Moderator: GM

Sylvan Wielki napisał(a):Ale w nowej odsłonie zapewne zobaczymy tylko fatality.
Gac666 napisał(a):Fatality wykonują postacie be, a brutality wykonują postacie dobre.
uci napisał(a):no i ciagle nie widziałem Lobo.
uci napisał(a):swoją drogą Capcom nie zaprzeczył iż nie zrobi marvel vs. capcom 3

. Jak na razie pod względem designu odrzuca mnie Jax, który wygląda zupełnie inaczej niż w poprzednich częściach (trochę się rozrósł) oraz Sonya, która za bardzo przypomina lalkę Barbie (do tego aż nadto widoczny brak stanika - są widoczne sutki, oraz nieopalone miejsce w miejscu, gdzie było bikini ;D).
. Faktycznie, Lobo przydał by się bardziej zamiast Marvela. Za to mamy Jokera:

Shinigami napisał(a):Brutality też tam są.
Gac666 napisał(a):Ale MKT z jednym przyciskiem grałem po to by sobie na nie popatrzeć.
No to ja gry nie ruszam... a tak chciałem Lobo :( , przecież doskonale pasuje, kurna.
Mr_Zombie napisał(a):Za to mamy Jokera:
Mr_Zombie napisał(a):EDYTKA:
Pełna lista postaci:

wredny napisał(a):Zawiodlem sie troche bo nie ma Cage'a, tworcy zapowiadali ze w tej czesci beda postacie "iconic" no fakt sa, ale imo Cage jest bardziej znany niz Kano.
.
Mr_Zombie napisał(a):No i mam nadzieję, że będą jakieś postacie do ściągnięcia, bo możliwości mają tu sporo.

Sylvan Wielki napisał(a):Mr_Zombie napisał(a):Za to mamy Jokera:
Jeśli będzie taki jak w Batman:DK to....uch.
uci napisał(a):A darkseid też byle kim nie jest
Osobiście to z universum DC bym chciał jeszcze lobo i dreda, ale jeżeli się okaże że dojdzie download postaci, moze jednak się przekonam. Obecnie ciągle ejstem na nie, ale jednak plusy się pojawiają.

wredny napisał(a):Narazie niewiadomo do konca czy TEEN, poniewaz wyszla oficjalna okladka na ktorej pegi jest ze znakiem zapytania. (czyli ciagle jest nadzieja... choc nikla)
wredny napisał(a):Lobo nie moze byc a baraka tak? Dziwne Shini.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość