Moderator: GM
greyfox napisał(a):Całkiem całkiem. Mi przypadło do gustu to niby intro na początku. I jak dla mnie mogło by zostać bez voice actingu :] Wolałbym żeby było tak jak w fajnalach do IX. Napisy i koniec. Mniej miejsca to to zajmuje to i bardziej można giere napakować.
A tak wracając do poprzednich fajnali - to tak można było sie spodziewać. Minął czwartek a ani w PSS EU ani w PSS US nie ma final fantasy VII :]
ColonelAI napisał(a):W USA ta gra została wydana z gdzieś półtora roku po premierze japońskiej.
ColonelAI napisał(a):Podobna fabuła jest bardziej zwięzła,
MrPayne napisał(a):Tak jak do Mushu, który ponoć z nami w jedynce podróżował - tak twierdzi w dwójce...
ColonelAI napisał(a):Wracając do FF. Advent Children Complete, z tego co czytałem, stanowczo się rożni od podstawowej wersji. Podobna fabuła jest bardziej zwięzła, jest więcej scen, we wspomnieniach Clouda pojawia się Zack i jeszcze parę innych ciekawostek. Nie można było tak od razu. Nie, bo oczywiście musieli później wydać wyczesaną edycje z demem FFXIII.
ArecaS napisał(a):nie wędrował? Przeca był summonem.
ArecaS napisał(a):Dobrze, że chociaż teraz to zrobili. Podstawowa wersja zła nie jest, ale trochę za dużo niedopowiedzeń tam i chaotyczności. Grunt, że chociaż sceny walk jakoś wyglądały.
Pabian napisał(a):Niestety pewnie nie wiecie co to za nutka leci w tle :/
ColonelAI napisał(a):Ten utwór z AC urywa siedzenie http://zjemtwojasiostre.w...dren-divinity_2
W ogóle jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o oprawę muzyczną w filmie. Większość kawałków rządzi. Zresztą FF i KH mnie do tego przyzwyczaiło. Chociaż na muzyce w X się trochę zawiodłem.
“For example we have already started recording English voices, and also the text localisation has been in progress, too. Normally we complete the Japanese version first, then move on to the US and EU versions, but this time there are some tasks that are happening simultaneously. So this time we're hoping to release sooner than a year later than the Japanese release.”
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości