No chyba nikt by nie pogardził, skoro można to sprzedać za jakieś kosmiczne sumy.kALWa888 napisał(a):Pogardziłbyś Tombi za darmo?
Simon napisał(a): Tombi to akurat jest gra której bym nawet za darmo nie chciał.
twilite kid napisał(a):Wydali tego 1000 egzemplarzy czy jak?
twilite kid napisał(a):No i tu też sytuacja jest ciekawa. GT 1 czy 2 kupimy na allegro za 15-20zł, niewiele więcej w lepszym stanie (ja mam prawie nówkę GT2 za 12zł kupioną). FF VII czy VIII już bliżej stówki, dziewiątka to dobrze ponad 100.
Poza tym, że dobry tytuł to jeszcze fakt, że wyszła w PALowym regionie. Jest dużo gier dobrych gier, które w PALu nie wyszło i odwrotnie. Za "mniej dostępną" wersję za zwyczaj chcą więcej. No i cóż... Genialna ścieżka dźwiękowa.Pabian napisał(a):Castlevani: SotN

SALADYN napisał(a):Ja to Hanką Montana bym się nie chwalił :] , czyżby to dla trofeów ?

SALADYN napisał(a):Ja to Hanką Montana bym się nie chwalił :] , czyżby to dla trofeów ?
deadspace6 napisał(a):Gdzie dorwałeś tego Black Phantom'a i za ile? Mój jest niestety troszkę sfatygowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości