Przez chwilę była taka promocja: Samsung 42" za 600 złych.Sylvan Wielki napisał(a):Panasonic 32" HDredy za ok 1k.
SincoderFX napisał(a):Najprawdopodobniej chodzi Ci o czas reakcji matrycy. To normalka, there's no need to be nervice. Najbardziej widać to na małych rozdzielczościach.
. Nie kalecz angielskiego, pisze się nervous.twilite kid napisał(a):No i wiadomo, że na LCD wygląda paskudniej niż na plaźmie.
No możliwe, aczkolwiek powtarzam po raz kolejny, że najważniejsze to tu jest połączenie. Rodzaj kabla odpowiada w wielkim stopniu za jakość w przypadku paneli lcd/plazma. I w przypadku CRT również odgrywa wielką rolę. Trzeba o tym wiedzieć, nim się zrzuci winę za niską jakość obrazu na konsolę lub tv.ivanesca napisał(a):Nie wiem jak jest z LCD ale ja mam plazmę Full HD i też jest paskudnie.
twilite kid napisał(a):Trzeba o tym wiedzieć, nim się zrzuci winę za niską jakość obrazu na konsolę lub tv.

ivanesca napisał(a):twilite kid napisał(a):No i wiadomo, że na LCD wygląda paskudniej niż na plaźmie.
Nie wiem jak jest z LCD ale ja mam plazmę Full HD i też jest paskudnie. Dużo gorzej MGS3 wygląda na plaźmie niż MGS4 na CRT.

LCD podświetlane diodami LED czy po prostu LED?ArecaS napisał(a):A czy przypadkiem LCD na diodach LED nie zaczynają powoli dorównywać plazmie?
A nieprawda. Plazma sama z siebie jest źródłem światła więc w normalnych dziennych warunkach wszystko dobrze widać.ArecaS napisał(a):No i plazma mocno ponoć traci na jakości w złych warunkach i w codziennym użytkowaniu mija się z celem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości