Moderator: GM
Tidus93x w temacie "Aktualnie grane" napisał(a):Ja tam jestem zakochany w dziesiątce (...) to jednak jest moja gra wszechczasów
Tidus93x napisał(a):vide Yuna, ale w FFX-2 nadrabia
Tidus93x napisał(a):W 9tkę nie grałem, więc nie wiem jak z nią.
Tidus93x napisał(a):aczkolwiek po XII to z tą pierwszą cieniutko
twilite kid napisał(a):Ostatnio ktoś z SE chlapnął, że Versus wcale takim excl na PS3 ma nie być.
Wiemy, że XIII powstawała na PS2, nawet grywalny kawałek kodu kiedyś ktoś gdzieś pokazał.ArecaS napisał(a): Lepiej by było, gdyby dopracowali ją na jedną konsolę, a nie szli na takie kompromisy jak z XIII.
Problem z SE chyba jest taki, że to cholerne lenie, nieroby lub current-genowe beztalencia
uci napisał(a):dodać kilka nowych ciosów
ArecaS napisał(a):(wnioskuję bo patencie z postaciami-klasami a la Before Crisis).
Operator napisał(a):Ekhem... Nie żebym się czepiał, ale nie chodziło Ci o Crisis Core przypadkiem? Oraz - czy tam w ogóle dało się zmienić postać z Zack'a na jakąś inną? (Nie grałem, więc nie wiem...)
Operator napisał(a):A tak btw. Kończę Trigger'a i mam do Was zapytanie - warto kupić Cross'a? Nawet pomimo faktu, że nie mam przerobionej konsoli i musiałbym się męczyć ze swap magic, albo emulacją?
twilite kid napisał(a):Ostatnio ktoś z SE chlapnął, że Versus wcale takim excl na PS3 ma nie być. No ja mam nadzieję, że będzie to ciekawsze niż XIII, na którą tyle narzekają.
Tidus93x napisał(a):Compilation of FFVII - osobiście przeszedłem CC, DoCa i oglądnąłem AC
To jest wszystko co podchodzi pod 7 ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość