Moderator: GM
Sylvan Wielki napisał(a):A właśnie, że nie.
Tz. szkielet bardzo zbliżony (ale nie identyczny), ale kody Gac, kody mój drogi.
http://www.masseffect2faces.com/index.php Shieer Shepard z 14 str.
Czyli coś, co szalenie ułatwiłoby stworzenie różnych postaci.
Mnie osobiście interesuje ten model (z modyfikacjami).
http://www.masseffect2faces.com/index.php
Lub ten powyżej ( ale ten już klockowaty jest).
Bo widzisz Gac, też lubię grać kimś , kto choć częściowo binarnie mnie przypomina.
A mało takich przystojniaków zero - jedynkowych jest <foch>

Jeszcze nie skończyłem gry, ale już wyruszyłem na "samobójczą misję" i w tym momencie mogę się zgodzić z tymi słowami - system z ME1 bardzo przypadł mi do gustu, w dwójce jest inaczej.Nie zmienia to faktu, że ME2 jest super grą, fabularnie szczególnie, ale jednak z obu części dużo bardziej podobała mi się część pierwsza. Miała dużo więcej RPG w sobie i to było czuć.
To wciąz RPG, ale nie taki rozumiany przez ekspienie i klecenie w ekwipunku. Esencją RPG ma być właśnie to Role Playing - a to w ME2 stoi na najwyższym poziomie.Druga część to już nie RPG.
twilite kid napisał(a):To wciąz RPG, ale nie taki rozumiany przez ekspienie i klecenie w ekwipunku. Esencją RPG ma być właśnie to Role Playing - a to w ME2 stoi na najwyższym poziomie.Druga część to już nie RPG.

twilite kid napisał(a):Mi też było trochę ciężko w ME zanim nauczyłem się dobrze korzystać z mocy i systemu krycia.
.
twilite kid napisał(a):No jestem pod wrażeniem, końcówka jest mocna.
. Nie będę tu przecież niczego udowadniał.
No gdzieś błąd musiałeś popełnić, lub w zły sposób podejść do misji, źle dobrać skład, bo ja na przykład przeszedłem chyba wszystko co można było w jedynce i nie pamiętam, bym miał jakieś wielkie trudności.kotlet_schabowy napisał(a):Chyba już pisałem o poziomie trudności, nie ? No tylko czekałem na komentarz odnośnie umiejętności,. Nie będę tu przecież niczego udowadniał.
twilite kid napisał(a):No gdzieś błąd musiałeś popełnić, lub w zły sposób podejść do misji, źle dobrać skład, bo ja na przykład przeszedłem chyba wszystko co można było w jedynce i nie pamiętam, bym miał jakieś wielkie trudności.kotlet_schabowy napisał(a):Chyba już pisałem o poziomie trudności, nie ? No tylko czekałem na komentarz odnośnie umiejętności,. Nie będę tu przecież niczego udowadniał.

Nie jestem pewien, ale na Xie była chyba opcja zamiany wszystkiego co jest w skrzynce na omniżel. Bo wydaje mi się, że robiłem tak, iż brałem co ciekawsze, a resztę zamieniałem szybko na żel i jada dalej. Ale pamięć może mnie mylić.Oczywiście, można ich nie zabierać, ale żeby NIE wziąć przedmiotu z, przykładowo, skrzynki, też musimy każdy z osobna zamieniać w gel. Beznadziejnie rozwiązane.
Bedzie w ME2 ; ).kotlet_schabowy napisał(a):Przydałaby się możliwość polatania jeszcze po galaktyce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość