Moderator: GM
Po pierwsze cutscenki. Mamy do czynienia zarówno z ilustracjami jak i tradycyjną grafiką. Zaskakujący jest fakt iż autorami ilustracji jest duet Yoji Shinkawy oraz Ashleya Wooda. Ilustracje pod filmiki w grze nie będą jednak statyczne - wprost przeciwnie.
Zmiotło. Pod względem prezentacji będzie kozak.Saladin01 napisał(a):http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=1451

ArecaS napisał(a):Tak, już możecie mi za to dać bana.
Niekoniecznie chyba o to chodzi. Cutscenki w MGSach i tak zawsze były liczone na silniku gry, więc tekstury itp tak czy inaczej są na płycie, potrzebny jest przede w sumie tylko dźwięk. Komiksowe CGI to dodatkowa grafika i dodatkowe bajty na nośniku. Ja myślę, że tu prędzej chodzi o koszta i prezentację. Bo żeby cutscenki na silniku gry ładnie wyglądały trzeba je zrobić mo-capem, przez co trzeba zatrudnić aktorów, więc to kosztuje czas i pieniądze. A taki rysownik odwali robotę właściwie sam jeden. Zwłaszcza w takiej komiksowej formie, bo odpada złożona animacja.uci napisał(a):wiadomo cut-scenki to miejsce
Ciekawe czy jest to inspiracja Listą Schindlera?Konsola napisał(a):a do tego czerwony kolor płaszczu Paz... Poezja.
Konsola napisał(a):Dawno nie widziałem tak enigmatycznej i intrygującej postaci w grze.
Jak dla mnie z całej tej tajemnicy i intrygującej otoczki została obdarta przez - nomen omen - obdarcie z ubrań, paradowanie pół nago i śpiewanie durnych pioseneczek.Konsola napisał(a):Dawno nie widziałem tak enigmatycznej i intrygującej postaci w grze.
twilite kid napisał(a):Jak dla mnie z całej tej tajemnicy i intrygującej otoczki została obdarta przez - nomen omen - obdarcie z ubrań, paradowanie pół nago i śpiewanie durnych pioseneczek.Konsola napisał(a):Dawno nie widziałem tak enigmatycznej i intrygującej postaci w grze.

Tylko jakoś żadna kobieta z poprzednich MGSów nie wystepowała w żałosnych teledyskach :/SALADYN napisał(a):Typowo japońskie podejście do typowej postaci z japońskiej popkultury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości