Moderator: GM
Tidus93x w temacie "Aktualnie grane" napisał(a):Ja tam jestem zakochany w dziesiątce (...) to jednak jest moja gra wszechczasów
).Tidus93x napisał(a):vide Yuna, ale w FFX-2 nadrabia
Tidus93x napisał(a):W 9tkę nie grałem, więc nie wiem jak z nią.

Tidus93x napisał(a):aczkolwiek po XII to z tą pierwszą cieniutko

. Sczwane.

twilite kid napisał(a):Ostatnio ktoś z SE chlapnął, że Versus wcale takim excl na PS3 ma nie być.
Ostatnia okazja na taką zapowiedź. Choć mam nadzieję, że jednak exem będzie. SE nie potrafi robić multiplatformowych gier dopóki konwersje nie powstają na przestrzeni minimum 5 lat... -_-' Lepiej by było, gdyby dopracowali ją na jedną konsolę, a nie szli na takie kompromisy jak z XIII.

Wiemy, że XIII powstawała na PS2, nawet grywalny kawałek kodu kiedyś ktoś gdzieś pokazał.ArecaS napisał(a): Lepiej by było, gdyby dopracowali ją na jedną konsolę, a nie szli na takie kompromisy jak z XIII.
. W 2-ce oczekiwałbym pozostałych z moich ulubionych postaci z uniwersum Fajnala (Kain, Genesis, Auron, czy nawet Weiss). Na PSP oczywiście (bo do PW sobie kupię
)
Problem z SE chyba jest taki, że to cholerne lenie, nieroby lub current-genowe beztalencia

uci napisał(a):dodać kilka nowych ciosów

ArecaS napisał(a):(wnioskuję bo patencie z postaciami-klasami a la Before Crisis).
Operator napisał(a):Ekhem... Nie żebym się czepiał, ale nie chodziło Ci o Crisis Core przypadkiem? Oraz - czy tam w ogóle dało się zmienić postać z Zack'a na jakąś inną? (Nie grałem, więc nie wiem...)
Operator napisał(a):A tak btw. Kończę Trigger'a i mam do Was zapytanie - warto kupić Cross'a? Nawet pomimo faktu, że nie mam przerobionej konsoli i musiałbym się męczyć ze swap magic, albo emulacją?
Sęk tylko w tym, że SM nie odpala gier z PSX, a CC jeden tylko emulator obsługuje tak w miarę bez problemu (PSXeven).
twilite kid napisał(a):Ostatnio ktoś z SE chlapnął, że Versus wcale takim excl na PS3 ma nie być. No ja mam nadzieję, że będzie to ciekawsze niż XIII, na którą tyle narzekają.
Tidus93x napisał(a):Compilation of FFVII - osobiście przeszedłem CC, DoCa i oglądnąłem AC
To jest wszystko co podchodzi pod 7 ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość