Bizon napisał(a):Anti napisał(a):Po tych wszystkich wiadomościach,testach itp.Dochodzę do wniosku że...(teraz mnie ukrzyżujecie...)MGS4 będzie niczym wielkim...
No to teraz chłopaki wytłumaczcie mi, co rozumiecie przez pojęcie "coś wielkiego", czy też "wielka gra", bo ja nie kapuję.
I skoro MGS4 wg. was może nie być "czymś wielkim", to który MGS był wielki, a który nie i dlaczego?

Drax napisał(a):Gameplay jest dużo lepszy od MGS3 jest wiele nowych możliwości...
Drax napisał(a):Przecież jak ukazały się pierwsze screeny z MGS4 to wszystkim sie grafa podobała, a teraz to już beee!?
- odnośnie tego co już widzieliśmy to...właściwie nic nie widzieliśmy włącznie z wszystkimi trailerami
As for visual fidelity, the trailers that have been released for the game are just a brief indication of what the game truly looks like. The title looks much sharper than trailers or screenshots show.

Drax napisał(a):Daj link do trailera...
Bo nie widziałem.

We weren't simply shown snippets of levels or gameplay demos; instead, we were sequestered for three days at their facility for two specific tasks. The first task was that we were to play through the entire title from start to finish with the Konami team gathering our stats and play information as we progressed.
- podejrzane skrzydło na stole w owej bazie należy do Raging Raven i jeszcze się rusza
- Old Snake w tym filmiku salutuje nad grobem...Big Bossa
- grób z intra gry nad którym salutuje Snake to nagrobek Big Bossa. Dlaczego Snake tam się znalazł mamy dowiedzieć się po naszym pierwszym spotkaniu z Liquidem na Bliskim Wschodzie. Napis na grobie "A Patriot Who Saved the World" odnośni się do propagandy jaką wojsko wprowadziło starając się zataić zadanie The Boss - wszystkie laury otrzymał Naked Snake

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości