uci napisał(a):ale i szukać jakiegoś towarzysza do Co-Opa
Ja tam już kombinuje router , pozostaje mieć nadzieje że będzie się można nawzajem odnaleźć w grze a nie bawić w ślepy traf.
Moderator: GM
Pabian napisał(a):Saladyn, takie nałożenie opłaty jest niezgodne z prawem.

twilite kid napisał(a):No. Urósł w moich oczach ten Peace Walker trochę. Może kluczem do sukcesu jest nie patrzenie na to jak na "pełnoprawnego" MGSa, ale jak na gameplayowy spinoff - jak np AC!Dy.
No nie grałem i co z tego?Xello napisał(a):Po tej wypowiedzi bardzo łatwo zgadnąć, że w demo nie grałeś.
A czy ja wyciągam jakieś wnioski? Mówię o tym, jak można by traktować PW. Bo zrobił się z tego prawie że RPG.Xello napisał(a):Poza tym, w tekście nie ma nic z czego można było by wyciągać wnioski o "niepełnoprawności" i gameplayowych spinoffach...
deadspace6 napisał(a):Szkoda że ten Mountain Dew będzie dostępny tylko w Japoni. Ma ktoś zamiar to sprowadzić jeśli istnieje taka możliwość?

Poza tym, z tego co się orientuje, to przed misją można będzie sobie wybierać bronie i inne gadżety. Wiec jak komuś nie podoba się karton karetka albo jakaś futurystyczna broń to jej nie wybierze
ale kto wie czy nie pojawi się jakiś orbitalny laser wymagający 4 pkt. obserwacyjnych do trafienia.Faja napisał(a):Po obejrzeniu walki ze śmigłowcem nachodzi mnie tylko jedna myśl - żenada. Chyba jednak będę omijał tą grę szerokim łukiem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość