Zbyt wielu

twilite kid napisał(a):Właściwie to kilka ostatnich odcinków to jest wycieczka w kosmos. Kilkanaście wcześniejszych to jest tylko preludium.
Ja jak pierwszy raz oglądnąłem NGE miałem wielką depresję przez ponad dwa tygodnie. Nie wiedzieć czemu bardzo przeżyłem rozterki i problemy bohaterów.
kul napisał(a):Kwestia gustu, ale do mnie bardziej przemawia oryginalne zakonczenie. EoE to takie hmm...zakonczenia pewnych watkow powinny zostac do przemyslenia, a nie zaserwowane na tacy.
uci napisał(a):Ale czekam na 3cie zakończenie jakie ma być w Rebuild of evangelion. Pierwszy odcinek był całkiem całkiem.

In an Evangelion panel at the Ohayocon anime convention in Columbus Ohio on January 30, ADV director Matt Greenfield announced that several U.S. studios are competing for final rights to the project, meaning that actual production should begin soon. Matt Greenfield estimates that an official announcement, including naming the studio, the director, and perhaps casting information, would be made within the next 9 months.[citation needed]

ArecaS napisał(a):Może Neon Genesis Evangelion? To nie jest nic nowego, ale powszechnie jest uważane za najlepsze i choć mam dopiero 2 odcinki zaliczone, pewnie będę musiał się z tym zgodzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości