Moderatorzy: Infernal Warrior, GM
Liquid napisał(a):Powiem tak. Jak bym chcial zeby skejk kopa? to bym zrobi?. Jakbym chcia? zeby sie czolgal to bym zrobil. Jakbym chcial zaby mogl sie wspinac i wisiec na poreczach to tez bym zrobil. Moglbym zrobic prawie wszystko. Ale nie chce mi sie rysowac animacji tak wielu bo to dlugo schodzi

(vide Maluch Racery itp. A po co dobry model jazdy, jakbym chcia? to bym zrobi? ale po co
).
)
:D
Niez?y z ciebie kole? ;D

. Jak kto? na ciebie gorzej popatrzy to walisz w morde? Wspó?czuj? ;].
ja sie bronie tylko... nic wiecej ! Mozecie mnie banowac... i tak nie wiem poco pisalem na forum ze robie gre.... Zamiast pogadac normalnie to mnie krytykujecieSilk, ale ty jestes niedorozwini?ty naprawde
2

.

. Ja z takimi delikwentami musz? si? niemal?e na codzie? m?czy?, na 3 forach zwykle si? zdarza co jaki? czas taki "mundry"
.
we? wyluzuj bo wko?cu zemdlejesz.... Musisz nauczy? si? ?e tacy ludzie jak ja ci? tak s?uchaj? ?e jak by? do nich nie mówi? to i tak maj? cie w dupie ... tam tak g??boko ?e ci ?mierdzi. Kup sobie kibel bo wychodki nie w modzie... i za?u? sobie pampersa jak b?dziesz siedzia? przed kompem to mo?e nie poczujesz jak lejesz... bo tam s? takie specjalne g?bki. WIdzia?em w Tv ale nie praktykowa?em... sprawd? zobaczymy 

a jak sie odczekam to chyba z radosci sie polize w ?okiec;]
mam nadzieje ze projekt sie uda i ci?gle czekam na filmiki 
a wy ?
.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości