię było na miecz na twój poziom. Ani sytuacji gdzie szansa na wypadnięcie czegokolwiek to 0.0003%, a tak jest np. W Lineage 2.

Jak już wspominałem World of Warcraft jest dla ludzi i nawet człowiek, który ma czas grać góra godzine dziennie lub rzadziej tak samo dobrze będzie się bawił jak ten, który gra 10 godzin dziennie.

Dodatkowo ostatnio zwiększyli ilość doświadczenia o 20% tak więc dojście od 1 do 70 levelu zajmowało jakieś 2-3 miesiące spokojnego grania (hardcorowi robili 70 w 10 dni), a z zwiększeniem zapewne zamknie się to w 2 miesiące spokojnie :).

Zaś jak już mówiłem 1.80zł dziennie to nie jest dużo, a jak ktoś pali fajki i dużo pije to ma okazję rzucić złe nałogi ;) (co prawda WoW też może być nałogiem, ale nie aż tak katastroficznym w skutkach, ja nie jestem uzależniony co widać po 4 miesiącach przerwy, bo po prostu mi się troche znudził ;) ).
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plastus » Śr lis 28, 07 21:16

łał... Widze że tu zapalony kosiarz WoWa,jak mój kuzyn :D
A można zrobić 70 w 10 dni? Łał...
Ale co do community,fajne jest to,że ludzie są fajni,nawet na prywatach.
Dadzą buffa,pogadasz.
Ale co do walk Horda vs Alliance,u nas ostatnio to normalnie oblężenie stormwind było :D
Hordy było w tyle,że cholera bierze,na szczęście nasi się przegrupowali,i odeprzeli szturm.
Ale w real life to naprawde można dostać za złą stronę.Kazałem kumplowi krzyczeć "HORDA
HU*E ALLIANCE KRÓLUJE!!!!" koło paru maniaków WoW.Miał fuksa że nie dostał.
Ale w sumie,gac,grasz tylko hordą?Straszne brzydale są tam :P (Oprócz blood elfów)
A,ile będzie lich kingów na servie,czy tylko jeden Frostmourne będzie na server?
Whosever takes up this blade shall wield power eternal.Just as the blade rends flesh, so must power scar the spirit. (Frostmourne madafaka)
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Śr lis 28, 07 21:21

Horde to brzydale, ale średnia wieku graczy w Alliance to 13 lat. Zresztą gdybyś poczytał historię ras w świecie Warcrafta to wiedziałbyś, że Alianci nie koniecznie muszą być tymi "dobrymi", szczególnie jeśli o Night Elfach mowa.

Zaś za takie teksty to i ja bym Ci po pysku dał, ale to głównie za głupotę, nie za grę =='.

Tutaj mapa świata:

To jest sam Azeroth
Obrazek

Zaś to Outland (pierwotna kraina orków)

Obrazek

Zaś w najnowszym dodatku dochodzi Northrend

Obrazek

A znajduje się tu:

Obrazek

Mogę bez bicia powiedzieć iż przejście z jednego krańca kontynentu na drugi (bez używania transportów) to spacer od 1.5 do 2 godzin. Gdzie w Lineage II od południa na północ do droga 45 minut. Jak mówię świat jest ogromny i nie ma tu ani grama przesady.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plastus » Śr lis 28, 07 22:45

nie mówie że horda jest głupia przez wygląd :D
Troche głupie mają ryje,ale szamanem na podstawie,i przed niektórymi paczami się ciupało :D Poza tym troche znam historie warcrafta(grałem we wszystkie warcrafty,oraz czytałem historię)Na początku u kuzyna grałem hordą,szamanem.

http://seanism.com/?p=addiction&survey=wow

Ankieta,która sprawdza,jak uzależniony jesteś od wowa.Mi wyszło 43%.
PS.W Pupcię motyla mapy.Świetna ta Kalimdoru i Azeroth oraz Loarderonu.
Co do głupoty textów,nie moge się powstrzymać :D
PS.A gdzie ma tam siedzieć arthas?Gdzie będzie instant z nim?
Ostatnio edytowano Śr lis 28, 07 23:21 przez plastus, łącznie edytowano 2 razy
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Śr lis 28, 07 22:53

You are 39% addicted to World of Warcraft.

Pff... Nie jestem addicted, bo nie gram. To, że lubię nic nie znaczy, głupia ankieta ;).

Horde'a nie ma ryjów, mają normalne twarze. Zresztą czy ludzie mają tak słabe mniemanie o swoim własnym wyglądzie, że muszą wybierać te najbardziej ładne jako avatary ?

Ja osobiście nie mam takiego pociągu, a wręcz przeciwnie, wybieram zawsze najbardziej paskudną mordę ^^, a to dlatego, że ja zła osoba jestem ;).

Zaś Arthras ma być w Icecrown Glacier, w Icecrown Citadel.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez solidus grabczas » Cz lis 29, 07 01:31

Ja w WoWa pograłem bodaj 3 tygodnie i odpuściłem se, może kiedyś wrócę ale szanse marne to raz a dwa że miałem w gildii paru właśnie takich Power Gamersów i dowiedziałem się że szybciej się lvl wbije właśnie na grindzie ;) tak się właśnie robi w 10 dni 70 Plastus do 25 questy potem ciśniesz bezpardonowy grind :) . Nie uważam żebym wyrzucił pieniądze w błoto kupując tę grę ale jednak sądzę że mam ważniejsze wydatki niż WoW więc póki co odpuszczam se całkowicie ale jak mówiłem może kiedyś...

Grałem w Alliance Night Elfka Druidka pod kota i tego no Karazhan gdzie najwięcej noobów i dzieci o dziwo było w Hordzie o! Server jest jednakże ciężki ze względu na swoją młodość (powstał przy okazji TBC czyli na AH syfu dużo a o pełnych Tierach 5 legendy jeszcze chodzą ;) ).
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Gac666xx » Cz lis 29, 07 01:40

Wiesz ale Grind to też questy, ponieważ bierzesz kilka questów u NPCów (przy okazji) i zwykle okazuje się, że np. jest do zebrania 10 kłów tego, trochę skóry tego i trochę tamtego. Tak więc w tym momencie idzie się do odpowiedniego miejsca gdzie wszystkie te rzeczy występują (np. są potworki, które mają te kły, zwierzaki, które dają skórę i np. grzyby, które trzeba zbierac) tak więc robisz 5 rzeczy naraz, bo bijesz potworki, zbierasz questy 3 oraz dostajesz doświadczenie ;). Zaś za zakończenie tych questów dostajesz tyle doświadczenia co 2-3 godziny grindowania na zwykłych potworkach.

Zdarzyło mi się np. wziąć 5 questów przed wejściem do dużego instanceu lvl 60, czyli Stratholme, po czym gdy podliczyłem ile questów zrobiłem okazało się, że była to liczba dwu cyfrowa, a ja jestem 2 poziomy do przodu, a wszystko w czasie 3 godzin zabawy z czterema kumplami z gildii na ventrilo (voice chat, teraz WoW ma już własny voice chat wbudowany).

To nie jest taki zwykły grind, gdzie siedzisz w jednym miejscu i czekasz aż coś się respawnuje, ubijasz kilkanaście i tak kilka poziomów, w całej mojej WoWowskiej karierze nigdy mi się to nie przytrafiło.

Ba... w całej mojej karierze zrobiłem tyle questów, a połowe z nich nie skończyłem ponieważ były już dla mnie szare (czyli mało doświadczenia bym dostał oraz nagrody raczej nie przydatne), a to świadczy ile jest do zrobienia w grze i że pomimo zaczynania inną klasą zawsze może pójść inaczej. To czyni z niej wspaniałą grę.

Grałeś 3 tygodnie więc naprawde mało widziałeś.

Jest jeden quest w Outland (od 56 lvl można tam pójść) gdzie dostajesz do łapy pudło bomb, latającą bestię i masz zrzucać bomby na niczego nie spodziewających się wrogów. Śmiechu co nie miara. Ludziom tak quest się podobał, że można go robić ile się tylko chce dla zabawy (nagroda jest tylko za pierwszy raz). Zaś questy grzebania w piekielnej psiny kupie w poszukiwaniu kluczyków do maszyny? ^^
Gac666xx
Big Boss

Postprzez solidus grabczas » Cz lis 29, 07 01:49

Jednakże licz się z tym że ty grasz hordą a ja grałem Alliancem a kolega grał ze mną na Karazhan w Alliance potem przeniosł się gdzieś indziej na hordę i twierdzi że łatwiej, teraz jednak nie gra w WoWa a w CoD4 w pro klanie ;) .

Ja nie twierdzę że gra jest zła. BA! Ja ją każdemu polecam jednak ja po prostu nie uważam żeby dla mnie miało sens wydawać na nią kasę bo za mało czasu grze bym poświęcał, a na priv serva w życiu się nie przeniosę co to to nie!
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Gac666xx » Cz lis 29, 07 01:59

Jest dokładnie tak samo. Ba jestem świecie przekonany iż Alliance dostaje więcej miłości od Blizzard niż Horda. Różnica może polegać na tym, iż po prostu gracze Hordy są bardziej przyjaźni i dlatego może się komuś wydawać łatwiej.

Zaś jeśli chodzi o rozłożenie questów, świata itp to jest to praktycznie lustrzane odbicie, nie ma żadnych różnic jeśli chodzi o trudność, a to dlatego, że gra została bardzo dobrze przemyślana.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plastus » Cz lis 29, 07 09:29

Po TBC horda dostała lepszą rasę.Fajnie się blood elfami gra,chociaż mam ściny na silvermoon.Ale też taka prawda,brzydka morda - większy respect.Według mnie nie powinni dawać hordzie paladynów,a alliance-owi szamanów.Jakoś większa różnica była.
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Cz lis 29, 07 12:19

Różnica moim zdaniem i tak jest duża, a możliwość gry shamanem i palladynem była błagana przez graczy od dawna, zresztą była potrzebna by wyrównać szanse w Raidach i instance'ach. Zaś szczególnie teraz gdy Palladyn stał się niezłym tankiem :).
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plastus » Cz gru 06, 07 20:06

Mam pytanie: Gdzie jest wyspa GM w WoW?Tam gdzie niby jest Maelstorm(ten wielki wir co jest na mapach na środku)?I co tam się znajduje?Chętnie bym ją odwiedził,bo słyszałem że istnieje.
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Cz gru 06, 07 22:03

Istnieją 3 wyspy.

GM Island, Developer Island i Programmer Island.
Nie dostaniesz się na żadne z nich :).
Ogólnie aby się tam dostać to trzeba grać na prywatnym serverze i mieć status GM'a w grze.

GM Island jest małą wysepką na bagnach z zameczkiem, W zameczku kilka mebli, schody na górę. Na murach zamku teleporty 1 stronne do wszystkich krain/miast głównych.
Nuda, nawet łowić ryb nie można, bo nie zarybione.

Developer Island. Wielka mapa testowa do testowania nowych terenów, budowania nowych rzeczy. Taka piaskownica. Można znaleźć tam niedokończone instance i kilka innych pierdół.

Programmer Island to praktycznie to samo co Developer ale bawią się tam programiści skryptami itp.

Byłem na wszystkich trzech i ogólnie mówię praktycznie nic ciekawego :).
Tu jedna z wielu moich fotek będąc na GM Island z kumplem po fachu.
Obrazek

GM Island i Developer Island:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2494163724

Ogólnie zabawa w GM'a to świetna rzecz. Tworzyłem ludziom na serverze nowe potworki, nowe wyzwania. Robiliśmy różne konkursy, a jak ktoś mnie bardzo wkurzył (cheatował np.) to wrzucaliśmy jego postać pod Black Wing Lair, gdzie była niedokończona jedna ściana i spadało się w białą odwieczną przepaść. Tak to wyglądało :) :

Obrazek

Miejsce to jest tak straszne iż traci się własny wygląd i osobowość. Na dodatek nie można nic zrobić, ponieważ nie można używać Heartstone do teleportacji do miasta.

Zaś tu zabawa w powiększaniu modeli. Diablo kroczy po ziemi.

Obrazek
Heh chyba się pobawię i założę sobie nowy prywatny server tylko dla siebie ^^.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plastus » N gru 09, 07 19:00

może zrobimy realm w stylu Lotr?
Whosever takes up this blade shall wield power eternal.Just as the blade rends flesh, so must power scar the spirit. (Frostmourne madafaka)
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Gac666xx » Pn gru 10, 07 14:43

He? Niby, że jak.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pn gru 10, 07 19:03

niezły ten diablo, troche taki cukierkowy ale jednak...

Może nie do końca w temacie, ale myślicie czy Warhammer online ebdzie mial szanse z Wow??
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Gac666xx » Pn gru 10, 07 20:01

Cukierkowy ponieważ WoW jest tak rysowane, troche przejaskrawione i komiksowo, ale klimatycznie. Mini Diablo można było otrzymać wraz z kolekcjonerską edycją WoW (lub zamiast tego mini Zerglinga lub mini Pandę). W Burning Crusade otrzymywało się Netherwhelpa (mini smoka) ale że były problemy jakieś z Collectors edition to wszyscy, którzy wysłali kod kreskowy z opakowania dostawali te pety + dodatkowe trzy bodajże. Między innymi Murloca. Moja dziewczyna jako, że otrzymała TBC CE to właśnie te zwierzaki posiada.

Ja osobiście bardzo lubiłem zbierac w Wow różne zwierzaki i mam w banku 2 żaby, kota, 3 papugi, 2 węże, karalucha, pieska preriowego, Williego latającego małego Beholdera i pewnie kilka innych, o których nie pamiętam ^^. Fajna zabawa.

Tutaj zaś strona z praktycznie wszystkimi zwierzakami:

http://www.playthingofthegods.com/Diani ... sGuide.htm

Hmm Warhammer Online. Jeśli będzie dla ludzi tak jak WoW czyli nie będzie jakichś porąbanych hardcorowych zasad typu tracenie doświadczenia czy też wypadające przedmioty po śmierci gracza to sukces jakiś napewno odniesie. Sam osobiście chętnie wypróbuję. Ale jak narazie za dużo o nim nie wiem oprócz tego, że ma być Realm PvP czyli walki pomiędzy serverami i gra ogólnie bardzo będzie nastawiona na PvP. Jest to moim zdaniem troche średnie, ponieważ nie każdy lubi PvP (tak jak ja) a tam im wyższy poziom i trudniejsza strefa levelowania tym więcej stref wyznaczonych do PvP i levelowania, zmuszając w tym momencie graczy do walki z innymi graczami.

Mnie bardzo podoba się Conan ale to już w tym momencie czyste PvP więc niestety nie bardzo dla mnie, jednakże zapowiada się całkiem ciekawie zobaczymy co później. Jest otwarta beta, na którą można się zapisać może niedługo spróbuję.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez KowalPL » N gru 23, 07 19:49

Gra tu ktoś na jakimś priv servie? Jeśli tak to prosze o adres stronki (please please please ;]). Chce sobie pograć a karte graficzna dostaje jutro, a ze nie umiem grac to by mi sie przydalo z kims grac kto wie mniej wiecej o co chodzi.
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez plastus » Pn gru 24, 07 14:53

Ja gram na Bloodmyst,server blizzlike,super jest,mamy gilidie polską z 55 członkami.
Jeżeli chciałbyś do nas dołączyć,to musiał byś być w Ally.

http://burningwow.servegame.com/signup.php - tutaj tworzysz konto

Realmlist serva to:burningwow.servegame.com
Masz do wyboru 2 realmy,wybierz Bloodmyst.
Powiedz pod jakim nickiem będziesz grał,to cie dam do gildii.
plastus
Psycho Mantis

Postprzez KowalPL » Wt gru 25, 07 12:33

Plastus tam jest wersja 2.3.0 a ja mam 2.0.0 to najwyzej update'a zrobie al czy to jest GB czy US?
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez Gac666xx » Cz gru 27, 07 13:34

Kowal a nie lepiej zagrać sobie na 14 dniowym Trialu ;P?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez KowalPL » Cz gru 27, 07 15:52

10 dniowym. Grałem troche, mam 8 level Krasnolud, wojownik ale teraz mam dobry priv a że zamkneli w tym momencie na 1h-2h bo update'a robią to myślę sobiw: Co słychać na Zanzibarze ;P jak ktoś chce tam grać to daje link:

Reg: http://wow.burninglegion-bg.com/ascent/reg/index.php
Realmilist: wow.burninglegion-bg.com

Mój nick: Kowalpl
Alliance - Human - Rogue - Woman

PS: Dzisiaj sie przelciałem na gryfie tanimi liniami lotniczymi. Teraz gram tylko po to aby nabić 70 lvl i móc mieć własnego ;]
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez Gac666xx » Pn sty 14, 08 21:08

"No, co update modlę się o naprawę holy"

Ech, i dlatego nawet nie mam ochoty pobawić się na prywatnym serverze ;]. Jeszcze 2 lata temu był sens, ale dalej nic nie naprawione na najnowszych MangOSach itd.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez KowalPL » Pn sty 14, 08 22:24

Ech plastus nie moglem w ten dzien grac a i tak z moim levelem bym sie z wami nie wybral ;/
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez plastus » So sty 26, 08 14:39

Pare parodii Phroga801 - Nyhma.Zarąbiste i śmieszne co najważniejsze.

M.A.G.E (tribute dla maga)
http://www.youtube.com/watch?v=ov07yLusCKs&feature=related

Death Knight Spree(troche o Wrath of the Lich King)
http://www.youtube.com/watch?v=xfgbWwhmVbM&feature=related

Ni Hao Gold Farmers Story(tytuł wyjaśnia)
http://www.youtube.com/watch?v=0dkkf5NEIo0

Hard Time Heroic(mój ulubiony,pojawia się w nim Solid Snake ^^)
http://www.youtube.com/watch?v=xciuYTeu4Qc
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Askel » So gru 13, 08 11:51

Dlaczego ten temat nie żyje?

Dodatek już wyszedł, Arthas rozpoczął swoją kampanię a tu nic!

Ja swojego niestetety jeszcze nie mam. Na dniach zapewne zakupię. Ale mój brat i ojciec już mają swoje. Skorzystałem z tego i zrobiłem sobie Death Knighta. Jego Kampania początkowa...masakra!

Ogólnie WotLK jest sporym krokiem do przodu, nie wiem aż od czego zacząć...

A tu cisza...
oh, and by the way? we're going to die.
Askel
Olga Gurlkovich

Postprzez Drax » So gru 13, 08 14:24

Ja osobiście gram na privacie. Nie mam pieniędzy na Global... Gram na serwie exp rate 4 i mam 70 lvl, Warrior, Build: Arms and Fury. War do PVP używam broni dwuręcznych głownie mieczy.
Profesje:
Mining - 375
Blacksmithing - 93 (nie korzystam)
I'm no hero. Never was. Never will be.

http://ja.gram.pl/draxo0s
Drax
Vamp

Postprzez Askel » So gru 13, 08 15:22

Błąd, z blacksmithingu można wszak zrobić zajebiste bronie...

Horde, czy Alliance ?
oh, and by the way? we're going to die.
Askel
Olga Gurlkovich

Następna strona

Powrót do Gry i Konsole