PiotrB napisał(a):W menu zakładania pokoju w opcji common settings można włączyć lub wyłączyć opcję czy wyniki gry będą się liczyć do Personal Stats. Mi chodzi czy jak wyłączę tą opcję to skille nadal będą się powiększać? Teoretycznie to nie powinno mieć znaczenia bo skille nie są częścią personal stats. W praktyce jednak widziałem, że takie pokoje do pakowania skillów są z tą opcją włączoną.
Nie, nie będą się powiększać. Chcesz pakowac skile -
Personal logs musi być
EnablePiotrB napisał(a):No właśnie ja nie mam tego skilla (Box Move) na liście odblokowanego. Co mam zrobić bo to odblokować?
Używać Cardboard Boxa łącznie przez godzinę czasu. Oczywiście nie w jednym meczu. Ogólnie. To ile masz nabite możesz sprawdzić w Personal stats.
Oczywiście pisałem o tym na pierwszej stronie tematu (opis wszystkich skilli), ale po co czytać wszystko, prawda ? :>
PiotrB napisał(a):Co do tego typu pokoi to dziś w takim byłem. W opisie dokładnie pisało "No CQC", a gracze i tak się okładali bo jak widać lubią sobie łatwo poprawić statystyki. Jak wszystkie nieścisłości wyjaśnimy to bardzo chętnie założę pokój.
Ludzka mentalność.. co poradzisz. Najlepiej znajdź kilka osób na forum które chcą normalnie wbić skill, załóż pokój z hasłem które znać będą tylko oni. Po problemie.