Dalej też nic nie ma, Miller coś tam mówi o zostawianiu "San Hieronyimo crap behind" co wiele mówi o uwzględnianu twórców tej części w kanonie.
. Ja to zinterpretowałem raczej jako "przepraszamy za Portable Ops", ale faktycznie, rozwiązuje kwestię kanoniczności.Oni tak wszystko wyjaśniają to co czego wyjaśniać im się już nie chcę (patrz: czwórka).
Ale to i tak śmiech na sali, Kojima zmusza do robienia kolejnego MGSa odgrażając się jak on to nie chcę już mieć z tym nic wspólnego, przekazać następnemu pokoleniu, tylko po to żeby znów wrócić i wszystko wesoło osrać. Niech przestanie pieprzyć że piątkę zostawi komuś innemu, bo jeszcze się okaże niekanoniczna - po niedługim zresztą czasie.
. Jeśli chodzi o bąkanie o porzuceniu serii, to nie jest to coś nienaturalnego. Za każdym razem jak o tym czytam przypomina mi się program w którym Quentin Tarantino rozmawia z Fioną Apple. Mówi tam między innymi, że twórca po ukończeniu dzieła powinien być całkowicie wypalony, jakby niczego już nie miał nigdy stworzyć.
SALADYN napisał(a):pad jest jednak zbyt wygodny żeby wracać do PW na PSP.
uci napisał(a):bo w przypadku PS3-PSP transfer sejvów nie uruchamia pucharów, nie wiem tylko jak z trofeami za przedmioty np. stealth, czy trofeum wpada za posiadanie go czy za zbudowanie
. Ciekawe kiedy się to wyprzeda. Może uda mi się zlapac w promocji kiedys za 40
.twilite kid napisał(a):Limitka na zavvi już za 60. Ciekawe kiedy się to wyprzeda. Może uda mi się zlapac w promocji kiedys za 40
.
Powrót do Metal Gear Solid HD Collection
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości