Operator napisał(a):Nie lubię next-genów (ZA CENĘ!)
Operator napisał(a):twilite kid, nie o to mi chodziło. Źle sprecyzowałem, chodzi o cenę gier.
Nie lubię zanikania starej technologii (dyskietek, C64, Amig, NES'a, prawie nikt tego nie używa.)
twilite kid napisał(a):Teraz sobie przypomnij, ile kosztowały gry, kiedy rządziła poprzednia generacja. I poprzednia...
twilite kid napisał(a):I nie rozumiem, jak można nie lubić konsoli za to, że całkiem inni ludzie, nie odpowiedzialni za Xboxa, nie popisali się przy tworzeniu systemu operacyjnego.
Operator napisał(a):Nienawidzę grupek kilku (5 lub więcej. Najczęściej 5) gimnazjalistów (najczęściej chłopców)

ArecaS napisał(a):Nie znoszę, jak ludzie, którzy nieraz problem z której strony pada chwycić mają, uważają że jedyne słuszne gry to te na PC, a konsole są dla osób niedorozwiniętych. Na ogół mają przy tym chore argumenty, a wśród "najlepszych gier świata" wymieniają jakimś sposobem tylko RTSy i cRPG...
Operator napisał(a):Nienawidzę grupek kilku (5 lub więcej. Najczęściej 5) gimnazjalistów (najczęściej chłopców), którzy wyskakują ci z tekstem "Wyj#$%@ ci frajerze?" za to, że obok nich przejdziesz.

ArecaS napisał(a):Nie znoszę, jak ludzie, którzy nieraz problem z której strony pada chwycić mają, uważają że jedyne słuszne gry to te na PC, a konsole są dla osób niedorozwiniętych. Na ogół mają przy tym chore argumenty, a wśród "najlepszych gier świata" wymieniają jakimś sposobem tylko RTSy i cRPG...

które nazywają swoje 13-letnie koleżanki - cytuję - "fajnymi dupami".
MrPayne napisał(a):Baldur ma lepszą reżyserię niż Final Fantasy

Ale koniec OT.
Operator napisał(a):Znawcą gier nie jestem, ale się nie zgodzę bo FFXII jest przygotowany (wg. mnie przynajmniej) ciekawiej.
Jedyną rzeczą która rozwala niespodzianki jest czytanie instrukcji

MrPayne napisał(a):NIE CZYTAJ zawiłości fabularnych w instrukcjach gier SE
Operator napisał(a):W KHII nie było jeszcze tak źle, dzięki za radę.

MrPayne napisał(a):zarówno CoM jest całe zespoilowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości