Moderator: GM

SALADYN napisał(a):O tak po tym zwiastunie jestem za nowym Tomb Raider'em, jakoś poprzednie części nie potrafiły mnie do siebie przekonać głównie przez plastikową protagonistkę która teraz wyraźnie nabrała charyzmy.
Raiden napisał(a):Osobiście wolałem tą wersje z NES, szkoda że seria nie jest kontynuowana w tamtej formie

ogólnie powiem szczerze że średnio ogarniam na czym to będzie polegać - coś w rodzaju tableta, kompatybilne z grami na Wii?... Zresztą jakby nie było, Wii mnie nigdy jakoś nie kręciło więc i to mi obojętne. NGP zresztą też, tak swoją drogą.
D-serious.pl napisał(a):nowa konsola będzie wstecznie kompatybilna zarówno z wszystkimi grami na Wii, oraz z wszystkimi kontrolerami i przystawkami do konsoli. Kontroler będzie mieć dwa analogi, krzyżak, po dwa przyciski z tyłu z każdej strony, a do tego ekran dotykowy, żyroskop, mikrofon, i tak dalej. Wszystko, co ma 3DS, praktycznie!
D-serious.pl napisał(a):Będzie można wykorzystywać go 'różnie' – grać na nim z telewizorem włączonym, wyłączonym (wtedy działa jako konsola do minigierek prawdopodobnie), będzie można zsynchronizować go ze starymi grami w sposób, który zobaczycie na prezentacji, jak tylko się pojawi, a także do przegladania internetu, wideochatów, wrzucania obrazków na ekran telewizora. Jak to jednak będzie działac, kiedy o gameplay chodzi? Opowiada o tym Shigeru Miyamoto: jedno najważniejsze zdanie – na pewno nie skończą się pomysły.
D-serious.pl napisał(a):Człowiek wchodzi do domu i widzi, że ktoś gra na WiiU, mówi że czas na baseball, po czym gracz od razu mówi: "Spoko" i przełącza obraz swojej gry na tabletowy ekran nowej konsoli. Będzie można na nim też rysować, oraz oczywiście będzie dotykowy – zaprezentowano np. gre "kulkową", sterowaną dotykiem. Potem: baseball, opierający się na… skanowaniu obrazu na telewizorze ekranem konsoli i celowaniu – nie wiem jak to opisać, nawet! Kontroler będzie można położyć też na ziemi – będzie kompatybilny z Wii (przynajmniej z tego, co widać) przy okazji symulacji golfa, będzie można też rozmawiać przez telefon z wideokonferencją za jego pomocą, będzie można oglądać strony internetowe synchronizując go z wyświetlanym na telewizorze ekranem, a także np. za pomocą machnięcia na ekranie tabletu 'wrzucić' zdjęcie na ekran telewizora. Wybaczcie: to nie wszystko – nie zdążyłem zapisać WSZYSTKICH FUNKCJI.

Lazuli Lapis napisał(a):Nastąpił.
Nie podoba mi się nowa nazwa NGP ani trochę.

no i nie mówię, że powinno zostać NGP, bo wiadomo że i tak kiedyś by się skończyło, ale mogli wymyślić lepsza nazwę.
ArecaS napisał(a):A w samym Vita co jest nie tak?

. Wzięliby się w końcu w garść
SALADYN napisał(a):No i nikt nie zauważa że skoro nowy developer to może i inne podejście do gameplayu który jak dotąd to była sama walka, walka i jeszcze raz walka.
Cała ta gra to raczej rzecz gustu ale nie podoba mi sie jak ktoś ją ocenia negatywnie tylko z powodu wyglądu głównego bohatera, zwłaszcza mając przed oczami poprzedni design Dante.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości