gac - dobry pomysl na prezent
choć w sumie chcąc pograc w singla wszytskimi rasami trzeba wszytskie czesci kupic...
ale wracajac do diablo, ja sie ciesze ze pozbyli sie systemu umierania bohatera z 2jki, bo bez town portal bywało cięzko
edit.
Zabrałem się ostatnio za stronkę gł. D3 a dokałdniej wszytskie umieszczone na niej filmiki, pooglądałem sobie ataki dostępnych obecnie bohaterów i mi szczęka opadła, barbarzyńca robi taką przesiekę (szczególnie whirwindem) że momentami nie wiedziałem co się na ekranie dzieje, krew, flaki iczłonki latały aż milo.
Co do czarodziejki to coś czuje że stanie się ona w D3 moją ulubioną postacią, co prawda electrocute to skopiowali jak nic z SW force lighting, to już slow time (podobny nieco do bariery gł. statku Protosów) wydaje mi się że będzie wymiatał na PvP.
Ciągle tylko nie umiem się odnaleść co do witch doctora, niby taki szaman pomieszany z necromantom, naprawde ładne ataki (szczególnie te wrzucajace statusy) ale jak postać jest dość ciekawa, tak jej speciale wyglądają jakby wszystkie niepasujące do innych klas ataki dodano jemu.
No ale Female barbarian to będzie się musiała nazywac helga albo przynajmniej brunhilda