Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Dla mnie np dzięki właśnie efektom świetlnym i dużo lepszym filtrom niż w VC, akurat San Andreas wydaje się najatrakcyjniejsza graficznie.
twilite kid napisał(a):Tylko na PS3 jest to 640p. Na X360 mamy pełne 720p.
SincoderFX napisał(a):podczas gdy na PC rozdzielka będzie (ponad) trzykrotnie większa;|

) modeli postaci.twilite kid napisał(a):SincoderFX napisał(a):podczas gdy na PC rozdzielka będzie (ponad) trzykrotnie większa;|
Ale czemu ty się dziwisz? Kupisz hi-endową kartę za 2k to będziesz miał 60fps przy trzykrotnie wyższej rozdziałce. Przy konsoli za ponad 600zł trzeba się pocieszyć 25fps przy 720p.
Tylko na PS3 jest to 640p. Na X360 mamy pełne 720p.
twilite kid napisał(a):Ale czemu ty się dziwisz? Kupisz hi-endową kartę za 2k to będziesz miał 60fps przy trzykrotnie wyższej rozdziałce. Przy konsoli za ponad 600zł trzeba się pocieszyć 25fps przy 720p.
A nie było na odwrót : )? Że Doom 3 miał kosmiczne wymagania na pecetach a na Xie śmigał całkiem przyzwoicie? Zresztą nie pamiętam, mogło mi się pomylić.Sylvan Wielki napisał(a):Nie musiałem męczyć się przy dropującym na x box Doom III , tylko grałem na PC.
Generalnie mi ciężko przejść obok takich egzaltowanych opinii, że konwersja półrocznej gry z trzyletniej konsoli będzie pięknie chodziła na pececie. Bo co w tym dziwnego? Ja też się cieszę, ale nie ma sensu udawać żalu, że na konsolach to tak niefajnie...
twilite kid napisał(a): Za kolejne trzy lata to GTA IV na najnowszej karcie poleci w pięć tysięcy na osiemdziesiąt przy 500fps. I to też będzie normalna rzecz.
Ja sem Netoperek napisał(a):żadnych patchy czy updateów :/.
Ja sem Netoperek napisał(a):Dokładnie chodzi mi o jeden scenariusz, który został dodany do PC, a nigdy nie dodany do konsoli =='
Ja sem Netoperek napisał/a:
żadnych patchy czy updateów :/.
No w sumie nikt jeszcze chyba nie potwierdził ani nie zaprzeczył, czy edytor filmów pojawi się jako DLC dla GTAIV.
Zreszą poczekajmy na The Lost & Damned ; ). Płatne, bo płatne, ale to będzie PATCH ;D.
Ja sem Netoperek napisał(a):Skoro gry robione na konsole są dymane przez wersje na PCty i konsolowcy się na to godzą to czyż nie byłoby dobrym pomysłem powiedzieć nie i domagać się równouprawnienia?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości