kALWa888 napisał(a):Kolekcje HD to jedno wielkie ścierwo.
A ten komentarz to jedna wielka bzdura.kALWa888 napisał(a):Kolekcje HD to jedno wielkie ścierwo.
twilite kid napisał(a):http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/metal-gear-solid-ultimate-hd-collection-zavvi-world-exclusive/10532517.html
Niezłe tylko drogie.
twilite kid napisał(a): Niezłe tylko drogie.
uci napisał(a): Dobrze z tego rozumiem że jednak w naszej wersji tez będzie kod MGS1?
The Japanese version of Metal Gear Solid HD Collection will include...

Choć recka sama w sobie odbębniona na odwal i nieciekawa. Recenzent zachwala głównie MGS3.
. Tylko roku nie można wpisać, ale to bez znaczenia.
Powiem, że już się doczekać nie mogę. Ale będzie maraton. Szkoda tylko, że nie mam jak w PO zagrać. Ale ta część jest tak pół-kanoniczna, więc trudno. Problem jest też taki, że najchętniej to bym w MGS4 zagrał najpierw, a będzie to ostatnia część...
Normalnie ze 2 miesiące Metal Gear only - tak to u mnie będzie wyglądało. Fajnie : )
. Boli mnie tylko granie w pierwszego MG (nie mam cierpliwości do szukania drzwi, chyba ogarnę solucję), ale przynajmniej jest krótki ;p. Co do PO, można scenki na YT obejrzeć i styka
.Solidny napisał(a):Co do PO, można scenki na YT obejrzeć i styka

Powrót do Metal Gear Solid HD Collection
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości