Moderator: GM
Hal Emmerich napisał(a):Jak dla mnie teoria na siłę, wymyślona przez ludzi, którzy nie zrozumieli i nie odczuli Guns of the Patriots na sposób, jaki pragnąłby sam Hideo.
ColonelAI napisał(a):Nie róbmy z Kojimy boga gier wideo, nie tylko on za tą serię jest odpowiedzialny.
ColonelAI napisał(a):Dla mnie odkupieniem Kojimy byłoby ogłoszenie nowego projektu niezwiązanego z MGS.
ColonelAI napisał(a):Konami potrzebuje kasy w trudnych czasach. Ach te pieniądze, potrafią zabić kreatywność.

Saladin01 napisał(a):Nie ja to wymyśliłem ale temat pojawia się na wielu forach. Otóż Peace Walker miałby być swoistym odkupieniem win po MGS 4. Skąd ten pomysł? Peace Walker różni się wielu miejscach od czwórki. Ta ostatnia roiła się od postaci znanych z całej serii, co miało wartość sentymentalną i rozliczeniową. Z drugiej strony PW przynosi multum nowych bohaterów. Czy nie tego ludzie oczekiwali od czwórki zamiast ciągłych comebacków?
windomearl napisał(a):Metal Gear Solid to dla mnie w tym momencie zamknięta seria, zakończone niemal wszystkie wątki. Wciskanie na siłe kolejnej gry może wprowadzić jedynie chaos.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości