Moderator: GM
dla mnie to zawsze będzie totalny bełkot a twoje wyjaśnienie tylko mi skomplikowało odbiór.
Poza tym dużą rolę w serii Tekken ma zwykłe szczęście (zgadywanka) , nawet niedzielny gracz może nakopać Ryanowi Heart (tak się chyba nazywa nie pamiętam) przy odpowiednio dobrych wiatrach.
A ja pozostane przy swoim i nadal będe czerpał miodek z samej gry.
Co racja, to racja.Kiedyś próbowałem uczyć się juggli by grać bardziej profesjonalnie, ale po co?
Nerwów to zżera i przyjemność zabija.
Sylvan napisał(a):A jak sam Nin powiedzial "w Europie nie ma dobrych graczy"
Johny Sasaki napisał(a):Kurde, bronie murzyna a jade po azjacie, nie bede mogl byc posadzony o rasizm;d

Johny Sasaki, spokojnie, to nie ring. To forum.

Johny Sasaki napisał(a):... po czym dostal wpier#@% od Wleklika, jednego z dwoch europejczykow, ktorzy mu dupe skopali.
Johny Sasaki napisał(a):Jesli ktos tak jak np Ryan robi sobie w VS CH d/f+2, jozek + dzagl i przy tym baci prawie wszystko co sie rusza a jakis palant mowi, ze taki ktos to nie jest dobry gracz
A czy Hart nie miał w najbliższym czasie odejść ze sceny?
twilite kid napisał(a):No. I kolejny tytuł będący chyba od zawsze kojarzony z marką Playstation wychodzi na X360 : ). Co to się porobiło...
Deepthroath napisał(a):a jak masz zamiar grać w tekkena na klockowym padzie? ^^

qbus napisał(a):nooo ale chyba nie ma to byc port wersji arcade tylko zupelnie nowa gra... czyz nie?
ArecaS napisał(a):Po co mieliby robić grę tylko na automaty?
qbus napisał(a):nooo ale chyba nie ma to byc port wersji arcade tylko zupelnie nowa gra... czyz nie?
Sylvan Wielki napisał(a):Co do tematu głównego, to już polecam kupić AS (szczególnie do konsoli M$).
Johny Sasaki napisał(a):I zmarnowac rok na uczenie sie na nim grac, swietny pomysl zwlaszcza dla ludzie troche starszych niz 16 lat i z inna mentalnoscia niz 'murzyn ma to ja tez musze'.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości