sHNIKIEL napisał(a):odejmuje mu stame MKII
Rozumiem, że skoro napisałeś "MKII" zamiast Mk.2 to chodzi Ci o robota Otacona?

Moderator: GM
sHNIKIEL napisał(a):odejmuje mu stame MKII
PiotrB napisał(a):sHNIKIEL napisał(a):odejmuje mu stame MKII
Rozumiem, że skoro napisałeś "MKII" zamiast Mk.2 to chodzi Ci o robota Otacona?Pabianowi chyba chodziło o pistolet na strzałki usypiające Mk.2. Chyba, że napisałeś tak dlatego, że pistolet Mk.2 nie odejmuje staminy w tej sytuacji (robot MKII, tak).
Mikos_92 napisał(a):Właśnie czy podczas w Lobby wybranie Traning to będzie mi wbijało np moje deady kille do personal stats ??
PiotrB napisał(a):No właśnie. Czy skille dodają się tylko wtedy, gdy włączymy zdobywanie punktów doświadczenia ? Tzn. czy jak wpływ na "Personal Stats" jest włączony?
Jak komuś zależy na tym skillu co wymaga długiego biegania w pudełku to ja mogę założyć pokój, w którym będziemy sobie "pakować" tą umiejętność.
Brylant156 napisał(a):nie za bardzo rozumiem pierwszego skille zwiekszenie ich poziomów działą tylko wtedy kiedy je masz w danej rozgrywce zeby miec ten box lvl musisz go miec ciagle jako skilla i ustawić
Brylant156 napisał(a):co do loba mozesz zalozyc loba bez broni i calej reszty ze jedyne co mozecie robic to biegac i uzywac cqc
ale to najlepiej zakladajac serva napisz BOX,RUNNING NO CQC OR KICK wtedy dolaczaja gracze ktorzy chca wbic to co Ty box mowe i running
PiotrB napisał(a):W menu zakładania pokoju w opcji common settings można włączyć lub wyłączyć opcję czy wyniki gry będą się liczyć do Personal Stats. Mi chodzi czy jak wyłączę tą opcję to skille nadal będą się powiększać? Teoretycznie to nie powinno mieć znaczenia bo skille nie są częścią personal stats. W praktyce jednak widziałem, że takie pokoje do pakowania skillów są z tą opcją włączoną.
PiotrB napisał(a):No właśnie ja nie mam tego skilla (Box Move) na liście odblokowanego. Co mam zrobić bo to odblokować?
PiotrB napisał(a):Co do tego typu pokoi to dziś w takim byłem. W opisie dokładnie pisało "No CQC", a gracze i tak się okładali bo jak widać lubią sobie łatwo poprawić statystyki. Jak wszystkie nieścisłości wyjaśnimy to bardzo chętnie założę pokój.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości