Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Jak dla mnie rewelacja. Kolejny powód za kupnem NDSa. Tak za rok może sobie go sprawę : )
Rockstar Games has announced a PSP version of Grand Theft Auto: Chinatown Wars. The game will be released in Europe and the US this autumn.
Rockstar Leeds will develop, and focus on the strengths of the handheld; widescreen support, better lighting, animation and all-new story missions.
Mi to tam bardzo planów kupna DSa nie zepsuje, bo jesienią będzie nowe KH ^^.Saladin01 napisał(a):A wersja na PS2 pewnie też się pojawi co już będzie totalną pomyłką.
Specifically built for the PSP platform with upscaled widescreen graphics, enhanced lighting and animation; and including all-new story missions; this version of Grand Theft Auto: Chinatown Wars will take full advantage of the power of the PSP system.

W PSP-3000 o ile sobie dobrze przypominam jest wbudowany mikrofon, więc z tym większego problemu nie będzie. Gorzej będą mieli posiadacze starszych wersji tej konsoli. Anyway, taksówki w CW można jeszcze przywołać przytrzymując [Y]. Tak przynajmniej mi YouTube "powiedział".MrPayne napisał(a):gwizdania

No ale ten dodatek jakoś kojarzy się kolorowo, imprezowo. A Liberty City wydaje mi się smutnym miastem. Jedno z drugim tworzy jakiś kontarst i jestem ciekaw, jak to będzie rozwiązane...Skoro życie w tym dodatku ma skupiać się na klubowej egzystencji to ja nie widzę problemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości