Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

W celach porządkowych.

Postprzez ivanesca » Cz sty 29, 09 02:06

Przecież tu sami maniacy. Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer. Świeże powietrze by ich zabiło.
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Gac666xx » Cz sty 29, 09 02:45

Co ja mam powiedzieć. W domu 3 kompy ide do pracy 20 kompów i konsola xD.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ivanesca » Cz sty 29, 09 03:13

No to właśnie Ci pisałam, że dlatego tak wyglądasz
^^^^^ ;)
A tak serio- to Ty jesteś, czy po prostu takiego awatara gdzieś dorwałeś?

Dopiero teraz się skapnęłam co PROvano wcześniej tam wypisywał...
Czyżby chciała specjalnie wprowadzić zamieszanie i zobaczyć kto z kim się żre by wiedzieć o nas więcej :P

No nieładnie... Albo mi socjopatię zarzucasz, albo podejrzewasz, że mam słabość do wszystkich Polaków grających w MGO i próbuję dowiedzieć się czegoś o moich idolach podjudzając Was tu na tym forum. Widzisz-tak czy tak miałam rację- straszny z Ciebie nygus jest! ;)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Cz sty 29, 09 10:37

ivanesca napisał(a):Przecież tu sami maniacy. Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer. Świeże powietrze by ich zabiło.

Hmm mylisz się nie wszyscy.
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Cz sty 29, 09 12:40

ivanesca napisał(a):Dopiero teraz się skapnęłam co PROvano wcześniej tam wypisywał...

straszny z Ciebie nygus jest! ;)

ivanesca napisał(a):Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer.

Co ja aż tak strasznie piszę że nie można się skapnąć o co chodzi czy jak ??!! Oo. Nie Ciebie olewają tylko mnie przeczytaj to jeszcze raz ivanesca >< a nie mi jakieś wywody robisz iż jesteś w centrum uwagi :P.NO I ZNÓW NYGUS tera się zbulwersowałem tak mocno że Zara trzasnę drzwiami !! i będzie. A co do tego że to same no life'y są to ni prawda :P Ja jeszcze mam życie towarzyskie itd. (podkreślam jeszcze nie wiem jak będzie po premierach najnowszych tytułów)
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez maciusman » Cz sty 29, 09 17:07

PROvano napisał(a):No cóż muszę się zgodzić Z bobbym (: . Jak dla mnie to Mario nie wypadł z formy tylko ma niewielkie problemy (czyt. rozwód ze mną itd. ^^) więc nie dziw się że mu tak ciężko :P. Ehh wiesz pocisną bym Ci chętnie bo mam taką naturę ale daruje sobie bo to już Bobby zrobił (: . Więc high Five dla niego (: i ogólnie wrzućcie na luz :P. Do Gromu miałbym respekt gdyby zachowywali się jak normalni kulturulni ludzie (: (Nie mówię o wszystkich z Gromu tylko o jednostkach które niestety źle działają na renomę klanu).

Teraz to taki antyGROMOWICZ i wszystkim bys pocisnal , a moze pochwalisz sie , ze sam miales byc w GROMIE , ale jak przyszlo co do czego i dostales juz MEME , to nagle sie wypiales, wiec lepiej daruj sobie takie tandetne komentarze.
maciusman
Red Blaster

Postprzez Zalew » Cz sty 29, 09 17:27

Gentlemen, enough of the chit-chat, let's get to the business...
Zalew
Night Sight

Postprzez Gac666xx » Cz sty 29, 09 18:24

Ok zalecam odgórne uspokojenie się i wyzywanie się przekierujcie na mega czat w MGO na konsoli (szybciej wam sie znudzi pisanie), zanim tutaj wprowadzę reżim i podaruję banany.

Jak chcecie się przekomarzać to nie tu, a jak chcecie dowieść kto jest najlepszy to róbmy turniej.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Brylant156 » Cz sty 29, 09 19:09

Gac666 napisał(a):Jak chcecie się przekomarzać to nie tu, a jak chcecie dowieść kto jest najlepszy to róbmy turniej.

Turniej Turniej Turniej !!!
Brylant156
Black Viper

Postprzez liquidgary » Cz sty 29, 09 22:40

Szkoda ze GROM postrzegany jest przez niektorych w taki sposob.
A tak sie staralem zeby bylo inaczej. Dawajcie ten turniej, bo Sweet Girl mi sie pali w rekach:)
liquidgary
Fire Trooper

Postprzez PROvano » Cz sty 29, 09 23:33

maciusman napisał(a):Teraz to taki antyGROMOWICZ i wszystkim bys pocisnal , a moze pochwalisz sie , ze sam miales byc w GROMIE , ale jak przyszlo co do czego i dostales juz MEME , to nagle sie wypiales, wiec lepiej daruj sobie takie tandetne komentarze.

Heh prawda miałem być w GROM'ie lecz niestety tak jak pisałem wcześniej nie którzy z was robią taką a nie inną renomę klanu...Więc postanowiłem że sobie daruję bo przecież GROM jest taki dobry że sobie bez mnie też poradzi :P. Nie pocisnął bym wszystkich z Grom'u bo tam są spoko ludzie (czyt.Marek, nie wiem jak tam z Kyo) ale chodziło mi wyłącznie o ciebie. Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.) :P. A z turniejem to wiecie mi to obojętne na pewno zacznie mnie ktoś już w waiting lobby wyzywać ze jestem taki i taki i od razu odechce mi się grać w MGO. :P . Że chyba niektórzy pójdą kupią "musk" na wyprzedaży i będą zachowywać się w miarę po ludzku by było można z nimi grać. (sory Gacu nie mogłem się powstrzymać możesz mi wlepić żółtą kartkę zrozumiem Cię ale ja nie lubię czegoś w sobie dusić :P)
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez bobby » Pt sty 30, 09 00:02

liquidgary napisał(a):Szkoda ze GROM postrzegany jest przez niektorych w taki sposob.
A tak sie staralem zeby bylo inaczej.

Bardzo dobrze sie starales, bo gralem z Toba dawniej wiele razy i jako jeden z nielicznych przedstawiales jakis konkretny poziom przyzwoitosci. Renoma jaka jest, taka jest, sam jej nie zmienisz niestety. Duzy klan - duzo fletów sie trafia.
Nie wiem czy lider tego wszystkiego nie ogarnia, czy po prostu nie chce. To na jego glowie jest trzymac klanowiczow za pysk. Chce prowadzic bande flecistow? Jego sprawa. Szacunku wsrod graczy tak jednak nie zdobedzie.
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez maciusman » Pt sty 30, 09 00:08

PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.) :P.

Tak sie sklada , ze nigdy slowem sie do Ciebie nie odezwalem przy tych kilku razach , ktore mielismy okazje grac przeciw sobie , no ale spoko internet + fora daja nieskrempowana i nieudowodniona mozliwosc klamania , wiec mow co chcesz :P
maciusman
Red Blaster

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 00:10

Ślicznie Was proszę, wyluzujcie trochę chłopaki!!!!! Albo Ciebie Gacu błagam zamknij ten temat bo ja już mam porządnego doła przez to.
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pt sty 30, 09 00:19

maciusman napisał(a):
PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.) :P.

Tak sie sklada , ze nigdy slowem sie do Ciebie nie odezwalem przy tych kilku razach , ktore mielismy okazje grac przeciw sobie , no ale spoko internet + fora daja nieskrempowana i nieudowodniona mozliwosc klamania , wiec mow co chcesz :P

Ja Ci mówię ze z wami w team'ie a ty mi tu wyjeżdżasz że przeciw sobie.... :P. Maciuś darujmy sobie ja już powiedziałem wystarczająco by dostać żółtą karteczkę Ciebie niech to ominie. Ivanesca spr. kto jest najwyżej w TDM rank ? Jak tak to podziel się tą informacją z resztą świata (wiem wiem każdy o tym wie i ja tylko chce się tym zasłonić ale taka prawda ile ja na to godz poświęciłem by znaleźć się tak wysoko i na razie nie widziałem nikogo w 100 z Polaków prócz Mario :P)tylko Gacu nie wie a chętnie by się dowiedział xD
Ostatnio edytowano Pt sty 30, 09 00:25 przez PROvano, łącznie edytowano 1 raz
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Brylant156 » Pt sty 30, 09 00:22

Nie zamykaj ! Ivanesca tu taj prowadzimy luźne rozmowy wiesz taki offtop po prostu wrzucmy na luz i zacznijmy nowy temat.

[ Dodano: Czw Sty 29, 09 23:25 ]
a Co do TDM ranking Provano jest 14 :P pierwszy jest chłopak z Shinry a 2 mój Idol MFDoom reszty niebęde wymieniał :P

Tak wogóle to w jakich Lobbach gracie przewaznie ? :>
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Pt sty 30, 09 00:33

Oh Oh dziękuje Brylant nareszcie ktoś po chłapał moje Ego xD :D. A co do twojego drugiego pyt. to ja najczęściej gram na Otaconie ale jak nie mogę się wbić to idę na Meryl. Ale dzień zawsze rozpoczynam ostrą partyjką na treningu dobrze pomaga się rozgrzać (: . A na marginesie 3 jest Solid007 potem jest Spradx07 czy jakoś tak i tuż za nim jest purestealth i dalej już nie pamiętam z czego Solid i MF znam (tak tak możecie mnie dotknąć może spłynie na was trochę blasku xD)

Btw. Ten chłopak z Shinr'y to nikt inny jak Cloud 1st Class :P duży respekt mam do niego.
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 01:00

Brylant156 napisał(a):a Co do TDM ranking Provano jest 14 :P

Ej Brylant- ja miałam! ;) Ja też sprawdzałam wczoraj tylko zapomniałam napisać. A Mario jest jeszcze w Rescue świetny- ma 42 miejsce.
No PROvano gratuluję!!! Chciałam pozostać neutralna, ale skoro wcześniej chwaliłam Grom to teraz mus pochwalić Ciebie! Bo w sumie jakby na to nie patrzeć to jesteś w rankingu Konami dużo wyżej niż 53 panów z Gromu. Gratuluję. Kwiaty Ci się należą i buziaki w nagrodę za ciężką pracę.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pt sty 30, 09 01:07

ivanesca napisał(a):Kwiaty Ci się należą i buziaki w nagrodę za ciężką pracę.

heh kwiaty mogą poczekać ja poproszę nagrodę nr. dwa :D byłem wyżej tylko się sobie darowałem przez boosterów :P (Mario napisze ze ja sam boostuje xD) No dziękuje więc już wiesz kto mniej więcej pokazuje klasę swoją postacią (: .Szkoda że nie widziałaś mojego miejsca w Rank podczas Bety MGO która była dostępna :D tam też dałem czadu (tylko wtedy w kolorach Demonów wojny z dobrym manym szkoda że tera nie gra nazywał się TheTrueHim nie zapomnę go świetny kompan do gry oczywiście znalazłem lepszego Mario :* ale TrueHim'a też mam zakopanego w serduszku ;( )
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 01:17

PROvano napisał(a):heh kwiaty mogą poczekać ja poproszę nagrodę nr. dwa :D

... ale buziaki to od Gaca!!!! Bo wiesz to moderator jest od karanie i nagradzania forumowiczów :) :) :) :) ...chętnie popatrzę...
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Kazuun » Pt sty 30, 09 01:18

No Gacu.... Gorzko! Gorzko! Gorzko!

xD
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 01:25

A w ogóle to sobie sama na pytanie odpowiem. Grałam dzisiaj z 19lvl!!! Ja pierwszy raz taki lvl widziałam. -([F][O][X])- z Hidden Darkness. Ale nabijany bo 54 kilsów miał pod rząd. To i tak się facet opamiętał bo niektórzy mają 99 pod rząd :)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pt sty 30, 09 01:29

Gacu widzisz do czego Cie tu wrabiają ><. Od moderatora wystarczy mi uścisk dłoni (: i poklepanie po ramieniu :D. A to że miał 54 killi to może nie był podkręcany mógł to zrobić np. na servie tylko dla sniperów ja widziałem manego co miał tylko 60/2 na takim servie :P. Więc ładnie ja dzisiaj grałem jedynie z 17 lvl :P
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 01:47

PROvano napisał(a):Od moderatora wystarczy mi uścisk dłoni (: i poklepanie po ramieniu :D

Nie widziałeś chyba jego avatara... I nie słyszałeś opinii jakie o nim krążą... Gacu nie ma dłoni! On tak naprawdę nawet nie jest człowiekiem!!! Ma tylko maskę. A pod nią buźkę. I daje nią buziaki najbardziej zasłużonym... :);)
PROvano napisał(a):na servie tylko dla sniperów ja widziałem manego co miał tylko 60/2 na takim servie :P

Możliwe to? I nikt się nie skapnął gdzie facet się schował? Może to te glitche są?
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pt sty 30, 09 01:53

Nie ja widziałem on sobie stał na środku dogi na MM i składał wszystko (tak na marginesie to on miał 12 lvl a reszta poniżej 10 :P) sam raz na treningu miałem tak że mogłem sobie spokojnie stanąć na środku i nikt nie mógł mnie złożyć (że chyba many z M4 który wybiegł z boku :P). Ja tam nie wiem Gacu to Gacu on ma swój świat swoje życie i swój wygląd ja tam wolę się nie mieszać :P. A glitch'a masz na MM daszku tym śmiesznym że jak się położysz na plecach za tą Reklamą metalową to możesz spokojnie do każdego pruć z SVD a nikt nie może Ci zasadzić HS muszą po ciele nawalać :P.
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pt sty 30, 09 02:18

Hej Gacu tylko się nie gniewaj bo to żarty są!!! Przecież wiesz,że tu każdy za Tobą przepada! Jesteś Lordem Gacem naszego Zanzibaru- niech moc będzie z Tobą.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Pt sty 30, 09 02:30

EJ Ja jestem 59 W Stelath Deatmatch !!!! :D

lol lol lol mimo ze w to niegram zbyt często :)(ten tryb)

a najwyzszy lvl z jakim grałem to 18 ale jakieś to były tureckie znaki ωκξρ≈λΨΣΔ więc nie pamietam nicku :P
Brylant156
Black Viper

Postprzez Gac666xx » Pt sty 30, 09 12:05

Ja pierdziele Ivanesca co ty brałaś ostatnio? ;]

Takie farmazony o mnie opowiadasz. Pod maską nic nie mam, dawno pewien Lord Sith wyrwał mi niepotrzebne części odpowiadające za tego typu komunikację.

WRACAMY do t ematu, ja was proszę.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Brylant156 » Pt sty 30, 09 14:37

No więć może spytam was jakie macie lvl i emblematy ???

Lvl 13

Eagly
Shark
Brylant156
Black Viper

Postprzez Pabian01 » Pt sty 30, 09 14:48

Lvl 7
Water bear
Sloth
Tsuchinoko
Priority my butt
Pabian01