Moderator: GM

SALADYN napisał(a):Sprawdziłem trochę świeżych informacji o tym nowym filmie Resident Evil z Millą Jovovich, dla mnie jako fana tego uniwersum to prawdziwy ścisk dupy co oni z tym zrobili, pierwszy film nawet fajny spinoff, drugi w miarę zjadliwy, trzeci i czwarty meh ale dało się obejrzeć bez luzowania zwieraczy na chama jednak teraz toż to normalnie Assassin's Creed z zombiakami, dalej już widzę tylko restart filmów pod innym reżyserem albo stos bo tego to nawet za darmo nie ściągnę.

Faja napisał(a):Co wy. W ostatnim RE Wersker jest? Jest. Kat z RE5 jest? Jest.
? W końcu zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach.Solidny napisał(a): A w filmie? Co u diabła robił kat w środku miasta?!

kALWa888 napisał(a):Co? Silent Hill to chyba najlepsza ekranizacja gry jaką widziałem. Piramidogłowy występuje w grze normalnie, nie rozumiem czemu miałoby w filmie go nie być, tym bardziej że swego czasu to była jedna z najciekawszych postaci w grach ogólnie, owiana tajemnicą itp.
twilite kid napisał(a):kALWa888 napisał(a):Co? Silent Hill to chyba najlepsza ekranizacja gry jaką widziałem. Piramidogłowy występuje w grze normalnie, nie rozumiem czemu miałoby w filmie go nie być, tym bardziej że swego czasu to była jedna z najciekawszych postaci w grach ogólnie, owiana tajemnicą itp.
A grałeś w SH2 i domyśliłeś się kim jest Piramidogłowy? Chyba nie, skoro nie widzisz problemu, że pojawił się w filmie, który był raczej luźną adaptacją jedynki.
Film może i był jedną z lepszych ekranizacji gier, ale był strasznie słabą ekranizacją SH. Ludzie, którzy to zrobili skleili bezmyślnie kilka motywów z trzech gier nie wgłębiając się w ogóle w symbolikę.

Pabian napisał(a):Hej, nie widziałem Silent Hill, ale wydaje mi się, że to Mortal Kombat miał najlepszą ekranizacje![]()
Oczywiście zaraz po innej bijatyce, czyli Street Fighter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość