kul napisał(a):Wysłannik, jestes ciulem.
Wolnosc Slowa, czy chamstwo. Zachecam do dyskusji.
RyuEX napisał(a):SolidSimon napisał(a):Nie jestem za kontrolą wolności słowa w necie a za kontrolą bzdur, które wypisuje wielu idiotów.
Dokładnie tak powinno być. Bzdury powinny być usuwane.
. A anonimowość w internecie prędzej czy później i tak zniknie, ludzie będą mieli własne karty z chipami, własne ID, będą poustawiani w bazach danych, a dla hakerów będzie więcej zabawy...

kotlet_schabowy napisał(a):RyuEX napisał(a):SolidSimon napisał(a):Nie jestem za kontrolą wolności słowa w necie a za kontrolą bzdur, które wypisuje wielu idiotów.
Dokładnie tak powinno być. Bzdury powinny być usuwane.
Definicja bzdury ? Bo trochę tutaj się mieszamy w temacie. Każdy z nas się zgodzi, że wyzywanie i oczernianie to niski poziom i takie komenty są niepotrzebne (bluzgami zajmują się, np. na forach, automatyczne skrypty). Ale nie wiem do końca, czy niektórzy w tym temacie nie chcieliby rozszerzyć "zakazu" o negatywne komentarze w ogóle.
kul napisał(a):Mam taka teorie, im ktos mniej na dany temat wie, tym rzuca wiecej sloganow i opinii innych ludzi, wiec dla mnie rozmowa z Toba na ten temat nie ma sensu, w zwiazku z czym wylaczam sie.
No właśnie choćby to, że można nazwać kogoś "zapijaczonym, brudnym grubasem".
A zresztą co w tym takiego strasznego, że ktoś kogoś obraził w Internecie? Krzywda komuś się stała czy co?! A że ktoś jest "osobą publiczną" (co to za pojęcie w ogóle...), czy nawet prezydentem, to nagle nie można złego słowa o nim powiedzieć? No bez przesady...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości