TEKKEN 6

Moderator: GM

Postprzez odin » So wrz 27, 08 10:40

Ja tym jedynie przy kolegach którzy nie umieli do końca grać, wtedy jeszcze nikt nie znał BREAK'ów, po prostu czekalo się aż King skończy ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez Sylvan Wielki » So wrz 27, 08 20:54

dla mnie to zawsze będzie totalny bełkot a twoje wyjaśnienie tylko mi skomplikowało odbiór.

No już prościej się nie da .

Poza tym dużą rolę w serii Tekken ma zwykłe szczęście (zgadywanka) , nawet niedzielny gracz może nakopać Ryanowi Heart (tak się chyba nazywa nie pamiętam) przy odpowiednio dobrych wiatrach.

Ryan Hart. Ale to gracz dobry tylko na scenie europejskiej. A jak sam Nin powiedzial "w Europie nie ma dobrych graczy". A niedzielny gracz NIGDY nie bedzie mial szans z niezłym zawodnikiem. Nie ma takiej opcji nawet.

A ja pozostane przy swoim i nadal będe czerpał miodek z samej gry.

Dla mnie nim jest jak z dobrymi graczami (jak na pol. poziom) mam zbliżone win.ratio.
A z resztą 40-4 ^^ Bo kto czerpie przyjemność z przegrywania ? Masochista jakiś.

Co racja, to racja. ;) Kiedyś próbowałem uczyć się juggli by grać bardziej profesjonalnie, ale po co? ;) Nerwów to zżera i przyjemność zabija. ;)

Życzymy sąsiedztwa z wprawnymi graczami i albo się nauczysz ,albo z nerwów już nie zagrasz.
Obrazek
Sylvan Wielki
Mniejsza połówka "Myth busted"

Postprzez Johny Sasaki » So wrz 27, 08 23:27

Sylvan napisał(a):A jak sam Nin powiedzial "w Europie nie ma dobrych graczy"

... po czym dostal wpier#@% od Wleklika, jednego z dwoch europejczykow, ktorzy mu dupe skopali. Ja tam bym sie zbytnio nie przejmowal opinia jakiegos starego zoltka, ktory pewnie mysli, ze w Rosji to niedzwiedzie polarne wodke na ulicy pija i ma nadmuchane ego. Jesli ktos tak jak np Ryan robi sobie w VS CH d/f+2, jozek + dzagl i przy tym baci prawie wszystko co sie rusza a jakis palant mowi, ze taki ktos to nie jest dobry gracz, to to chyba swiadczy o tym, ze ktos jest lekko uposledzony. Kurde, bronie murzyna a jade po azjacie, nie bede mogl byc posadzony o rasizm;d
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez MrPayne » So wrz 27, 08 23:33

Johny Sasaki napisał(a):Kurde, bronie murzyna a jade po azjacie, nie bede mogl byc posadzony o rasizm;d

Eee tam, możemy się przyczepić, że nie napisałeś "Afroamerykanin". ;)

A czy Hart nie miał w najbliższym czasie odejść ze sceny?
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Postprzez odin » So wrz 27, 08 23:33

Johny Sasaki, spokojnie, to nie ring. To forum ;) To tyczy sie takze wszystkich następnych postów ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez kul2 » N wrz 28, 08 09:12

Johny Sasaki, spokojnie, to nie ring. To forum.

Przeciez Johny jeszcze nawet nie zaczal sie rozkrecac ;d
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez odin » N wrz 28, 08 11:21

Ty sie też nie wychylaj ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez kul2 » N wrz 28, 08 11:27

Ja sie boje tylko mamy.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez odin » N wrz 28, 08 11:30

To przyjdziemy razem z mama ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez kul2 » N wrz 28, 08 11:34

Nie powiedzialem czyjej mamy, ha.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez odin » N wrz 28, 08 11:49

No to wezmę balladę metallica'i, if You know what i mean ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez Sylvan Wielki » N wrz 28, 08 19:34

Chłopaki, bo tak się ułamek sek. zastanawiałem patrząc na ostatnie posty, czy to temat o "Tekken".

Johny Sasaki napisał(a):... po czym dostal wpier#@% od Wleklika, jednego z dwoch europejczykow, ktorzy mu dupe skopali.

Jeśli 3:1 nazwać "skopaniem tyłka" to co mu Nin zrobił?
(BTW-Wkleik-Devilek, chłopak przed 14tym rokiem życia, który od lat jest nr. 1 w pol. w Tekken....tak, mając 11 lat kosił całą czołówkę , why so serious....)

Johny Sasaki napisał(a):Jesli ktos tak jak np Ryan robi sobie w VS CH d/f+2, jozek + dzagl i przy tym baci prawie wszystko co sie rusza a jakis palant mowi, ze taki ktos to nie jest dobry gracz

Przypominam historię pewnej osoby , która nie potrafiła EWGF zrobić Kazem a jej Paweł wykosił niemal całą czołówkę. To raz. Dwa. Na zagranicznych turniejach w których udział biorą nie tylko zawodnicy z europy , ale i z kor/jap/USA Ryan nic nie pokazuje, a nawet nie wychodzi z grupy.

A czy Hart nie miał w najbliższym czasie odejść ze sceny?

Już kilka lat temu mówił "dziękuje" .
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez Gillian » Cz paź 09, 08 11:45

No. I kolejny tytuł będący chyba od zawsze kojarzony z marką Playstation wychodzi na X360 : ). Co to się porobiło...
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz paź 09, 08 11:49

Lol.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Deepthroath » Cz paź 09, 08 11:56

twilite kid napisał(a):No. I kolejny tytuł będący chyba od zawsze kojarzony z marką Playstation wychodzi na X360 : ). Co to się porobiło...

a jak masz zamiar grać w tekkena na klockowym padzie? ^^
The War Has Changed
Deepthroath
Coward Duck

Postprzez Gac666xx » Cz paź 09, 08 11:58

No moim zdaniem wygodniej niż na PS3jkowym.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gillian » Cz paź 09, 08 12:05

Deepthroath napisał(a):a jak masz zamiar grać w tekkena na klockowym padzie? ^^

Tak jak w Soul Calibura na przykład. A coś się tak obruszył i w moją osobę uderzył z takim pytaniem?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz paź 09, 08 12:24

Moim zdaniem kwestia przyzwyczajenia. Trzymałem, dual shocki 2, sixaxis i pady X360 (sam mam w domu do PCta podlączony tylko, że wersja przewodowa).

Jedno i drugie spokojnie nadaje się do gry tego typu, a sam osobiście wolę jednak na X360.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Słonio » Cz paź 09, 08 14:10

Jak dobrze że jest MGS4, inaczej już zacząłbym ubolewać że bezsensownie kupiłem droższą konsolę...

Chociaż jeszcze bardziej rozbroiło mnie że ma wyjść dopiero za rok! 2 lata opóźnienia w stosunku do wersji arcade :/

A co do kontrolera to najlepiej kupić po prostu arcade sticka ;)
Moje wymyślone roślinki zwiędły bo nie udawałem że je podlewam.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez qbus » Cz paź 09, 08 20:39

2 lata opóźnienia w stosunku do wersji arcade

nooo ale chyba nie ma to byc port wersji arcade tylko zupelnie nowa gra... czyz nie?
qbus
Inkarnacja VR

Postprzez ArecaS » Cz paź 09, 08 21:06

Nie orientuję się może szczególnie w T6, ale który Tekken (oprócz Advance) do tej pory nie był portem? Po co mieliby robić grę tylko na automaty? Marnowanie dość uczciwej szansy na zarobienie pieniędzy. Chyba, że to ma od razu BR być, ale to przecież też tylko ulepszona podstawka.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Słonio » Cz paź 09, 08 22:46

qbus napisał(a):nooo ale chyba nie ma to byc port wersji arcade tylko zupelnie nowa gra... czyz nie?

Zupełnie nowa gra? Skąd, ulepszenie porównywalne z tym między piątką a Dark Resurrection, albo i mniejsze.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez Sylvan Wielki » So paź 11, 08 13:22

ArecaS napisał(a):Po co mieliby robić grę tylko na automaty?

Może dla tego, że zarabiają w KKW/Korei krocie dzięki tym maszynom.
Tam człowiek , który nawet ma PS3 z VF czy T , gra sobie w salonie w te gry . O turniejach kilka razy w miesiącu nie wspomnę nawet, no a przecież pro gracze grają po kilka godzin dziennie. Wiesz ile to żetonów.

qbus napisał(a):nooo ale chyba nie ma to byc port wersji arcade tylko zupelnie nowa gra... czyz nie?

BR jest na automatach. Choć oczywiście dodatki dla konsol będą, jednak to zawsze port.

Co do Tekken 6 na x360. namcojakby nie było chce zarobić, to oczywiste. Oby tylko nie skończyło się jak z SC2 gdzie każda wersja będzie przez to niedopracowana.
Przez to , czyli przez MP oczywiście.
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez uci » Wt lis 11, 08 22:19

akurat temat jest, ale to mały offtop.

Otóż słyszałem że jak się ma T5:DR to pozwala on na granie we 2graczy (2 PSP) mając tylko jedną płytkę z grą. To prawda??
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Słonio » Śr lis 12, 08 00:42

Prawda, przez Game Sharing. Jedyne różnice to tylko 1 arena i dłuższy loading przed każdą walką.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez uci » Śr lis 12, 08 08:29

genialnie :D
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Sylvan Wielki » Pn lis 24, 08 00:35

Cena T DR na PSP to wydatek rzędu ok 44zł (nowa) , stąd nie ma co skąpić.

Co do tematu głównego, to już polecam kupić AS (szczególnie do konsoli M$).
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez Johny Sasaki » Pn lis 24, 08 21:15

Sylvan Wielki napisał(a):Co do tematu głównego, to już polecam kupić AS (szczególnie do konsoli M$).

I zmarnowac rok na uczenie sie na nim grac, swietny pomysl zwlaszcza dla ludzie troche starszych niz 16 lat i z inna mentalnoscia niz 'murzyn ma to ja tez musze'.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Sylvan Wielki » Pt lis 28, 08 00:52

Johny Sasaki napisał(a):I zmarnowac rok na uczenie sie na nim grac, swietny pomysl zwlaszcza dla ludzie troche starszych niz 16 lat i z inna mentalnoscia niz 'murzyn ma to ja tez musze'.

A tam, mój wave dash też nie jest taki na nim jak na duże konsoli z podpiętym arcade stickiem, ale kieszonkowy Tekken który tak się prezentuje , to jednak coś niebywałego a kto nie chce się w customowanie bawić jak na PS3 , to zawsze pomiędzy wykładami/ w drodze gdzieś tam może się wspaniale pobawić.

Co do T6, to wielu graczy narzeka nań, ale już widzę te spotkania całonocne i okrzyki "%$#* Miszima" xD
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez Johny Sasaki » Pt lis 28, 08 04:34

Ale ja pisalem o Twoim swietnym pomysle pt 'arcade stick ftw' a nie o dr na psp. tekkeny to ogolnie paraolimpiada od czesci 4 wzwyz, a kupowanie do tego AS to glupi pomysl dla kogokolwiek, kto ma jakies zycie poza konsola/gra w cos trudniejszego niz 'kierunek+klawisz'. Na AS gra sie bardzo fajnie, nie tylko w bijatyki, ale przyzwyczaic sie do tego i dobrze machac wajcha troche zajmuje.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry i Konsole