Czyżby chciała specjalnie wprowadzić zamieszanie i zobaczyć kto z kim się żre by wiedzieć o nas więcej
ivanesca napisał(a):Przecież tu sami maniacy. Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer. Świeże powietrze by ich zabiło.
ivanesca napisał(a):Dopiero teraz się skapnęłam co PROvano wcześniej tam wypisywał...
straszny z Ciebie nygus jest!
ivanesca napisał(a):Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer.
PROvano napisał(a):No cóż muszę się zgodzić Z bobbym (: . Jak dla mnie to Mario nie wypadł z formy tylko ma niewielkie problemy (czyt. rozwód ze mną itd. ^^) więc nie dziw się że mu tak ciężko. Ehh wiesz pocisną bym Ci chętnie bo mam taką naturę ale daruje sobie bo to już Bobby zrobił (: . Więc high Five dla niego (: i ogólnie wrzućcie na luz
. Do Gromu miałbym respekt gdyby zachowywali się jak normalni kulturulni ludzie (: (Nie mówię o wszystkich z Gromu tylko o jednostkach które niestety źle działają na renomę klanu).
Gac666 napisał(a):Jak chcecie się przekomarzać to nie tu, a jak chcecie dowieść kto jest najlepszy to róbmy turniej.
maciusman napisał(a):Teraz to taki antyGROMOWICZ i wszystkim bys pocisnal , a moze pochwalisz sie , ze sam miales byc w GROMIE , ale jak przyszlo co do czego i dostales juz MEME , to nagle sie wypiales, wiec lepiej daruj sobie takie tandetne komentarze.
liquidgary napisał(a):Szkoda ze GROM postrzegany jest przez niektorych w taki sposob.
A tak sie staralem zeby bylo inaczej.
PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.).
maciusman napisał(a):PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.).
Tak sie sklada , ze nigdy slowem sie do Ciebie nie odezwalem przy tych kilku razach , ktore mielismy okazje grac przeciw sobie , no ale spoko internet + fora daja nieskrempowana i nieudowodniona mozliwosc klamania , wiec mow co chcesz
Brylant156 napisał(a):a Co do TDM ranking Provano jest 14![]()
ivanesca napisał(a):Kwiaty Ci się należą i buziaki w nagrodę za ciężką pracę.
PROvano napisał(a):heh kwiaty mogą poczekać ja poproszę nagrodę nr. dwa
PROvano napisał(a):Od moderatora wystarczy mi uścisk dłoni (: i poklepanie po ramieniu
PROvano napisał(a):na servie tylko dla sniperów ja widziałem manego co miał tylko 60/2 na takim servie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości