przez deadspace6 » Pt lut 05, 10 21:53
Na pewno wiele osób z niecierpliwością czeka na MGS:PW. Newsy na głównej pokazują że jest na co czekać, a w dodatku teraz na topie jest jakaś wielka, hitowa tajemnica, która ma nas przekonać do kupna PSP.
No i tu pojawia się problem. Użytkownicy uwielbiają Zanzibar, piszą setki postów, czytają posty innych i tym samym im jest bliżej premiery tym więcej wiedzą o grze. Wśród tych osób znajdzie się zapewne przynajmniej kilka które spojlerują sobie tym samym po części psując sobie zabawę.
I tu pojawia się pobożne życzenie - niech na głównej stronie w newsach będą tylko nic nie mówiące zapowiedzi informacji, a wszystko co istotne poukrywane w czytaj więcej.
Tym samum na forum, przy dyskusjach związanych ze świeżymi sensacjami niech posty będą odpowiednio oznakowane odstraszającym napisem - "SPOJLERY!!!".
Nie mogę nikogo do niczego zmusić, więc tylko podsuwam pomysł. Z pewnością jest jeszcze ktoś, kto tak jak ja chce kupić grę nie wiedząc o niej wszystkiego.
Wiem że zawsze można na jakiś czas zrezygnować z odwiedzania tej strony, ale to zbyt duże wyrzeczenie.