Moderator: GM

. Zaś znając życie za 2-3 miechy pojawi się mod i będzie i spadochron i samolot i mechagozilla czy kto co woli xD.Gac666 napisał(a):Już nie moge sie doczekać wersji PC, a już niedługo, bo w listopadzie
Uściślij, bo w zasadzie obie części pod tym względem są porównywalne.
Sylvan Wielki napisał(a):Kiepskie tekstury, mała ilość polygonów, byle jaka animacja - do tego dropujaca - fatalne efekty, pop up. Jak dla mnie 4/10 za grafikę , bo oto gdzieś tam majaczy God of War, absolutnie przepiękny i wiele innych gier a tu takie cyrki.
A z tego co słyszałem to jeszcze multiplayer od nowa zrobią... by przystosować do PC xD.
twilite kid napisał(a):Jak możesz porównywać grafikę gry, w której idzie się do przodu ciasnym korytkiem i gdzie pozycja kamery jest odgórnie ustalona do gry właśnie tak rozległej (sic), nie tylko graficznie? Tożto było PS2, nie zapominaj.
Ogólna pustka, brak detali (gazety, liście, krew na ekranie).
twilite kid napisał(a):A mi się wydaje że wciąz nie zdajesz sobie sprawy z ograniczeń sprzętowych PS2 ; ).
Bo jeśli wymieniasz takie tytuły jak Far Cry czy Crisis albo GTA IV...
Saladin01 napisał(a):Z resztą dobrze to przedstawił Myszaq w swojej recenzji więc nie muszę o tym pisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości