Witam
Wrzucam parę fotek z ostatniego treningu.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Na zdjęciach widać dwie z trzech głównych postaci które pojawią się w filmie.
Uniformy i wyposażenie jest niepełne bo było najzwyczajniej za ciepło (pogoda jest mordercza gdy ma się kołnierz od interceptora).
Nie wiem jak kolega na zdjęciu wytrwał na dodatek w maskowaniu
Ja poszedłem na łatwiznę i wziąłem się za cykanie i filmowanie
Odnośnie tego co mają na sobie osoby na zdjęciach:
Na fotkach nie widać za bardzo ale dziewczyna ma GLOCK`a 18C (z trybem full auto) wraz z zamocowaną latarka taktyczną, na magazynkach są uchwyty (speed plate) firmy MAGPUL.
Do tego naprawdę droga kabura z kydexu (specjalnie do GLOCK`a z oświetleniem taktycznym).
Aktorka szkoli się według systemów Chrisa Costy z firmy MAGPUL, więc wszystko co widzicie włącznie ze sposobem trzymania broni krótkiej jest zgodne ze standardami broni bojowej.
Z której zresztą już strzelaliśmy by sprawdzić nasze patenty i zdobyć wiedzę którą będziemy poszerzali cały czas
Dalej.......kamizelka typu plate carrier zrobiona na zamówienie według mojego projektu (nazwa PCU), na kamizelce dwie podwójne ładownice na magazynki GLOCK 9mm (z kydexu) zrobione przez Izraelską firmę FAB DEFENSE/IMI DEFENSE).
Żołnierz w maskowaniu ma pistolet maszynowy UMP (UMG jak kto woli) i Berettę z szyną montażową.
Do tej Beretty ma kaburę Izraelskiej firmy Fobus (też kydex).
Do tego kamizelka I.B.A (Interceptor Body Armor) ze zmodyfikowanym kołnierzem (po prostu w wersji oryginalnej rozwiązanie jest żałosne, więc zmieniliśmy co nie co).
Naramienniki od I.B.A (na jednym z nich są dwie ładownice do broni krótkiej).
Tak jak pisałem wcześniej wyposażenie jest niepełne, dochodzi jeszcze dopiero co nabyty pistolet maszynowy FN P90 dla dziewczyny i masa innego nowiutkiego sprzętu.
Nadal czekam na paczkę z uniformem dla bohaterki robionym na zamówienie.
Pozdrawiamy